Mina tankar inför V75 på Axevalla 20/7 » 18 juli | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Axevalla 20/7

Dubbla V75:or är det dags för när vi beger oss mot Axevalla och dess härliga sommartrav. Lopparkiven har gått varma dessa dagar och här får det inte spillas tid då vi har två omgångar att klura ut.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

"OBS. Våra analyser bör ses som en första tanke inför spelomgången och kan av den anledningen komma att förändras innan spelstopp när vi tagit del av viktig sista-minuten-info."

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 5 

2140M Auto

Här tycker jag mig ha hittat ett riktigt spelfynd och en häst som i nuläget inte ens ser ut att bli favorit på lördag. Jag talar naturligtvis om 2 Velvet Gio som jag tror leder detta ifrån start till mål. Man är riktigt startsnabb och här fortsätter man med barfota runt om som har varit ruskigt effektivt i senaste starterna. Spelvärdet är skyhögt här anser jag och är fräck och spikar mig ur ett annars ganska öppet lopp. HELA VÄGEN TORBJÖRN!

OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK

Avd 6

2640M Auto

Som jag läser detta lopp så står det mellan två hästar och då tycker jag det är helrätt att ta ställning. 4 Milligans School är hästen att slå enligt mig och tycker den går ner rejält i klass till denna start. Tycker inte motståndet skrämmer alltför mycket och det är hästar den har slagit förut. Man har dessutom visat imponerande tider på lång distans innan och i detta långlopp så kommer Stefan Melanders superstjärna visa sig starkast tillslut.

OMGÅNGENS AVSLAG

Avd 7

2140M Auto

Att Jorma fortsätter att vara favorit med sina styrningar i klass 2 tycker jag är superbra. 3 Global Winner tror jag inte har nåt alls att göra i segerstriden denna lördag och bara hoppas att den fortsätter att stiga i procent tills på lördag. Nae, här tar jag fram målarpenseln och streckar på. GLÖM INTE 9 In Love Boko som till denna start får ett otroligt kuskplus, då Örjan ska sättas upp för första gången. Är det någon som ska få snurr på denna fina Love Youavkomma, så är det han. Hoppas man fortsätter med barfota runt om med, då är det hyperintressant.

OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd4

2140M Volt

Med en lärling i absoluta toppslag och en häst som är otroligt snabb ut i volt och kommer få spets här, tycker jag mig ha hittat ett ruskigt drag som är nästintill ospelad i nuläget. Jag pratar om 1 Imail Occagnes med Henriette Larsen i vagnen. Som jag nämnde tidigare så är det här spetsfavoriten och väl där kan en lärling som Henriette leda väääldigt länge. Tycker absolut den ska med på varenda seriös kupong och jag vill absolut ha med denna skräll i jakten på miljonerna. KÖR SÅ DET RYKER HENRIETTE!

Det var mina tankar inför omgången på Axevalla på lördag och missa ej att det är V75 även på söndag med och andelarna dit är öppna även dom. TIll denna helg öppnar jag och min gode vän Jocke upp våran andel ALL IN som är unik och säljs endast i 7 andelar. Skynda er på om ni vill hinna vara med där, för dom går åt snabbt.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips