Inför V86: finska fartvidunder överraskar?

Inför V86: finska fartvidunder överraskar?

Tar inte semester från de fyrbenta 

Den här veckan skriver jag från "änglarnas stad", Los Angeles. Där jag befinner mig för tillfället och njuter av semesterlivet. Har varit roliga, men intensiva och hektiska veckor på sistone med vår film MARELD - som jag hoppas att de flesta har sett vid det här laget? Skämt å sido, har varit otroligt roliga att träffa er alla som varit på plats på olika platser runt omkring i landet där vi har varit och berättat om filmen. Men nu är det alltså dags för återhämtning för min del. 

Något jag inte tar semester från, är dock min härliga hobby travsporten där jag ikväll kommer att "gå all in" och chansa hej vilt. Tror mig ha hittat ett par spännande drag, där omgångens mest spännande häst inte är i närheten av att bli favorit på streckspelet just nu. Från Finland får vi besök av fina hästar som förmodligen kommer att hävda sig väl, om resan hit har gått bra och hästarna fått i sig ordentligt med både vätska och mat. Vill höja ett varningens finger för dessa!

Dock väljer jag att fokusera på förhandsarbetet, istället för att skriva V86-analys idag. Men har i vart fall lagt upp ett preliminärt speltips.

Vill ni vara med och spela ikväll heter mina andelar:

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Värmlands skogar körs V64-omgången denna måndag kväll. Här är våra tankar inför omgången:V64-1Segersviten förlängs trots utgångsläget.Främsta ... Läs travtips