Inför V75 - too cool for school?

Inför V75 - too cool for school?

Krångla inte i onödan

Dags att börja fokusera ordentligt på V75-jackpotten i morgon. I onsdags fick vi återigen ett smakprov/bevis på att det absolut inte är nödvändigt att försöka fälla omgångens alla favoriter för att få bra betalt. I hälften av loppen blev det vinst för favoriterna. Trots det landade utdelningen för 8 rätt på 180 000 kronor den här kvällen - fantastiskt! 

Tänker därför att jag ska testa ett nytt upplägg den här veckan och gå "ALL IN" när det gäller valet av spikar. Så istället för två stycken, har jag just nu markerat spik på tre förhandsfavoriter som alla ser ut att starta med mycket goda vinstchanser i respektive lopp. De kommer till start med fin form, har bra lägen och kommer förhoppningsvis att leda sina lopp från start till mål. 

Sedan håller jag tummarna för att det istället blir ordentliga smällkarameller i resterande avdelningar. Håller det hela vägen fram tills V75-6, kommer i vart fall jag att ha en riktigt hög puls inför epilogen. Med tanke på att det är ett av loppen som jag garderar.

I vanlig ordning spelar jag dock dessa system 


Vill passa på att, på ett ödmjukt sätt, betona att det faktiskt är tre stjärnor lite här och där efter tidigare framgångar på V75. Så formen är definitivt god! Mina spelförslag per andel finns nu dessutom synliga på vår lagsida, Direkten Ryd

Tidiga analysen

Tror alltså att det blir favoritseger i både V75-1, V75-3 samt V75-4. 

V75-2 Här vill jag varna för 11 COAL TRADER och Magnus A Djuse som verkar bli bortglömda i ett lurigt långlopp. Örjan Kihlström och 3 AZARAYAH RIDGE är också märkligt lite streckade just nu - jo man tackar! 

V75-5 Förstår att det blir svårt från spår 12. Men 12 REVEN DEJAVU har övertygat i två raka segrar och bland annat hunnit visa att han kan avgöra loppen på ren styrka. Så helt uppgivet behöver det inte vara med Erik Adielsson i vagnen. Särskilt inte då det verkar vara många som vill åt ledningen i det här sprinterloppet. 2 CHOCO LANE blir extremt farlig om han kommer dit. Så jag håller tummarna för att så inte blir fallet. För V75-utdelningens skull!

V75-6 Även den här veckan serveras vi en riktigt fin Silverdivision där mycket kan hända. Jag tycker att det ser såpass öppet ut att jag väljer att helgardera. Båda hästarna från stall Jörgen Westholm blir till exempel bortglömda. De är verkligen inte chanslösa, 7 EBONY BOKO har kanonform för dagen och 10 FLASH HAMMERING kan mycket. Gick en stark slutrunda i spåren senast och visade verkligen att han är på gång. Kan vara farlig att nonchalera med lite tempo i loppet. 

V75-7 Med ett par skrällar i "bagaget" kan värdet vara högt vid det här laget. Min tanke och förhoppning är att omgången verkar enkel till en början, men att skrällarna duggar tätt ikapp med det förmodade regnet - som ska dyka upp under lördagseftermiddagen. Har därför valt att strecka på ordentligt även i den sista avdelningen. Två lägesgynnade hästar som säkert kan överraska är 1 EDITOR och 2 PREDICTION. Även 3 FIGARO VICI känns spännande bakom favoriten 4 ROCKY TILLY. Kan nog finnas ett visst värde i att lita mycket på "grön" kusk den här omgången!

Då återstår det bara för mig att önska alla glada en ännu gladare helg, så hörs vi snart igen!
Förhoppningsvis med både nya erfarenheter, och en extra slant i fickan. 

  • Viktor

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips