Mina tankar inför V75 på Årjäng 13/7 » 11 juli | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Årjäng 13/7

Underbara Årjäng är det dags för och jag är laddad till tårna. Analyserna går fruktansvärt bra och jag är där och hugger på systemen. Inväntar den där stora smällen och snart kommer den. Rom byggdes inte på en dag och jag är så tacksam för alla ni som är med mig och peppar mig inför omgångarna. NI som gör detta möjligt.

Jag kopplar grepp direkt i denna omgång och spikar min favorithäst som jag tror leder från start till mål.

Nae, ingen tid får spillas utan

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 1

2640M Auto

Jag kopplar grepp direkt här och spikar mig ur dagens första lopp, och gör det i form av 1 Eldorado B. Hans-Owes fantastiska ekipage tror jag trycker sig till ledning omgående och kör så länge lampan lyser. Man har verkligen hittat toppformen och senast gick man otroligt bra på upploppet. Läget är perfekt och man är startsnabb. Man rapporterar ifrån stallet att utrustningen är densamma och scenariot är spets och slut. Jag kan bara hålla med och luta mig tillbaka, för det här förlorar du inte. HELA VÄGEN TOBBE!

OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK

Avd 7

1640M Auto

Om jag kopplade grepp i början så tänkte jag avsluta lika snyggt och spika även här. 2 Nadal Broline tycker jag har en otroligt passande uppgift. Var inte som bäst senast, vilket berodde på dåligt fäste i banan och hovöm. Går troligtvis med skor bak till denna start, men det är inget minus. Även här tror jag Björn trycker sig till ledningen och kör hela vägen. Värsta motståndarna som jag ser det är 6 Milligan´s School och 7 Sorbet, men då dom fått riktigt tråkiga och tuffa lägen så tar jag ställning här och hoppas procenten stannar på runt 35%, vilket jag anser är otroligt spelvärt.

OMGÅNGENS AVSLAG

Avd 2

2140M Volt

Favorit här, och ganska stor sådan, ser ut att bli 1 Deede Star med Jorma Kontio. En riktigt fin valack från stall Nurmos som jag anser blir alldeles för stor favorit. Man har fått innerspår här i volten och det är inte helt säkert att den går iväg felfritt och jag finner värde i att gardera. Ett väldigt öppet klass 2 lopp och det finns riktigt fina skrällchanser här. Eventuellt ryktas det om skoryck på 4 Great Winner och det kan slå väl ut och måste med på lappen. Fredrik Tengstad har en otroligt spännande häst i 9 Jackpot Band som kommer ifrån otroligt starka prestationer och har toppform. Endast 1% i nuläget. SE UPP!

OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd 4

2140M Volt

STOR STOR FAVORIT får vi se här i Gocciadoros stjärna 1 Visa As och säkert mångas spik. MEN, en Italienare som är helt ur form är inget för mig. Tycker mig ha hittat ett riktigt miljondrag här och det i form av Geir Vegard Gundersens 2 N.Y. Coeurdesoleil. Senast på Solvalla under elitloppshelgen så testade man jänkarvagn och helstängt huvudlag och som det slog väl ut. Man visade en otroligt fin startsnabbhet och här ska man gå för att komma till spets. Man kommer ladda ifrån start och försöka stänga in favoriten och sånt älskar jag att höra. Man har ett fint utgångsläge och formen är på topp. Plus plus plus helt enkelt och i ett lopp där statistiken talar för skräll så kommer jag INTE spela utan denna Norska stjärna. SE UPP!

Det var allt ifrån mig och nu hoppas vi att få njuta av fantastisk trav på mysiga Årjäng och att slantarna hamnar hos oss.

Ha en kanonvecka och helg så hörs vi igen till onsdagens V86.

Missa inte min o Jockes andel ALL IN som går otroligt bra och som endast säljs i 7 andelar. Hög potential och två travskadade kompisar som sätter ihop sin ranking, kan det bli mycket bättre? Jo, att sjuan sätts förstås och det gör den på lördag.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips