Inför V86: finska fartvidunder överraskar?

Inför V86: finska fartvidunder överraskar?

Tar inte semester från de fyrbenta 

Den här veckan skriver jag från "änglarnas stad", Los Angeles. Där jag befinner mig för tillfället och njuter av semesterlivet. Har varit roliga, men intensiva och hektiska veckor på sistone med vår film MARELD - som jag hoppas att de flesta har sett vid det här laget? Skämt å sido, har varit otroligt roliga att träffa er alla som varit på plats på olika platser runt omkring i landet där vi har varit och berättat om filmen. Men nu är det alltså dags för återhämtning för min del. 

Något jag inte tar semester från, är dock min härliga hobby travsporten där jag ikväll kommer att "gå all in" och chansa hej vilt. Tror mig ha hittat ett par spännande drag, där omgångens mest spännande häst inte är i närheten av att bli favorit på streckspelet just nu. Från Finland får vi besök av fina hästar som förmodligen kommer att hävda sig väl, om resan hit har gått bra och hästarna fått i sig ordentligt med både vätska och mat. Vill höja ett varningens finger för dessa!

Dock väljer jag att fokusera på förhandsarbetet, istället för att skriva V86-analys idag. Men har i vart fall lagt upp ett preliminärt speltips.

Vill ni vara med och spela ikväll heter mina andelar:

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips