V75 på Jägersro onsdag kväll » 21 aug. | Viktor Åkerblom -…

V75 på Jägersro onsdag kväll

Ny spännande travvecka med otroligt fina lopp väntar! 

Redan ikväll ska det bli intressant att se hur det går i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet, där vi får chansen att spela V75 istället för V86 den här onsdagen. Just nu filmar jag för fullt, studerar startlistorna och läser på mellan tagningarna - mycket bra kombination! 

Efter ett par riktigt trevliga V75 omgångar där vi har lyckats sätta alla rätt kan man nog verkligen säga att jag har gått all-in för uppdraget! Känslan att få alla rätt är grym och jag ser fram emot den dagen då jag och mina andelsköpare får dela på en betydligt större summa. Hoppas verkligen att det ska inträffa snarast möjligt och jag kommer inte ge mig förrän en vinst i den större kategorin dyker upp. Det jag kan lova just nu är i vart fall att tipsformen verkligen sitter där den ska - mer än att sätta samtliga vinnare kan man ju som bekant inte göra..

Den här kvällen är det farsan som hjälper mig att hitta vinnarna igen. Och vi har ju ett riktigt bra facit på spelet tillsammans - så det här blir intressant! 

Ni som vill spela V75 tillsammans med mig och farsan ikväll kan göra det
genom att klicka på länken för att komma till Travstugans andelslag. 

I vanlig ordning spelar jag tre olika system

  • Viktors vinnare 300 kronor
  • Viktors vinnare 150 kronor
  • Viktors vinnare 50 kronor

Analysen inför kvällens omgång ser ut enligt följande:

Vi testar med tre spikar ikväll som borde vara huvudet högre än sina konkurrenter.

  1. Den första på förhand är stor favorit till att vinna Svenskt Travderby 2019. Alltså nummer 8 CAMPO BAHIA i V75-1. Han har varit snuskigt fin hittills och att han nu har fått spår längst ut på vingen kanske bara är bra över den långa distansen. Därifrån kan Conrad Lugauer som kör, ta en lugn start för att avancera när tempot i täten skruvas ned. Att han blivit nedstruken till spår sju är givetvis också fördelaktigt. Startspåret skrämmer mig inte och vi inleder med en spik. 
  2. Spik nummer två kommer i V75-3. 5 GLOBAL WELCOME är snabb från start och borde sitta i ledningen omgående här. Sedan blir han hästen och slå och helt ärligt tror jag inte att det finns någon i fältet som klarar av att slå honom från utvändig position. 
  3. Den sista spiken i omgången blir i V75-5, där 5 ATTRAVERSIAMO också har lottats till ett perfekt startspår. I förhandssnacket inför den stora Derbyfinalen pratas det om att just Attraversiamo är den stora utmanaren till Campo Bahia - i så fall borde han vinna det här loppet ganska så enkelt. Även om han möter en annan bra häst i 2 Cab Lane, som dock borde släppa ledningen direkt när Attraversiamo styrs på. 

OBS. Det är de två första ekipagen i mål som går vidare till Svenskt Travderby samt Derbystoet. Så här gäller det att skaffa sig en bra position i loppet innan det är dags för spurten!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Från måndag kvällen på Mantorp har jag hittat ett tacksamt odds.I lopp 8 startar Björn Goop med 1 Easy Creation.Läget för denne hästen är verkligen ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips