High Five-tips: Bazire med rätt favorit i loppet

Det är torsdag och vilken tävlingsdag vi har framför oss på kolstybben. Vi får bland annat se Face Time Bourbon och Björn Goop i ett enklare lopp. Det är också en spännande High Five-omgång. Jag har hittat en fin vinnare i form av Douxor De Guez. Vill ni rygga mitt tips eller spela High Five? Klicka här. För att se startlistor, klicka här. Ni kan också spela på vinnare och plats i Face Time Bourbon-loppet hos Svenska Spel. Min rank hittar ni till vänster och den kostar 330 kronor på 5 kronors radinsats. 

Analys

16 Douxor De Guez har tjänat mest pengar i det här loppet. Han startade senast den femte november på Vincennes och slutade fyra efter att fått gått utvädnigt om ledaren stora delar av loppet. Fullföljde riktigt bra som fyra. Han mötte då hästar som Martin De Bos som vann loppet, och jag tycker han går ner i klass nu. Går barfota igen, och trots att Bazire sätter upp Martens som kusk så tror jag han vinner. Han blir favorit, och en rätt sådan. 

8 Echo De Chanlecy har bra kapacitet och gör ofta bra lopp. Nu ska han gå utan skor igen vilket han inte har gjort på de fem senaste starterna. Gör alltid bra lopp på Vincennes och går ofta bra tillslut. Borde vara bland dom tre första i mål. 

10 Elu De Dompierre står också för bra prestationer, fick med sig en mersmakande andraplats efter en snabb spurt bakom bazires fina Espoir Wic senast. På 40 starter har han slutat på plats 27 av gångerna. Jag gillar hästen och tror absolut han kan vara bland de tre första i mål. Låter även bra från stallet där. 

9 Bamboo Thaiti har gjort bra lopp på slutet och ska definitivt räknas här. Var smörpligt när han förlorade ett High Five-lopp i början på september, stallet tror på bra chans igen och jag vill ha hand bland de tre första i mål. 

6 Count Of The Tithais kommer med två raka segrar för Eric Raffin på Caen och Gaignes. Nu är det dags för debut på Vincennes och Raffin kör igen. Jag gillar hur han går tillslut och ajg skulle inte bli förbånad om han vinner. Vill dock se honon på stybben innan jag rankar honom högre, men ska definitivt med. 

15 Baxxarat De Niro har inte rosat marknaden direkt på slutet. Senast på Laval körde man ren prepare för att satsa till det här loppet. Nu rycker man skorna, men lite tur kan han vara bland de fem första i mål.  

2 Abzac De Fontaine har gått helt okej i år. Vasr femma den 20 oktober med Nivard på Vincennes, inge skjutare men får han rätt lopp kan han vara bland de fem. 

3 Ever Pride har inte vunnit sedan april 2019, han går bra i skymundan varje gång men någon vinst tror jag knappast på. Skulle kunna betala för plats om man spelar för en större summa. 

4 Dixit Danica har inte haft någon tur på Vincennes. Har galopperat fyra gånger av fem på stybben men när hon sköter sig gör hon rätt hyggliga lopp, en outsider som jag ändå vill ha med som fyra-femma. 


Startlista

1 Clovis Montaval
2 Abzac De Fontaine
3 Ever Pride
4 Dixit Danica
5 Belphegor Du Paj
6 Comte Des Tithais
7 Capital Charm
8 Echo De Chanlecy
9 Bambou Tahiti
10 Elu De Dompierre
11 Deganawidah
12 Brandeis Jet
13 Desperado
14 Berlioz De Ginai
15 Baccarat De Niro
16 Douxor De Guez

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

  Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

  Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

  Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

  Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips