Mina tankar inför V75 ifrån Åby 10/10 » 9 okt. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 ifrån Åby 10/10

Heeej där och välkommen in till mig

Dags att besöka Åby och vi har en ny smaskig jackpott att sätta tänderna i och denna lördag uppgår den till hela 66 miljoner. 
Snabb återblick till onsdagens V86 där tyvärr min spik på samtliga kuponger föll i form av Vae Victis Club. Riktigt tråkigt, men Stenbergs Buffe lyckade pricka in övriga loppen och lite mer en dubbla insatsen tillbaka där!

Vill även slå ett slag för mina sidospel här på travstugan som jag lämnar inför V75 eller V86. Förra lördagen fick vi in ett fint platsspel på Overtimeosåfin och öven en rak tvilling till välkommet odds. Nytt spel kommer även där till helgen! 

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

4 Conrads Rödluva är en befogad favorit i inledningen och visst kan det vara så att vi får sen en klassisk ”Örjan ifrån början”? Senast så var man tillbaka i gammalt slag och stod för en fin insats och håller man samma fina form så blir man oerhört svårslagen oavsett position. Det vankas stora prispengar och då vet vi sedan tidigare att firma Redén/Kihlström blir att räkna med!

8 Mellby Free är min främste utmanare och trots ett knepigt utgångsläge så tror jag ändå man kan ta sig förbi i starten och sitta i tidig ledning. Väl där så blir man oerhört svårtuggad och kan leda hela vägen! 

2 Wild Love stod senast för en fantastisk uppvisning men mot enklare gäng en här. Dock besitter man ett stort kunnande och kan sitta fint på det härifrån. Får man resan i ryggar så avslutar man otroligt fort och får ej nonchaleras. 

Avd 2 -

9 Zoccoloduro O.P. är en av omgångens största favoriter och på ren kapacitet så är det nog befogat ändå. Sofia Aronsson har verkligen lyckats hittills med sin nya stjärna och det som imponerat på mig mest är dennes otroligt tunga avslutning. Spåret blev därmed väldigt bra, för jag tror på körning ifrån start och då kommer man komma helt rätt på det ute i spåren. Det man dock ska ta med sig är att detta är ett amatörlopp och där brukar det kunna hända många oförutsättbara saker som gör att över 60% på en häst är i högsta laget. Ingen favorit jag vill hålla i handen utan penseln tas fram!  

11 Zenone Bar satte ett ordentligt avtryck på mig i dennes uttagningslopp och man fullkomligt flög fram över upploppet till en imponerande seger. Hästen gynnas även den av tempo och kommer hamna i fina ryggar på slutrundan, kanske till och med på favoriten? Om så blir fallet så vill jag inte ryka på detta ekipage utan strecket är givet! 

5 Al´s Mintoo kan vara superskrällen i omgången till knappa 1% i skrivande stund. Hästen är riktigt snabb ifrån start och kommer sitta bra på det där framme tror jag. Trivs även i ryggar så jag kan tänka mig att man inte är med och strider allt för länge om ledning utan nöjer sig även med rygg på ledaren. Då detta är Åby så har vi en open-stretch att tillgå och får man vila under resan så biter det bra när Henrik Nilsson släpper loss tyglarna på upploppet. Ska dansa barfota för andra gången i karriären och det kan ge en positiv effekt!


Avd 3 -

5 Rajesh Face är en befogad favorit i detta knepiga montélopp och jag tror man vinner felfri. Sofia Adolfsson är en av Sveriges vassaste ryttare och lyckas hon hålla hästen i rätt gångart hela loppet så defilerar man nog hem detta. Spikas av mig, men det är som sagt vissa tveksamheter och har man darr på läppen så får man strecka på rejält! 

2 Pastore Bob ska göra debut under sadeln och det är såklart stort frågetecken. Det man dock ska ta med sig är att många hästar lyfter sig enormt mycket när dom går till just monté och det kanske blir så här med? För rent kapacitetsmässigt så är det här en fantastisk häst med oerhörda egenskaper. Lina Lähdekorpi är dessutom skicklig och får man bara utnyttja hästens speed så fäller dom många!

10 Baron Gift gör även han debut under sadeln men likaså här så är det en häst med grym kapacitet. Senast gick man i mål med mängder sparat efter att ha kommit loss för sent och med det loppet i kroppen är man sugen på revansch. Ryktas även om monsterjobb hemma och det ska man ta med respekt!

Avd 4

2 Spartak Face fick fördel direkt emot värsta motståndaren här i vad gäller spårlottningen och man är således en befogad favorit. Man är ruskigt snabb ifrån start och det här kan vara ett spets och slutscenario. Den fräcke spikar sig ur detta lopp och försöker koppla grepp. 

8 Self Explosive är den främste utmanaren i mitt tycke och hästen har verkligen höjt sig i sin nya regi. Trots spår 8 så kommer man vara med hela vägen och det lär bli ett offensivt upplägg omgående ifrån Rebecka Dahlén. Lyckas man även ta sig förbi favoriten så är såklart mycket vunent, men det får inte kosta för mycket!  

3 Jackpot Band är ett av mina större drag denna omgång och en häst jag verkligen gillar. Man besitter en ruggig speed och från detta utgångsläge så kan man hamna helrätt på det, då det vankas körning där framme. SE UPP! 

Avd 5 -

5 Arno Dell’Est är en rejäl häst som kommer ifrån en heroisk insats senast där man segrade på ett imponerande vis. Inget som direkt förvånade mig, då man besitter ett oerhört kunnande. Kim Moberg hoppar upp i vagnen och bara det är enorma plus då jag håller henne extremt högt bland kuskarna. Felfritt så tror jag man går segrande ur denna strid och i ett öppet lopp så finner jag spelvärde i att spika mig ur. Och den fräcke går den vägen!

11 Bravo Santana måste räknas tidigt om man garderar och detta är en riktig kapabel travare med formen på topp. Gynnas av tempo och fäller många med maxklaff.

Avd 6

15 Ribaude står verkligen på tur för en seger och det smäller till när som helst. Man går ner en aning i klass vad gäller motstånd och ekipaget kommer till start med toppform. Björn Goop sätter sig upp själv denna gång, vilket är oerhörda plus. Björn är i mitt tycke även Sveriges vassaste kusk över lång distans och prickar väldigt sällan fel i sin taktik under loppets gång. Jag tror man serverar hästen en perfekt resa i ryggar, för att sedan skölja motståndet sista 500m. Ruggigt spelvärde i skrivande stund och främst då värste motståndaren 11 Indras Secret inte alls är att lita på i stilen.

12 Code Bon är vår Norske gäst som verkligen vet hur man segerdefilerar. Uppgiften ser tilltalande ut här och man kommer från en imponernade insats senast, då man mötte större delar av den Norska eliten. Magnus Teien Gundersen är en fantastiskt duktig kusk och vi lär få sen ett offensivt upplägg denna gång. Måste med på kupongerna och procenten är oerhört tilltalande.

 

Avd 7 -

4 Very Kronos visade senast hur bra man egentligen är och felfri så tror jag man vinner detta lopp tämligen enkelt. Men det är just problemet i aktionen som varit dennes fall allt för många gånger och det visar sig i resultatraden, där man har hela 18 segrar på 36 starter och endast en andra respektive en tredjeplats. Erik Adielsson lär trycka på för ledningen och därifrån ska man slås. Ej favorit i skrivande stund och det tackar vi för!

5 Who’s Who är givetvis hästen emot här och en dubbling på systemet vore inte helt fel att lösa det på. Denna fina Maharajah-avkomma lär vara med hela vägen och skulle favoriten göra bort sig så tror jag loppet är stängt på tre hästar. Örjan lär annars landa utvändigt om favoriten och då är nog loppet låst och vågar man ej lita på att tipsettan håller sig i rätt gångart så låser man loppet här.

11 Cyber Lane måste med som sista streck och visst gynnas man av tempo, men man besitter även en ruggig avslutning som fäller många på slutvarvet. Johan vinner det mesta för dagen och på kuskform så måste denna kuse räknas. 

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 15 Ribaude

DD2: 4 Very Kronos

Kombinerade:

DD1: 11,12,15

DD2: 4,5,11

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips