V75 jackpot på Åby - premiär! » 10 maj | Sandra - Travstugan.se

V75 jackpot på Åby - premiär!

Hallå där! 

Nu är det äntligen dags för mig att göra premiär som tipster här i Travstugan - vilket verkligen ska bli superkul! Jag kommer att sälja andelar till V75-omgångar som avgörs på lördagar till att börja med. Så får vi se framöver om det eventuellt kan bli fler tillfällen. Vi går givetvis ut hårt direkt och satsar på att plocka hem hela jackpotten i morgon. Min analys ser ut såhär i dagsläget:

V75-1

Tror inte att det finns särskilt många i fältet som skulle kunna rubba 3 Conrads Rödluva - hon är nog bara bäst som det har sett ut tidigare och nu har hon fått ett perfekt spår dessutom. Rysaren är 4 Felicity Shagwell som André Eklundh har väntat länge på - men kan hon verkligen spurta ner Rödluvan..? Jag tror inte det - men letar man efter skrällar så varför inte.

V75-2

Här var det många om budet. Synd att min idé på förhand, 4 Vikings Preacher blivit struken. Men skönt samtidigt för 5 Marvelous som nu får mer plats att vända på i volten, samt Örjan i vagnen. Det blir nog förmodligen ingen snabb start ändå. Jag målar på ordentligt och hoppas att favoriten faller redan i den andra avdelningen, för värdets skull.

V75-3

Ett rivigt lopp att vänta över kort distans. Laddas 8 Day or Night In så kanske han kan ta sig till ledningen och stanna där in i mål? Blir det alldeles för hård körning från start tror jag 2 Probo O.P. avgör tillslut genom en virvlande finish! Känns hyfsat tryggt med dessa två topphästar. 

V75-4

Här hoppas vi på överpace och att den fina tjejen från stall Joakim Lövgren får sätta nosen först över linjen, nämligen 10 Victoria Lane. Det är dock många sugna segerkandidater här och det gäller nog att plita på så bra det går. Även om det kan tänkas vara så att Lövgrens stallform gör sig påmind igen. 

V75-5

Oj vad fin hon var sist! 5 Lesperanza alltså som åter igen har sin tränare Björn Goop i sulkyn. Kan absolut vara ett spikbud i morgon. Men Nurmos hästar kan bli farliga med tanke på att de är startsnabba och kan ligga och lurpassa på favoriten under loppet. Spik eller tre stycken tror jag räcker här.

V75-6

Här kommer mitt drag i omgången, 4 Pane Vino som jag verkligen gillade intrycket på sist! Han var riktigt fin i travet den gången och vann dessutom väldigt enkelt. En liknande insats på lördag räcker långt. Hur långt är dock oklart och det finns fler fina hästar i loppet som startar med god vinstchans. Bland annat 1 Bear Hope, 7 Mellby Club och 8 Gustavson BE.

V75-7

Den som får bäst lopp av 2 Attraversiamo, 3 Campo Bahia och 4 Evaluate tror jag vinner loppet. Känns svårt att skilja på dessa. Möjligtvis kan det finnas mer i Evaluate än vad han redan uppvisat - blir spännande att se! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips