Viktor och morsan jagar 60 miljoner! » 17 aug. | Viktor Åkerblom -…

Viktor och morsan jagar 60 miljoner!

60 miljoner anledningar att hitta rätt! Det är så svårt att veta hur det ska gå idag. Jag vill inte gå in för mycket på spelanalys för det finns det så många andra som gör.
På nivån att det blir sönderläst. 

Det finns en fantastisk fördel i att spela större system. Det är kul och lyxigt att våga ta med lite mindre betrodda hästar. Än så länge tycker jag dock att det är läskigt att gå emot favoriter. Även om jag tycker att de är favoriter utan anledning så är det läskigt OM den vinner. Har man rätt blir man hyllad annars lynchad.

Nej då allvarligt skämtat så är det väldigt trevlig stämning och jag tror att de som tar rygg på Viktors Vinnare vet att vi inte vill ha pengarna tillbaka. Då kan det kvitta. Vi vill vinna storkovan! Jag ska också säga att det är väldigt skoj att få gå igenom startlistor och kolla lopparkiv med mina inbjudna vänner eller VIKTORS VINNARE. 

  • Denna vecka är det min kära mor Susanne som gör mig sällskap med tippandet. Susannes bästa spel är tvilling där hon haft stora oddsmässiga framgångar men med små insatser. Mamma kan spela på en häst för att den är gullig. MEN hon har också ett väldigt bra öga efter att ha tränat travhästar i över tjugo år.

Vad gäller vår blivande stjärna Rocky Marciano så har vi fått upp hoppet efter en lång tids skada där veterinärerna inte kunde säga varför han var halt. Ett halvår har gått men mamma ville som vanligt inte ge upp där andra kanske gör det. Hästarna är lika mycket hennes barn som jag och min bror.
Så när vi kom till ännu en veterinär som började titta från ett annat perspektiv så upptäckte denne att inflammationen satt i en ryggkota och inte i benet.

Lärdomen av detta blir att ibland måste man byta perspektiv för att hitta nyckeln. Jag tror att det är samma sak med att tippa. Ska man lyckas se saker som inte ”proffsanalytikerna” ser så är det bra att byta perspektiv. Då kan det räcka långt med att en häst är just gullig.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips