High Five 22/11 ifrån Vincennes och Prix De Bretagne

Dags för mig att göra debut på den spännande spelformen High Five som spelas på Svenska Spel.  En riktigt rolig spelform, där det går ut på att pricka in dom fem första hästarna i ett specifikt lopp i rätt ordning över mållinjen. Det är även vinst för resultat om du har prickat in de fem, fyra eller tre första hästarna i oordning. Hur stor utdelningen blir är beroende på hur övriga kunder har spelat. Klicka här för att spela High Five. 

Vi kör igång så det ryker och nedan följer en kort analys om mina tankar av mitt tips.

Inför

Vi ska besöka travets mecka och Vincennes står som värd denna gång och det är dags för Prix De Bretagne. Ett lopp där det tre främsta platserna belönas med en plats i nästa års Prix d´Amerique. Loppet körs över 2700m Volt! 

För oss Svenskar sätts hoppet till Tomas Malmqvists-tränade Calle Crown som ska styras av Franck Nivard. Vi får självklart också se Björn Goop upp och denna gång ska han försöka lotsa Moni Viking till en plats i PDA!

Spännande blir det även att se hur Davidson Du Pont som segrat i det två senaste åren av detta lopp, står sig för dagen!

Analys

9 Feliciano väljer jag att sätta som vinnare och spik på High Five. Hästen har imponerat på mig i sina starter och kan få loppet denna gång. Denna fina Ready Cash-avkomma besitter en ruggig kapacitet och en riktigt rolig vinnare som bör ge ett smaskigt odds.

2 Ferrie Wood förtjänar även den ett högt omnämnande och är en ruggigt kapabel häst. Ska tävla barfota om denna gång, vilket kommer ge ytterligare effekt. 

1 Valzer Di Poggio stoltserar med hela TIO raka segrar och det är såklart mäkta imponerande. Står nu inför karriärens tuffaste lopp, men en topp 3 placering finns inom räckhåll ifrån ett fint utgångsläge. 

5 Diable De Vauvert är en riktigt klassig och läcker häst som kommer vara med på fotot även den. Kommer tävla barfota runt om denna gång och formen är på topp. 

14 Toni Gio är den ruggigt fina avkomman ifrån Varenne som mycket väl kan vara med i striden här. Tror inte man räcker hela vägen till seger, men en topp 3 kan man mycket väl lösa. Visat tidigare att man besitter en ruggigt kapacitet och har slagit hästar som Bold Eagle och Looking Superb. 

6 Moni Viking är det närmsta hoppet denna gång vad gäller oss Svenskar. Björn Goop ska hoppa upp på sin gamla häst som nu återfinns i sitt forna Norge. Denna vackra Maharajah-avkomma visar en jädra inställning i sina lopp och har tagit segrar i Paraolympiastayern, Harper Hanovers lopp, Åby Stora Pris och innehar även dubbla världsrekord.  

17 Bilibili är tillbaka på banan efter långt uppehåll, men man kan ta med sig dennes fantastiska framgångar under sadel och framförallt två raka segrar i Prix De Cornulier. 

16 Davidson Du Pont måste jag såklart nämna lite med då det är en favorithäst hos mig. Dock märks det att detta är ett lopp i kroppen som gäller och det blir skor på. Självklart så är man på ren kapacitet bland det bästa i fältet och en given häst i själva PDA nästa år. Dock tror jag det inte man blandar in i topp tre, utan kan mycket väl landa bland det fem främsta. 

Startlista

1. Valzer di Poggio
2. Feerie Wood
3. Calle Crown (Franck Nivard kör)
4. Fakir du Lorault
5. Diable de Vauvert
6. Moni Viking (Björn Goop)
7. Drole de Jet
8. Looking Superb
9. Feliciano
10. Chica de Joudes
11. Erminig d’Oliverie
12. Delia du Pommereux
13. Bahia Quesnot
14. Tony Gio
15. Carat Williams
16. Davidson du Pont
17. Bilibili
18. Billie de Montfort

Stort lycka till på spelen och hoppas vi ses i vinnarcirkeln

/Stenberg

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 27 November från Solvalla! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Sju rätt igen i lördags och analysen var helt rätt på det i form av spikar. Bland annat brakvann Rare Magic från spets helt enligt plan. Lite ... Läs travtips

Sista V75-omgången för det här året som det är tillåtet att köra med valfri balans. Dessutom finaler och jackpot, vilket bäddar för en härlig ... Läs travtips

Hej på er!Då var det dags för årets sista V75 där det är tillåtet att köra mad valfri balans, därefter väntar ett par månader med skotvång oavsett ... Läs travtips

Dags för V75 igen med finaler från Solvalla och topplopp rakt igenom med en smaskig Jackpot på 44 miljoner. Sjukt taggad är man och nu ska jag vara ... Läs travtips

Finaler som håller absolut toppklass på Solvalla och dessutom jackpot och extremt spelvänligt. Det här ska bli ruskigt roligt.  Som vanligt ... Läs travtips

Vi har en trevligt jackpot och det kan bli perfekt inför julklappshandeln med en fin vinst. Inte nog med jackpot så är det finaler på Solvalla vilket ... Läs travtips

Finns det något bättre än V75-finaler på Solvalla? Knappast! Det kommer vara gasglatt och tävling på hög nivå och dessutom en härlig jackpot att ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips