Mina tankar inför V75 ifrån Jägersro 21/11 » 20 nov. | Andreas…

Mina tankar inför V75 ifrån Jägersro 21/11

Heeej där och välkommen in till mig

Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!


Dags att besöka Jägersro denna lördag och det är med god känsla vi kliver in i omgången. Det vankas superjackpott och 55 miljoner extra ligger och väntar i potten.

Återigen visade fräckisen spänning i sitt system, när vi i onsdags slutade på sju rätt och pengarna tillbaka. Vi försvann i kallblodsloppet där jag trodde allt var klart i sista sväng med spik på Örjan och Roli Eld. Tyvörr ville Björn Goop annat och som han flög på upploppet med Våler Nikolai. Men skam den som ger sig och nya tag får vi redan nu som sagt med härliga extraslantar i potten. 

Tack till er som hörde av er och tackade och tror på mig, det värmer otroligt mycket.

Vill passa på att slå ett slag för mina sidospel här på travstugan som jag lämnar inför V75 eller V86.

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

4 Rackham är en stark och rejäl häst som verkligen har imponerat på slutet. Hästen har mött oerhört starkt motstånd i sina starter och man blir bara bättre och bättre är min uppfattning. Starten känns oerhört viktig här och med tanke på spåret så tvingas man att ta en lite säkrare start är min tanke och risk finns att man tappar lite. Det har man inte råd med på Jägersro och varning utfärdas för favoriten.

10 Nero Maximus är en helt fantastiskt fin häst med formen på topp. Hästen kommer gynnas av det höga tempot som jag tror blir av och Conrads kuse tror jag löser volten utan problem. Hästen är ruggigt stark och rejäl så positioner spelar ingen roll utan jag tror definitivt att man är med hela vägen och slåss om det.  

6 Exaudio Vici gynnas kraftigt av distansen och besitter en styrka utan dess like. Katja Melkkos stall går oerhört bra för dagen och ifrån ett smaskigt utgångsläge så lär Jorma sitta bra på det omgående. Lopp i kroppen nu efter lite vila bör ha gjort gott och ska absolut räknas.

2 Eclipse Am är stall Kolgjinis bidrag i den inledande avdelningen och tack för kaffet säger jag att man verkar bli bortglömd. Endast 3% i skrivande stund och det är på tok för lite för denna Ready Cashare. Formen är på gång åt rätt riktning, det blir barfota runt om och Adrian brukar få bra snurr på stallet när det vankas hemmaplan. SE UPP! 

Avd 2 -

13 Mily är en häst jag verkligen tagit till mig och insatserna gör en sällan besviken. Given tipsetta för mig och kanske en chansspik i ett öppet lopp.

9 Devs Daffodil ser jag som främsta motbud och återigen en häst ifrån Conrad Lugauers fina stall. Denna häst ser jag som något alldeles extra och man är verkligen på väg uppåt i rank och tillhör snart yttersta Stoeliten. Utgångsläget är inte det sexigaste kanske, men med barfota runt om igen och ett motstånd som ej bör skrämmas allt för mycket så lär man serveras en fin resa och ska verkligen tas på allvar. 

10 Princess S.W. besitter en ruggig kapacitet och ett stort kunnande. Man har segrat i hälften av sina starter och gör en sällan besviken. Kan få loppet i draget här och då fäller man många tillslut. 

Avd 3 -

1 Ovation L.A. är hästen som aldrig varit sämre en trea på sina tolv starter, vilket är mäkta imponerande. Senast så stod man för ungefär samma förutsättningar och då gled man undan enkelt ifrån spets. Man åär en ruggig krigare och Peter Ingves ända taktik är väl att köra så  länge lampan lyser? Känslan är som sagt spets och slut här och ett tänkbart spikförslag, men det är ju ändå Klass 2 och det gör att det kittlar till i min garderingsnerv...

2 Becker har fått ett fint utgångsläge här och Peter lär gasa rakt fram vad som går. En oerhört kapabel kuse som även den trivs där framme, så spåret blev bra. Risk finns dock för tokkörning med min tipsetta och det kanske bäddar upp för någon annan? 

9 Mahara Gutha har sett ruggigt fin ut i sina starter och framförallt sedan man testade barfota runt om för två starter sen. Det gav en positiv effekt och man kommer gå så även i denna start. Besitter en härlig avslutning som kommer bita bra denna gång och med ett högt tempo på loppet redan ifrån start så lär man bjudas in. 1% är i alla fall på tok för lite enligt mig! 

Avd 4

1 Good Vibes är en av Per Nordströms hela TRE hästar i Svensk Uppfödningslöpning och det är mäkta imponerande. Denna häst vet verkligen hur man springer och man har inlett karriären strålande med tre segrar på fyra starter. Per sitter upp själv här och då man är ruskigt startsnabb så lär det vara denna häst som sitter på leken ifrån spets. Given första häst hos mig.

2 Islay Mist Sisu är Pers andra häst och även den har imponerat såhär långt i karriären. Peter Ingves styrde till en fin seger senast och det är även han som sitter upp denna gång. Känslan är att man kommer sitta i en fin rygg på sin stallkamrat och med lucka på slutet så kan det gå vägen. Måste såklart räknas tidigt här med.

9 Felix Orlando blir Pers tredje bidrag och självklart måste jag ha med mig samtliga stallets hästar. Örjan ska styra denna gång och det är såklart väldigt spännande. Knappt slagen tvåa i dennes två senaste starter och båda ifrån ledningen. Nu får man attackera bakifrån och kanske kan man hamna utvändigt ledaren eventuellt andra ytter och då får man verkligen slagläge. Örjan är en mästare i stora lopp med höga prissummor och ska självklart med på lappen! 

Avd 5

4 Frodo S. stod för en fin insats sensat som trea från ett svårt utgångsläge och stall Goop låter riktigt nöjda med det loppet i kroppen. Trivs bättre i den främre träffen och jag tror Björn lär skjuta till för att nå en tätposition omgående. Väl där bitet det bra och ska räknas tidigt. 

7 Easy Cash gör en spännande debut här i stall Robert Bergh och det här är en riktigt kapabel Ready Cashare. Var trea i Derbyt i Augusti och har verkligen mött benhårt motstånd i sina starter. 

2 Västerbo Imtheman är en riktigt segervan kuse med tio segrar på tjugoen starter och segern senast visade prov på hästens enorma kunnande. Jorma upp denna gång ser jag som plus och skulle man lyckas snuva åt sig tätpositionen så leder man riktigt länge. 

Avd 6 -

2 Elian Web är omgångens största favorit i skrivande stund och självklart ett spikförslag. Som jag ser på loppet så är det tidig ledning som gäller och därifrån tror jag det endast är sjukdom emot. Var tillbaka senast efter lite vila och kommer gå framåt rejält efter det. Katja Melkkos stall har som tidigare nämnt fin form och mycket talar för en ny triumf här. Dock är det jackpott och då vill man såklart leta motbud. 

4 Rajesh Face ser jag som hästen som skulle kunna sätta käppar i hjulet för min spik. Man är tyvärr oerhört opålitlig, men skulle kunna sätta upp ett rejält tempo som får storfavoriten att stumna. Men det gäller som sagt att hålla sig i rätt gångart, för kapaciteten finns för att segra utvändigt!

6 Diamanten är oerhört kapabel och ska bli spännande att se i sin nya regi stall Goop. Det blir barfotabalans och Amerikansk jänkarvagn direkt och det talar sitt tydliga språk. Lär ej kunna blanda sig i spetsstriden, men kommer få ett perfekt lopp i andra ytter och skulle det bli körning så är man verkligen med på fotot, för kapaciteten finns så det räcker! 

Avd 7 -

3 Azimut är Josef Franzl´s segervana kuse som besitter en skyhög kapacitet. Man öppnar riktigt vasst och ledningen är taktiken. Dock kan det kosta lite och då är frågan hur man står sig om körningen blir utdragen? Når man dit så växer man såklart och segerstriden lär man vara med i, men med tanke på att det kan kosta så blir det till och gardera.

9 Staro Leonardo är ett desto roligare streck och formen kan man inte klaga på. Satt fast senast, men intrycket var urläckert. Jag tror man mycket väl kan blanda sig i segerstriden här, trots bakspår på kort distans och givet streck i min bok till fin spelprocent. 

8 Franklin Face är miljonsmällen i omgången och det här är en ruggigt kvickfotad häst som trivs på distansen. Man segrade från samma position 13/10 på ett imponerande vis och lyckas Kevin Oscarsson ta sig igenom från detta utgångsläge så står ingen säker. Supersmäll till 1% i skrivande stund gillas i avslutningen och visst vore det spännande att leva på lappen inför detta?

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 2 Elian Web

DD2: 9 Staro Leonardo

Kombinerade:

DD1: 2 Elian Web

DD2: 1,3,8,9

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips