Mina tankar inför V75 på Åby 10/8 » 9 aug. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Åby 10/8

Efter en fantastik omgång på V86, där vi va sånär med storslam på flera av våra system, är det nu dags för V75 och en härlig jackpott på över 40 miljoner. Visst kittlas det?

Har laddat för denna omgång väldigt länge och det här ska bli fantastiskt kul.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

NU KÖR VI!

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 7

3140M Auto

9 Propulsion avslutade senast på ett fantastiskt sätt och visade verkligen hur bra häst det är. Det räckte inte till seger den gången, men det va ett formbesked utan dess like. Det gör att jag kommer spika Daniel Redéns världsartist utan att blinka, och jag anser att Örjan kan sitta o sova i 2600 M utan att förlora. Spår 9 denna gång med, men nu är det över tre varv och ryktas även om dåligt väder, vilket jag tror bara gynnar "Proppen". I min värld förlorar ej Örjan detta och omgångens bästa spik får avsluta denna jackpottlördag. KÖR I TID ÖRJAN!

OMGÅNGENS DRAG

Avd 4

4 Zizou tycker jag är riktigt spännande här och skulle kunna vara en rolig chansspik för den modige. Man var otroligt bra senast på Axevalla och till denna start flyger skorna all världens väg igen. Riktigt fina träningsrapporter rapporteras och Veijo låter sådär äckligt nöjd, SE UPP!

OMGÅNGENS MASSGARDERING

Avd 3

2140M Auto

Här tycker jag att det luktar körning från alla möjliga håll och denna avdelning blir således oerhört öppen. Jag väljer att strecka på och hoppas på en riktig miljonknall. Tycker 12 Antonio Trot är spännande med Örjan upp för första gången, och man har nu några lopp i kroppen. Endast 4% i skrivande stund. Ett annat ekipage som kommer ifrån bra insatser ,men längtar efter årets första seger är 9 Hazard Boko. Jag tycker man verkligen är värd en seger nu och hoppas den kommer redan nu på lördag, då den endast är spelad till 6%.

Det här var allt för mig denna gång och hoppas ni är med mig på något av mina system. Stenbergs A La carte och Stenbergs Fräckis. Sen gör jag även härliga systemet ALL IN tillsammans med Jocke, och där kan man minst sagt säga att vi har form och den har betalat sig ruggigt bra i flera omgångar. Sen gör jag även Från Norr Till Söder tillsammans med Jocke, Micke och Tobbe här i stugan, och även där har vi hittat formen lagom till denna jackpott.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.