High Five-tips: Preparé har gjort susen » 5 nov. | Simon Hagen -…

High Five-tips: Preparé har gjort susen

Nu är det dags för oss att börja skriva tips till Svenska Spels nya spelform, High Five som går ut på att gissa ordningsföljden i ett utvalt lopp varje dag. Omsättningen är riktigt hög och man kan räkna med miljonutdelningar nästa vecka. Vi börjar med High Five-loppet på Vincennes idag som på förhand ser riktigt intressant ut! Tänk på att High Five-loppet avgörs 18:25 och att det är den lilla banan som gäller eftersom Vincennes kör kvällstrav. Klicka här för att se startlistor och spela. Vill ni läsa mer om spelformen klickar du här. 

Analys

9 Elite San Leandro är matchad för det här loppet och man en perfekt preparé senast. Nu säger stallet att hästen är bra iordning och man rycker skorna igen. Lilla banan är nog bara en fördel och det här är mitt vinnarförslag i loppet. Det finns dock två hästar som jag tycker utmanar om förstapriset. Främst är det 4 Elise De Beyle som kommer med toppform efter raka fyra segrar. Nu är det dock högre klass men ska klart räknas här. Stallet låter dessutom riktigt nöjda på förhand.  

14 Egerie D'Alouette  fick ett tvättäkta prepare-lopp senast med skor på fötterna.  Stallet har satsat på det här loppet och man rycker dojorna till den här starten. Dessutom får hon ingen mindre än Jean Miche Bazire i vagnen och vi vet vilket effekt det kan ge, av tidigare lopp att döma verkar hon även trivas ypperligt på Vincennes.  

10 Elène Bourgeoise får Abrivard i vagnen nu, gick rätt bra på Vincennes den 23 oktober, det här är en häst som likväl skulle kunna vinna.  Tror dock att det kan bli lite postionsbekymmer och att hon avslutar vasst likt sist. Har gått med skor 

5 Espana Haufor har siktat på vintermeetinget men jag tror att den lilla banan kan göra det svårt för henne, annars måste vi vara varse om att tränaren, Christian Bigeon ofta har ordning på stallet i början av varje vintermeeting. 

10 Elène Bourgeoise får Abrivard i vagnen nu, gick rätt bra på Vincennes den 23 oktober, det här är en häst som också skulle kunna vara bland de tre. Tror dock att det kan bli lite postionsbekymmer men att hon avslutar vasst likt sist. Hon har gått med skor ett bra tag, men nu rycker man framskorna. Ska verkligen inte underskattas då. Väljer att gardera tredje och fjärdeplatsen och tar med henne och 5 Espana Haufor. 

11 Energy Du Bouffey såg sådär ut i senaste starten. Fick enkelt rygg ledaren från bricka nio men travade dåligt redan i första sväng och galopperade. Jag tror att hästen passar bättre på Vincennes men får det kanske ändå svårt mot det här motståndet. Skulle mycket väl kunna på sjunde till åttonde-plats. 


Varningar:
 

Emilia CeijyElectra Wind, Eleganza Fac


Till vänster hittar ni mitt systemförslag. 

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

  Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

  Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips