V75: våra bästa kallblod och varmblod till start

Veckans tidiga V75-analys

  • Den här lördagen ser det relativt favoritbetonat ut på förhand - även om man aldrig kan vara säker med våra fyrbenta vänner. Det vankas dock toppsport och några favoriter bör vi i vart fall kunna fälla. Hoppas ni är med även den här helgen när vi tar sats mot en kul eftermiddag!

Spelar följande andelar:

  1. Sandras exklusiva 200 (först till kvarn samt analysen som underlag)
  2. Sandras chansning 50 (mindre system)

V75-1 

Superkul försök i Bronsdivisionen över 2140 meter med autostart. Känns på förhand som ett riktigt getingbo där vad som helst kan hända, och det förklarar även varför jag väljer att strecka majoriteten på kupongen. Ligger helt klart en skräll på lut här och pass upp för både 7 Mas Capacity och 12 Deede Star, som verkar bli bortglömda men kan räcka hela vägen med tempo på loppet. 

V75-2 

Lördagens första spik när Daniel Redén selar ut 8 Magnificent Tooma, som verkar vara något alldeles extra och till den här starten har lopp i kroppen. Hinner han bara före 2 Gogobet Sisu under första delen av loppen, samt framför allt lyckas ta sig ut från innerspåret, bör det vara spel mot ett mål då motståndet nu känns halvljummet. 

V75-3


Vi hamrar in ytterligare en spik direkt efter den första, då den norska kallblodsfantomen 6 Odd Herakles dyker upp med passande förutsättningar och bör leda detta medeldistanslopp med autostart från start till mål. Ska även bli spännande att se 11 Månlykke A.M., som dock bör få det tufft från ett betydligt svårare startspår. 

V75-4

Försök i Diamantstoet och här blir det dagsform och positioner som avgör, bland ett gäng jämna och talangfulla tjejer. Mitt förstastreck 3 Lyckans Cash har ett lurigt läge och det är inte säkert att hon får se "dagens ljus" från innerspåret i starten på andra volten. Blir det ett jämnt tempo och 1 Xanthis Fantasy får lifta med i rygg på någon av de mer betrodda, skulle det kunna vara en tänkbar superskräll på en snabb vårbana..

V75-5

Ytterligare en hårt betrodd häst i detta klass 1 lopp över kort distans och autostart. 3 Deal Done Zet kan dock fort hamna på vingel här med flera startkatapulter runt omkring sig och jag garderar med de mest lägesgynnade. Som jag tror kommer sitta i den främre träffen direkt och även göra upp tillslut. Pass upp för 4 Fighter Lady som kanske får sin revansch mot favoriten den här gången till en relativt låg streckprocent.

V75-6

Hade valt att spika 3 Cab Lane här, som jag tror är klart bästa hästen, om det inte vore för att startsnabba 1 Betting Rebel dragit startspår innanför. Nog ingen vild gissning att tränare Micael Broberg ger Ulf Ohlsson order att ladda för ledning - och stanna där in i mål. Även 6 Final Dream trivs klart bäst i den främre träffen och kommer knappast att backas i starten över denna, korta distans. Kan bädda för hårt inledningstempo och att fler hästar kommer in i "matchen". Streckar samtliga och håller tummarna för att det är ett genidrag. 

V75-7

Assar Engbloms lopp och även det andra försöket till Paralympiatravet. Vilket race vi ska få se! Med en mix av nuvarande världsstjärnor och flera som väntar på det stora erkännandet, och förmodligen har sina bästa år framför sig. Plånboken räcker till tre streck, och visst bör det framför allt stå mellan 2 Who´s Who, 4 Disco Volante och 11 Very Kronos!?

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips