V75 Jubileumspokalen med morsan » 13 aug. | Viktor Åkerblom -…

V75 Jubileumspokalen med morsan

Susanne Nilsson är inte bara världens bästa morsa. Hon råkar också vara den som bjöd in mig och presenterade travets underbara värld för drygt tjugo år sen. 

Vi har ägt ett gäng hästar tillsammans vid det här lagat. Hon tränar och jag kollar propositioner till lopp och hejar när det är dags.
Det är få saker som får mig så glad, nervös och uppspelt som att ha häst till start. Eller ännu hellre OM hästen någon gång skulle vinna!!

Hoppas alla som läser det här har fått eller kommer få uppleva den känslan. På samma sätt som att det är kul att spela ett gäng är det också häftigt att äga en travhäst ihop. (Passa på att slå till när vi sätter jackpotten här;)
Så tillbaka till spelet och Susanne. När jag frågade först sa hon nej.
- Jag vet väl inget om att tippa.

Nej men ibland är det just det som är hemligheten. Att inte veta för mycket. Att kunna gå emot de som ”vet”. Susanne vet massor om trav, hästar och allt runtomkring. Därför är det en stor ära att ha henne vid min sida denna vecka i Viktors Vinnare.

Har spenderat några timmar med analyser, tittat lopparkiv och tror mig ha en hyfsad känsla för omgången som ska förfinas imorgon med noggrant iakttagande på ”liven”.

Till vänster ser ni systemförslaget för Viktors Vinnare 300 kronor/andelen.
Prelsystem ligger ute under Viktor Vinnare. 300 (10 andelar) 150 och 50 kr ligger öppna nu.

Du hittar andelarna här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.