Inför V75: Fixar jokern Hans Crebas miljonutdelning?

  Då var det dags för lite V75 från Färjestad denna lördag där Unionskampen väntar. För mitt spelande har det äntligen gått bra på slutet, där vi drog in 38 430 kr på mitt system Offside förra helgen. Där varje andel gav 1921 kr tillbaka på 55 kr satsade.

  Det var riktigt nära på mitt system Hattrick också att vi landade på full pott, blev ett litet fel där tråkigt nog som kostade oss en hel del pengar.

  Men framgångarna fortsatte sedan på tisdagen då det var jackpot på V64 och där min andel Jackpotfeber drog in 17 802 kr, som i sin tur gav 2543 kr tillbaka per andel. Onsdagens V86-omgång var klurig på förhand och nog blev det klurigt då 8 rätt gav nästan 1,8 miljoner. Absolut, man kan alltid i efterhand säga "varför spikade jag inte den hästen och garderade där" etc. Som sagt alltid lätt i efterhand och tro mig, sitter alltid där och grubblar sedan när det är dags att sova.

  Hursomhelst är känslan god inför lördagen nu när man äntligen fått pricka alla rätt och vi har fått utdelning tillbaka. Så vi fortsätter på det spåret nu är tanken, helt enkelt. Länk till morgondagens andelar efter analysen längst ner. Låt oss nu gå in i V75-analysen. 

  V75-1

  Min förstahäst här och spik på ett av mina system är från Conrad Lugauers stall och det i 2 SANDSJÖNS ENZO som för tre starter sedan vann och nog kan det bli repris på den, anser jag. Hästen har haft lite halvsvåra utgångslägen i dom två senaste starterna och därmed inte riktigt räckt till. Men Marc Elias som jobbar hos sin far säger att hästen känns fin och att man tror på segerchans. Till procenten är det en riktigt fin spik. Absolut finns det några motbud, men kan inte läsa att det är den där riktigt vinnarkänslan hos någon av konkurrenterna, med den info jag har tagit till mig såhär på förhand. 1 BEARTIME är kapabel men har inte fått till det helt på slutet och galopperat någon enstaka gång. Känslan är att det blir lugn start för att få iväg honom felfritt i första hand, och sedan är risken stor att ekipaget kommer sitta fast på innerspåret. Värsta motbudet mot min spik tycker jag är 4 ÖNAS NOUGAT där Erik Adielsson hoppar upp bakom och tränaren Jari Åkerfeldt gärna ser spets och slut. Inte helt omöjligt med ett perfekt startspår och vass kusk i sulkyn. 5 BO.C har varit nere i Frankrike och skaffat sig hårdhet, dock har inte hästen startat sedan november ifjol. Så frågetecken på formen där. 3 INGO gör det bra hela tiden men inte riktigt fått leverera på topp och kan vara en överraskning med maxklaff. 6 ADDE S.H. säger Peter Untersteiner har riktigt bra form för dagen. Och det är väl något man ska ta till sig. Från Norge kommer 11 GOLDEN DREAM M.E. där Noralf Braekken säger att detta är deras bästa chans under dagen, måste vi ta till oss trots spåret här. Nämner den andra norska hästen också och den varnar jag för, 10 RED BAR som kan tända till lite extra nu när kusken får använda körspö. 

  V75-2

  Ett intressant sprinterlopp med voltstart här i klass 2. Favorit idag fredag till 44% och det känns kanske lite i överkant för min del. 2 MISTER K.O.Z. kommer dock från två fina segrar på bra tider. Dock återgår de till vanlig vagn nu och det kanske vi får se som ett  litet minus. Absolut ska hästen räknas, men tycker det finns lågprocentare här som det låter bra på och det är många som vill till spets. 6 BLUE FRONTLINE ska räknas, tränaren Sonja Johansson-Stake säger att hästen verkligen är löpsugen och nästan vill krypa ur selen för dagen i träningen. Om Mikael J Andersson får iväg hästen från start kan den leda runt om. Ett annat motbud som blir förstahäst för mig i loppet är 1 SARA K.M.E som gjorde ett fint lopp i lördags och kom in med sparade krafter. Då snackade man upp hästen lite och är nu helt bortglömd här trots ett perfekt startspår. Får ju gärna bli bortglömd så det blir en fin skräll på kupongen, men ingen överraskning i så fall för min del. Tomas Pettersson tror i alla fall på sin häst här. Två hästar till kommer att finnas med på kupongen och det är 3 CONSTANT CAVIAR och 5 EMPEROR

  V75-3

  Gulddivisionen och kanske inte den tuffaste för i år. 1 DISCO VOLANTE återkommer efter vila nu. Frågan är hur formen är och om inte hans årstid kommer först om en-två månader? Han ska väl räknas på sitt kunnande men är först en femtehäst för mig och faller då utanför kupongen denna gång. Förstahäst för mig blir 6 GARETH BOKO som var ute i Elitloppet i år. Dock har hästen inte presterat resultatmässigt i de senaste loppen, men har dock varit mot den svenska eliten.
  Här kommer vi få se ett mer offensivt upplägg då den varit fast i ryggar de senaste loppen också. Jerry Riordan som tränar tror på segerchans. Magnus A Djuse som kusk vet vi att han är inte rädd att ta för sig. Möjligtvis spik för den vågade här. Värsta motbuden är 4 MISSLE HILL och 3 ANTONIO TROT4 MISSLE HILL har väl inte fått pusselbitarna på plats riktigt i sommar han heller. Men på sin kapacitet och kunnande ska han räknas här. 3 ANTONIO TROT har fin form och dessutom haft det väldigt länge nu. Dock inte fått sätta nosen först än men kanske blir denna gång, vem vet. Intressant med Erik Adielsson upp igen som körde för fem starter sedan och spurtade fint till en andraplats då. Sistahäst in på kupongen blir 9 MELLBY FREE med Björn Goop. Hästen siktas mot SM och därför är man inte missnöjda med spåret, utan kan ta en lugn start och sedan spurta friskt över upploppet. 

  V75-4

  Långlopp över 3140m voltstart och vinnaren kan vara från startvolten i 3 BORN WINNER. Örjan Kihlström hoppar upp bakom Mattias Djuses häst, och det får man se som ett stort plus. Mattias säger i alla fall att han inte har något emot att se hästen i ledning då han tar tag i det på ett annat sätt därifrån och blir mer löpsugen. Och när vi får en Örjan styrning till 3% i skrivande stund denna fredag, så jublar vi glatt! Låter dock bra på 1 CURIE som har toppform och ett fint läge också, men det är kanske lite väl tufft emot? Dock riktig rysare till 0%. Inte fått någon info på Robert Berghs häst 4 CRAZY FIRST LOVE men hästen har galopperat i två av dom tre senaste starterna. Dock har Bergh ruggig form på stallet. På 20m tillägg är det intressant med 5 ORNELLO som trivs över distansen. Däremot säger Marc Elias att hästen är som bäst i ledning och tycker väl kanske det är platschans i första hand. Streckar även 6 MYSTIC MOM där vi får se Riordan/ A Djuse igen och hästen har ett mycket gott kunnande. Presterat flera mycket fina lopp, utan att få vinna. Jerry tycker att motstånd och distans passar och är då möjligt att ekipaget äntligen får skära mållinjen först denna gång. 9 BRANSBYS JUKE BOX gick väldigt bra senast över aktuell distans och på bra tid dessutom. Hans Crebas hästar går bra för dagen, såg vi inte minst i onsdags. Ständigt bortglömd är känslan och skrällvinner titt som tätt. Hästen kommer sannolikt återigen göra en bra prestation, så den ska räknas tidigt. På 40m tillägg ska 13 DIGITAL CLASS räknas och denna häst har ju form, dock inte fått vinna heller men gör det verkligen bra varje gång. Dock kanske hästen höjer sig själv mot bättre motstånd än mot jämnbördiga. Hästen skall dock räknas med Ulf Ohlsson här. Även 10 KENNEDY ska räknas som är van vid distansen och duktiga Carl-Johan Jepson som kör på sin hemmabana ska vi verkligen se upp för. 

  V75-5

  Storfavorit och många kommer väl spika sig ur det här loppet. Kan vara mycket streck på firman Redén/Kihlström i hästen 2 BUGATTI MILES. Absolut, hästen vann senast på övertygande sätt men tycker spelprocenten är lite väl hög den här gången. Ska med på kupongen men tycker det är mer intressant på 5 LOVEEXPLOSION H.C. som gick ruggigt bra senast och här säger Christoffer Eriksson att det är hans bästa vinstchans. Hästen kan öppna ganska bra och från ett optimalt femtespår bakom bilen så tackar vi för att den är spelad till låga 9%. Kring 9 TATTOO AVENGER är frågan hur tufft det kommer köras med denna, då den ska ut i finaler på Solvalla veckan efter denna? Dock bästa chansen för dagen säger Mika Haapakangas. Återigen får vi se en Hans Crebas-häst till låg procent. Dock lite vanskligt läge i spår 8, men hästen 8 GERBEN skall räknas. Bra kapacitet och Hans säger att hästen tål ett offensivt upplägg. Fixar Hans miljonregn två gånger på en vecka mån tro? Varnar för tre till hästar och det i 10 GAYLORD AM, 12 S.G.SHERMAN och 1 ZENATO.

  V76-6

  Här kommer min andra spik för dagen och det i 5 TANGEN HAAP där Erik Adielsson hoppar upp bakom istället för Björn Karlsson som tränar hästen och i vanliga fall kör i loppen. Helt klart intressant kuskbyte här. Hästen har i alla fall varit ute mot tuffast möjliga motstånd i år, då den bland annat varit ute och mött både Månlykke A.M. och Odd Herakles. Kan säga att Björn har siktat mot det här loppet och han låter väldigt nöjd med sin häst för dagen. Om man inte vill spika så får man ta med ett par hästar till och dessa i min mening är 2 KLEPPE FANDEN, 3 ÅSRUD VILJA, 4 SÖNDRE JERKELD och 6 VÅLER NIKOLAI

  V75-7

  En svår avslutande omgång i mitt tycke, om inte 2 ORACLE TILE bara visar överkapacitet denna gång och leder runt om som senast? Hästen ska vara förstahäst och är helt klart ett spikförslag. Jag väljer dock att ta med fyra hästar till i detta lopp. Intressant med 7 DEAL DONE ZET där vi inte riktigt fått se den fungera fullt ut, då Örjan exempelvis tvingades avbryta ett lopp nyligen då han fick ryggskott. I den senaste starten fick hästen en kort startgalopp och tappade några meter i början och fick sedan ett tufft lopp. Örjan är ju en riktig taktiker så får se hur han lägger upp det här. 4 HANDS DOWN D.E. var tvåa förra året efter kanonhästen Farlander Am. Har ett fint startspår och skall räknas här till sina 2% den är spelad just nu. Kommer inte plocka bort Berghs häst 8 REDDINGTON trots spåret, som verkligen är på väg uppåt i form och senast vann efter att det varit mycket prat om hästen i alla starter dessförinnan. Sista hästen som kommer med på kupongen är 5 VIEN ICI som gör det bra hela tiden. Dock varnar Ulf Stenströmer för att man bytt hö och inte vet hur det kommer påverka prestationen? Men han ville i alla fall få det sagt. Annars känns hästen fin hemma i jobben lät han hälsa. Varnar även för 1 MISTER DONALD som kan få loppet i rygg på ledaren och blir farlig med lucka till slut på hemmaplan. Även varning för 6 GOGOBET SISU som kan väldigt mycket. Även om det på Mika Haapakangas lät som att det är finalen som kommer inom kort, som siktet är inställt på. 

  Så, detta var mina tankar för omgången. Som alltid hoppas jag ni finner det av intresse till ert egna spelande, eller att ni blir sugna på att vara med på en av mina andelar. 

  Stort grattis även till er som varit med och vunnit lite grann tillsammans med mig nu. Samt till alla er som är med vecka efter vecka och ger fortsatt förtroende. Så länge vi inte ger upp, kommer miljonvinsten att dyka upp. Var så säkra. 

  Länk här nedan till mina andelar:

  William Rätt i krysset 125kr

  William Hattrick 75kr

  William Offside 55kr - Denna som satt förra helgen! 

  Trevlig helg på er nu :) 

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube