Mina tankar inför V75 på Åby 11/5 » 9 maj | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Åby 11/5

Lördag återigen och det är dags för V75 och otroligt fina lopp denna omgång där det selas ut fantastiska hästar. Ser verkligen fram emot denna helg, där vi också har en extra V75 omgång från Danmark på söndag med Copenhagen Cup. Jag kommer inte göra någon större analys inför den omgången, men tips kommer såklart komma. 

Lika bra att inte spilla någon onödig tid nu utan vi kör igång denna lördagsanalys direkt.

NU ÅKER VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Avd1

2140M Auto

Redan i den första avdelningen får vi se OMGÅNGENS BÄSTA SPIK, då Daniel Redén selar ut fina 3 Conrads Rödluva. Efter att ha sett uttagningsloppen och hur denne presterade under dessa, så finns det ingen här som rår på henne tror jag. Man ska även lättas i balansen till denna start ryktas det om och det ger ännu större effekt ifrån start. Som jag läser loppet så är det endast sjukdom, punktering eller att Örjan flyger av vagnen som är värsta hotet. Nae, jag bankar in denna stjärna direkt och vänder helt enkelt blad.

Rank: 3-2-4-6-5

Avd2

2140M Volt

Vlad del Ronco blir storfavorit här och det med all rätt tycker jag. Besitter klassen i detta gäng och möter inget speciellt. Betydligt enklare motstånd en senast och detta skulle även det kunna vara en spik. Väljer dock att gardera här, då jag gillade intrycket senast på Pastor Power. Här tar man spets och kan få bestämma en hel del från start. Tror vi kommer få se en riktigt härlig duell när det nalkas upplopp. Joakim Lövgrens 7 Sevilla, ska gå barfota runt om för första gången och det kan väcka denna fina häst rejält. SE UPP!

Rank: 3-6-7-1-11

Avd3

1640M Auto

En rolig idè har jag i denna avdelning. Jag tror nämligen Göran Antonsen´s fina 3 Lionel N.O. Har oerhört stor vinstchans att vinna denna gulddivision. Man kommer ta det lite lugnt ifrån start och lägga sig fint andra utvändigt. Besitter en oerhörd kapacitet och trycker Göran på i tid så fäller den många på upploppet. Låter oerhört uppåt och man är optimistiska från stallet. Skulle kunna vara en chansspik för den vågade. Värst emot tycker jag är 8 Day Or Night In är, men spår 8 är inte det roligaste och Johan kommer ladda ifrån start och det lär kosta. Kan man komma ner i rygg ledaren så finns chansen via open stretchen och då blir det farligt. Bahia Quesnot tror jag är spetsfavoriten här, men svårt att sia hur bra den egentligen är. Det är debut på kort distans i Sverige och även med open stretch. Var dock trea i Olympiatravet och motståndet är såklart lite enklare denna gång.

Rank: 3-8-5-1-2

Avd4

1640M Auto

Riktigt öppet lopp här och det kan krävas lite streck, men som etta väljer jag att sätta 1 Gambit Brodde, som skulle kunna få drömresa. Ledaren i loppet eller som sämst rygg ledaren tror jag det blir, och med tanke på open stretchen så spelar det ingen roll. Iglesias Boshoeve varnade jag för senaste starten, men åkte tyvärr på en startgalopp. Felfri så kan den skrälla till ordentligt för kapacitet finns det gott om, dessutom rejält kuskförstärkt till denna start då Björn Goop hoppar upp. 3 Viking Brodde gör debut på kort distans men ska absolut räknas med tanke på dennes kapacitet. Troliga ledaren i loppet anser jag vara 6 Dallas Brick, och man ska troligtvis fortsätta köra barfota runt om som visades sig vara otroligt plusbetonat senast. Jorma kör så det ryker och det kan räcka hela vägen.

Rank: 1-6-3-2-10

Avd5

2640M Auto

I den senaste starten provades det oerhört intressanta ändringar på 6 Master Crowe, och som det såg ut då. Var oerhört bra och man tuggade ner ledaren ifrån dödens på slutvarvet för att sedan flyga förbi i sista sväng och vinna säkert. Otroligt intryck och med det loppet i kroppen och med samma utrustning som senast så är den tidig bakom mitt spikförslag här. För jag har faktiskt tänk att spika Björn Goops fina Lesperanza. Man kommer till start ifrån två raka segrar och senast avslutade man med tidernas svepning och vann överlägset. Bland det värsta jag sett i år och det är svårt att inte tro på detta ekipaget återigen. Goop har en riktig stjärna här och jag utgår faktiskt med att spika i analysen här och hoppas det ser lika bra ut i värmningen på lördag. 3 Island Life låter man uppåt på och har nu fått ett bra spår och kan få en fin resa här, ska med vid gardering.

Rank: 5-6-3-10-7

Avd6

2640M Auto

Ett riktigt getingbo här över lång distans och jag har oerhört svårt att bena ut vinnaren, så gör det enkelt och tar så många streck som jag har råd med. 8 Gustavson BE sätter jag som etta och här ska man rycka alla skorna vilket är otroligt intressant. Ska enligt rapporter vara ännu bättre då och det här är verkligen en vinnarhäst. Har gått riktigt bra på Svensk mark och Victor Gentz är optimist. 6 Whipped Eggs fick äntligen vinna senast och Örjan var en plusfaktor senast på den. Nu kör dom tillsammans återigen och ska självklart med på lappen. Har lite galopper på Cv´t men felfri så är den nog bästa hästen rent kapacitetsmässigt. 4 Pane Vino var fantastisk senast även den och har återigen ett bra spår och ska absolut räknas. En rolig skräll i loppet är Björn Goops 1 Bear Hope som verkligen är lägesgynnad och får en perfekt resa härifrån, endast 8% just nu, SE UPP!


Rank: 8-6-4-1-9

Avd7

2140M Auto

OMGÅNGENS BÄSTA LÅS har jag hittat här och det i form av ett trehästarslås. Ser inte hur någon annan en 3 Campo Bahia2 Attraversiamo eller 4 Evaluate ska vinna här, utan gör det enkelt och låser på dessa tre utan någon inbördes ranking. Det här kommer bli ett ruggigt taktiklopp och hyperintressant hur kuskarna ska köra. Vem tar spets? Vem vill sitta i rygg? Vem får dödens? Nae, det här kommer bli oerhört sevärt och ser verkligen fram emot detta lopp, så luta er tillbaka och njut av vem som kommer bli kullens kung!

Rank: 3-2-4-1-5

Detta var allt ifrån mig denna lördag och glöm nu inte att det är en extra V75 omgång redan på söndag och Tobias här i stugan vet jag är extra laddad inför den omgången, så missa ej att läsa hans analys om den och hans system Alla x Alla känns oerhört spännande.

Jag och Joakim jobba med vårat ALL IN system och tankarna där är fantastiska, så sitt ej andelslösa där heller.

Hoppas ni får en fantastisk helg och njut av underbara travtävlingar nu. NI är fantastiska mina vänner som köper in er hos mig och NI gör det här möjligt.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips