V75 med 44 härliga jackpot-miljoner! » 2 aug. | Sandra - Travstugan.se
  • Hem
  • Sandra
  • V75 med 44 härliga jackpot-miljoner!

V75 med 44 härliga jackpot-miljoner!

Håller tummarna för en spännande omgång spelmässigt!


Nu är det dags att ta betalt för formen, där vi senast lyckades skrapa ihop sju rätt - i samband med en omgång när skrällarna tyvärr uteblev. Hoppas givetvis att morgondagens tävlingar ska bjuda på mer överraskningar och därmed en hel del spänning spelmässigt för mina andelsköpare. Sportsligt går det inte att klaga på Sommartravets finalomgång, förutom i Guldloppet kanske - där det enbart är sju ekipage till start. Men där har jag å andra sidan hittat en stark spik som knappast förlorar loppet om han är vid någorlunda sunda vätskor för dagen...

Min första analys ser ut enligt följande


V75-1 7 MILLIONDOLLARRHYME blir ju såklart befogad favorit men min vinnare i loppet är 2 MINNESTADS EL PASO som haft risiga lägen ofta, och framförallt så hoppar Goop upp i vagnen nu. Borde vara bra chans på den med kuskförstärkning och fint startspår. 1 BUCKS TO BURN måste också med tidigt på lappen.

V75-2 3 GET READY ON TOUR är det förmodligen spets och slut på. Vill man gardera är det 2 DEEDE STAR och 5 FIRECRACKER, som får helstängt på sig för första gången.

V75-3 5 SORBET är oslagbar i det här motståndet. Självklar spik för mig och inget att orda om.

V75-4 5 LUKAS RAUGEN var från början en spik, men täta starter och ett tajt spår 5 gör att man kanske måste gardera honom med 1-14-15.

V75-5 Riktigt öppet lopp och man bör sträcka så många man har råd med. 5 HÖWINGS UNBEATABLE är dock min klara förstahäst i loppet.

V75-6 Öppet lopp här med och kräver därför många streck. 4 FALCON AM rankar jag först, 1 URGENT CALL därefter och vill även betala för 6 LEXINGTON HALL där distans och startspår passar bra.

V75-7 Det här loppet leder 6 ROYAL NAVY NEO från start till mål. Inte helt otänkbart att körande Björn Goop både inleder och avrundar den här omgången.

Vill du jaga jackpot-miljonerna tillsammans med mig?
Då är du välkommen att göra det här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.