V75-tips: bäddat för solsken och fina pengar på Färjestad

V75-tankar inför jackpot-omgången på Färjestad

En bra start på året hittills och hästarna i stallet har lyckats hålla sig friska och vi har kunnat träna på ordentligt. Med många spännande unghästar i stallet, är det enkelt att se ljust på framtiden. Så även inför morgondagen, där en ensam vinnare kan kamma hem över 49 miljoner kronor!

Avdelning-1

Många verkar tro att veckans Bronsdivision är vidöppen på förhand. Men inte jag. Tycker att 3 Bravo Sabotage övertygat stort under en längre period och känns dessutom distansgynnad nu, då han är riktigt kvick i benen. I min analys står det spets och slut. 2 Lass Revenue är också startsnabb, men släpper med stor sannolikhet till favoriten. Hästarna utvändigt tror jag inte lyckas ta en längd på min vinnare och då bör det hela vara över. Tidiga tipset är en eller väldigt många här!

Avdelning-2

I veckans Diamantsto-försök hittar jag ett starkt lås. Timo Nurmos-tränade 6 Queen Ratzeputz har tränat starkt under vintern och visade prov på sina kvalitéer direkt efter lång vila senast, då hon vann tillsynes enkelt på ett övertygande sätt. Tror Claes Sjöström som kör är offensiv här, när hon travat in sig efter voltstarten. Blir inte förvånad om ekipaget tar sig hela vägen till ledningen i ett tidigt skede. Blir då hästen att slå. Låser med en annan kanon, som har ett betydligt krångligare läge - men samtidigt är i kanonslag för dagen och riktigt rapp till slut! 15 Devs Daffodil tillsammans med Conrad ”Connie” Lugauer. Bör stå mellan dessa två. 

Avdelning-3

Gulddivisionen ser desto öppnare ut den här lördagen. En favorit som knappast kan hålla upp ledningen från innerspåret, 1 Bleu Du Gers, som annars bör vara starkast över distansen 2140 meter. 2 Lucifer Lane bromsade bort en seger senast och kanske testas i ryggar den här gången? 6 Disco Volante är att svår att räkna på, men är som vi alla vet vid det här laget riktigt bra de dagar han fungerar fullt ut och slipper stress och problem runt omkring i starten. Testar att plocka med ett par spännande skrällar med intressanta utgångslägen! 

Avdelning-4

Kallblodslopp och håller sig bara 11 Lome Storm till rätt gångart, blir det svårt för övriga att lyckas hålla undan. Blir förstärkt med Örjan Kihlström den här gången och det känns mycket spännande. Hästen besitter god styrka och har även en vass avslutning att bjuda på. Visserligen galopperat i de två senaste starterna.. Men det gör å andra sidan att han inte blir så hårt betrodd på strecken. I ett tvåhästarslopp tar jag ställning och lämnar den ena ensam på kupongen. 

Avdelning-5

Dags för klass två att tävla och här brukar det kännas som ett stort lotteri. Det är inte sällan som rejäla överraskningar dyker upp och möjligtvis är det just här som V75-värdet får sig en rejäl skjuts uppåt! Jag streckar på rejält och vill exempelvis ha med hemmahästen 7 Abbe av Sveden som Morgan Ivarsson säkerligen har vässat lite extra, när det nu vankas V75-start på hemmabanan. 4 % på strecken i skrivande stund. Även 9 Teton Farfetch blir bortglömd. Inte fungerat optimalt på slutet, men kan en hel del om han är i form nu och på rätt humör. 

Avdelning-6

Även klass ett känns som ett riktigt getingbo den här helgen. Många formstarka kort om budet och det luktar även startrusning. Trots att loppet körs över 2140 meter. Streckar de innersta fem spåren bakom bilen, som statistikmässigt vinner en stor andel. Plockar även med samtliga hästar på bakspår, minus 11 Bandit Frontline. Som jag tror är missgynnad av distansen och trivs bättre över kort. Även om det alltid är farligt, med den gode Ulf Ohlsson i sulkyn! 

Avdelning-7

Det mesta talar för favoritseger i avslutningen och en ny, imponerande sådan signerad 10 Four Guys Dream. Har varit ruskigt bra på slutet och ingenting verkar tala för att han ska prestera sämre den här gången. Med styrkefenomenet 12 Maestro Crowe med i detta långlopp, blir det knappast något krypcasino. Att favoriten startar från bakspår känns därför inte lika illa. Även om det naturligtvis är ett litet handikapp. Däremot jagar vi hög utdelning den här lördagen och är sugna på alla de extramiljoner som finns i potten. Blir därför ett ”lyxstreck” på snyggingen från min hemmabana Eskilstuna, 5 Baritone Artist. Mycket startsnabb och kan få en fin resa på innerspår. Med positionsbekymmer för favoriten skulle det kunna räcka hela vägen med maxklaff. Heja Markus B Svedberg!

Önskar er alla stort lycka till i morgon och hoppas att några av er väljer att tro på mina idéer. Samt kanske investerar en liten slant i en andel eller två.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips