Mina tankar inför V75 från Åby 14/8

Dags att besöka Åby denna härliga lördag och det är med en god känsla jag kliver in i denna omgång som dessutom avslutas med Åbys Stora Pris!

✅ Vill rikta ett stort tack till er som hört av sig och tackat för tipsen osv. det värmer enormt mycket och gör att det bara blir roligare och roligare att delge mina tankar och funderingar. Mina andelar hittar ni genom att KLICKA HÄR eller längre ner i analysen

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

Vi inleder omgången med ett lopp över drygt tre varv och vi får lär få se en ganska klar favorit i 13 Maestro Crowe. Dennes insats senast var fenomenal och vi tog bra betalt då efter två lite mindre smickrande insatser dessförinnan. Chansen till att runda samtliga är hög och detta är ett tänkbart spikförslag. Jag har inte riktigt bestämt mig en såhär tidigt inpå, för det finns motbud. Framförallt vill jag varna för högkapable 4 Oracle Tile som kommer från en ruggig avslutning senast i skymundan och på ren kapacitet så är han ej mycket sämre en tipsettan. Från detta läge bör hästen få en fin position och styrkan finns för att strida hela vägen! 12 Mister Donald står på tur för en etta i raden, och formen är på topp för dagen. Dock debut på den dryga distansen, men en fin häst i grunden. Stora varningen i loppet landar i 1 Bordeaux Doc som lottades till det smaskiga utgångsläget spår ett. Med fina ryggar under loppet så finns kunskapen att hålla hela vägen och var beredda när oddsen släpps, för vi får nog ett högt platssodds här! 

V75-2

En final i den lägsta klassen stundar och det ser på förhand ut att bli en oerhört jämn tillställning. 10 Erv Zet är i nuläget favoriten att syna trots sitt bakspår och hästen kommer från en fin insats senast som resulterade i seger. Jag har dock inte riktigt fastnat för honom och kommer återigen försöka fälla hästen. Då detta är klass två så brukar jag strecka på rejält och således även denna gång. 4 Behind Bars är främst emot såhär på förhand som jag ser det och hästen håller en oerhörd kapacitet för klassen. 1 Howdy Quick lottades till ett fint utgångsläge och förtjänar verkligen en etta i raden. Björn Goop får chansen denna gång och det rycks även bakskor till denna start. En förändring som gjorts en gång tidigare och det med gott resultat! 6 Global Beware är ytterligare en kuse ifrån stall Johan Untersteiner och denna sätter Johan upp sig själv på för dagen. En ruggig häst med hög kapacitet och måste streckas tidigt.  

V75-3

Final i Diamantstoet stundar i den tredje avdelningen och favorit i skrivande stund är 15 Svecak Palema. Hästen har övertygat stort i sina två starter i nya regin Björn Goop och senast avslutade hon med ett fantastiskt 1.11-varv i spåren, som således räckte till seger. Jag håller henne högt och kanske rent utav bästa hästen i fältet, men med tanke på läget så vill jag gardera om procenten skulle stiga allt för högt. Det man ska ta i beaktning i detta lopp är att Björn Goop tränar hela SEX hästar i denna final och har således en enorm fördel då han kan bygga en spännande taktik i loppet. 6 Nymke Brigadoon körs denna gång av Örjan Kihlström och vilka enorma insatser denna kuse gjort sedan hon kom till regi Björn Goop. Måste räknas tidigt denna gång. En annan som ska räknas tidigt är 4 Your Dreamlove som kom tillbaka starkt efter galopp senast. Nu står hon perfekt inne i loppet och fick ett spännande utgångsläge. 9 Orlando och 12 Xanthis Delicious ska räknas i loppet vid bred gardering och dessa kan verkligen avsluta loppen starkt! 

V75-4

3 Zion Font är den Italienfödda kusen som tränas i Nederländerna och en häst som verkligen charmat mig i sina starter. Segermaskinen har fantastiska 18 segrar på 21 starter och senast avslutade han på otroliga 1.10 sista 800m och det utvändigt om ledaren. Möter inget motstånd som skrämmer och hästen har kunskapen att segerstrida från alla positioner, vilket han visat tidigare. Jag läser ändå loppet som att han får överta ledningen ganska tidigt och väl där bestämma tempot. Toppchans och spik i nuläget! Roligaste motbudet håller jag i 2 Fromheaven Idzarda som jag tror spetsar och sedan släpper till favoriten. Ett lopp i rygg kan vara taktiken för att sedan kunna utnyttja open-stretchen som finns på Åby

V75-5

Final i Silverdivisionen stundar och på förhand så ser det ut att stå mellan två kusar, men när två träter så kan det hända saker och frågan är hur man hanterar detta lopp? 3 Born Unicorn kommer från en helt överlägsen seger senast och sjuåringen är egentligen för bra för klassen i mitt tycke. Det ser på förhand ut att bli tidig ledning ifrån detta utgångsläge så favoritskapet är befogat tycker jag. Sköter sig hästen så leder man detta lopp länge och ska man spika så håller jag 3 Born Unicorn högst. Dock finns det ett ruggigt motbud som tyvärr lottades till bakspår och det är såklart 9 Rotate jag syftar på. Det krävs nog en del körning i loppet för att man ska bjudas in härifrån och jag hoppas verkligen det kommer tävlas i detta lopp. Om så blir fallet så avslutar hästen alltid vasst. 8 Zap Di Girifalco är ytterligare en kuse som gynnas av tempo och känns helt bortglömd såhär på förhand till ynka 5%, med stall i toppform. 4 Ivory di Quattro såg star ut senast och visade att formen är på gång på allvar. 7 Adde S.H. håller jag även den högt och även här är formen på topp för dagen!

V75-6

Final i Bronsdivisionen och min tipsetta hamnar återigen på en av mina favoriter 1 The Bald Eagle. Vilken insats hästen stod för senast, då man i överlägsen stil vann ifrån ledningen. Lyckas Mats E Djuse försvara innerspåret ifrån start så är mycket vunnet även denna gång. 4 Armonero Roc är favoriten i skrivande stund och ganska hårt betrodd sådan. Alessandro Gocciadoro ska styra skutan själv denna gång vilket jag tycker är minus och insatsen senast som hästen stod för ställde många frågor trots seger. Formen? 8 Laradja Vrijthout ska köras offensivt ifrån start och har siktet inställt på ledningen. Insatsen senast var ruggigt bra och lyckas hästen nå tätpositionen så är mycket vunnet. 3 Rackham får Örjan Kihlström upp till denna start och det är hyperintressant tycker jag. Gynnas av tempo på loppet och ser ut som att formen pekar uppåt för dagen. Vill man ha ytterligare streck så missa ej 5 Strong Pepper som ska testas barfota fram till denna start! 

V75-7

ÄNTLIGEN som Gert Fylking skulle ha sagt i detta sammanhang, är det dags för omgångens höjdpunkt, Åby Stora Pris! Ett lopp som på förhand håller en enorm klass rent hästmässigt och ett lopp jag sett fram emot ända sedan anmälningen avgjordes. 5 Bengurion Jet har jag höga förhoppningar på och min tidiga vinnare av loppet. Vilken kapacitet hästen visat sedan han kom till Alessandro Gocciadoro och efter sin enorma insats senast så seglade hästen snabbt upp som favorit redan nu till att vinna nästa års Elitloppet! Distansen må vara oprövad och motståndet mycket tuffare, men mycket anmärkningsvärt är att tränare Gocciadoro själv sa i en intervju efter senaste insatsen att lång distans bara är till hästens fördel! Hur bra är han egentligen? 6 Who´s Who ser jag som främst emot och Örjan Kihlström får man såklart ej räkna bort i dessa sammanhang och denna rutinerade elithäst kommer utmana rejält hela vägen här. 11 Very Kronos gynnas av tempo och fäller många vid minsta tempo och formtoppade 10 Milligan´s School har sett ruggigt bra ut på slutet. Dock missgynnas hästen av bakspår är min teori!

Mina tips på Dagens Dubbel:

Raka:

Dagens Dubbel 1: 1 The Bald Eagle

Dagens Dubbel 2: 5 Bengurion

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.


Mina andelar:


   Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Bästa spelbolaget för travodds

   LeoVegas

   • Bra välkomstbonus
   • Bra utbud på vardagstravet
   • Bra kundsupport
   • Svårnavigerad hemsida
   Välkomstbonus
   Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
   Hämta bonus Besök hemsidan

   18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

   Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
   Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
   Leovegas startsida
   Leovegas sport
   Leovegas Trav

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

   Det här hittar du i LeoVegas recension:

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

   April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

   Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips