V75 jackpot på Åby - premiär! » 10 maj | Sandra - Travstugan.se

V75 jackpot på Åby - premiär!

Hallå där! 

Nu är det äntligen dags för mig att göra premiär som tipster här i Travstugan - vilket verkligen ska bli superkul! Jag kommer att sälja andelar till V75-omgångar som avgörs på lördagar till att börja med. Så får vi se framöver om det eventuellt kan bli fler tillfällen. Vi går givetvis ut hårt direkt och satsar på att plocka hem hela jackpotten i morgon. Min analys ser ut såhär i dagsläget:

V75-1

Tror inte att det finns särskilt många i fältet som skulle kunna rubba 3 Conrads Rödluva - hon är nog bara bäst som det har sett ut tidigare och nu har hon fått ett perfekt spår dessutom. Rysaren är 4 Felicity Shagwell som André Eklundh har väntat länge på - men kan hon verkligen spurta ner Rödluvan..? Jag tror inte det - men letar man efter skrällar så varför inte.

V75-2

Här var det många om budet. Synd att min idé på förhand, 4 Vikings Preacher blivit struken. Men skönt samtidigt för 5 Marvelous som nu får mer plats att vända på i volten, samt Örjan i vagnen. Det blir nog förmodligen ingen snabb start ändå. Jag målar på ordentligt och hoppas att favoriten faller redan i den andra avdelningen, för värdets skull.

V75-3

Ett rivigt lopp att vänta över kort distans. Laddas 8 Day or Night In så kanske han kan ta sig till ledningen och stanna där in i mål? Blir det alldeles för hård körning från start tror jag 2 Probo O.P. avgör tillslut genom en virvlande finish! Känns hyfsat tryggt med dessa två topphästar. 

V75-4

Här hoppas vi på överpace och att den fina tjejen från stall Joakim Lövgren får sätta nosen först över linjen, nämligen 10 Victoria Lane. Det är dock många sugna segerkandidater här och det gäller nog att plita på så bra det går. Även om det kan tänkas vara så att Lövgrens stallform gör sig påmind igen. 

V75-5

Oj vad fin hon var sist! 5 Lesperanza alltså som åter igen har sin tränare Björn Goop i sulkyn. Kan absolut vara ett spikbud i morgon. Men Nurmos hästar kan bli farliga med tanke på att de är startsnabba och kan ligga och lurpassa på favoriten under loppet. Spik eller tre stycken tror jag räcker här.

V75-6

Här kommer mitt drag i omgången, 4 Pane Vino som jag verkligen gillade intrycket på sist! Han var riktigt fin i travet den gången och vann dessutom väldigt enkelt. En liknande insats på lördag räcker långt. Hur långt är dock oklart och det finns fler fina hästar i loppet som startar med god vinstchans. Bland annat 1 Bear Hope, 7 Mellby Club och 8 Gustavson BE.

V75-7

Den som får bäst lopp av 2 Attraversiamo, 3 Campo Bahia och 4 Evaluate tror jag vinner loppet. Känns svårt att skilja på dessa. Möjligtvis kan det finnas mer i Evaluate än vad han redan uppvisat - blir spännande att se! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips