Speltips: V75-jackpotten delas ut på Solvalla

Sista V75-omgången för det här året som det är tillåtet att köra med valfri balans. Dessutom finaler och jackpot, vilket bäddar för en härlig eftermiddag på Solvalla. 

V75-1
Baroness Karsks lopp inleder härligheten med 2140 meter och autostart för landets bästa ston. Spårvinnare av de mesta betrodda blev 5 Mellby Free som är startsnabb och kanske blir släppt till ledningen tillsammans med Björn Goop? För inte kör Johan Untersteiner 7 Dear Friend i ledningen? Som möjligtvis kan utmana om täten vid full laddning. 9 Hevin Boko har fått många tuffa lopp på slutet och kanske körs lite snällare den här gången från bakspåret? 6 Kali Smart har varit fenomenal i år, men inte startat på ett tag och lite ovisst var hon hamnar i starten? Örjan Kihlström får chansen bakom 2 Miracle Tile som gjort fina lopp hemma i Norge på slutet och utgångsläget är spännande. Första känslan är ändå att Björn styr det här från start till mål med sin Mellby Free. 

V75-2

Dubbelslag i femmor och två raka spikar på kupongen? Den som är modig och tycker att värmningarna ser bra ut chansar, och försöker skaffa sig ett tidigt grepp om omgången. Långt ifrån omöjligt att norrmannen 5 Calmass bara är bäst här i klass två-finalen. Startspåret är bra och hästen verkar oöm för positioner, om det mot förmodan skulle bli positionsstrul i början. Jagar sjätte raka segern och det mesta på förhand talar för att den kommer här. Vill dock inte släppa 10 Prosecco som jag gillar skarpt. Verkar vara riktigt bra för klassen och under rejäl utveckling. Adrian tar för sig i loppen och kommer knappast "ge bort" loppet till norrmannen helt utan strid. 

V75-3
Gulddivisionens final och Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst ser ut att bli något alldeles extra! I startlistan hittar vi nämligen flera formtoppade hästar som är svåra att ranka inbördes. 1 Milliondollarrhyme är snabb men kan bli för vass vid laddning, 4 Gareth Boko har körts snällt på slutet och avslutat rykande. 5 Brother Bill är en riktig tuffing, men riskerar att få en tuff utvändig resa igen? 9 Esprit Sisu har fortsatt att överraska trots hårdare motstånd och 10 Milligan´s School visade mycket fin form igen senast, efter en liten svacka. Når Jorma Kontio täten i ett tidigt skede med Brother Bill bör loppet vara över. Annars desto mer svårlöst och ovisst hur detta slutar. 

V75-4
STL Diamantstoets final och här tänker jag inte låta mig luras av spelprocenten just nu, där fem hästar sticker ut från mängden och är relativt jämnt spelade. 4 Minnucci Zon har ett lurigt startspår, 7 Zante Grif tappar travet till slut ibland, 13 Unique Juni och 15 Svecak Palema står inför tuffa uppgifter, trots att snabba sommarbanor är ett minne blott. Nej, på systemet blir det bred gardering och det är till exempel inte mig emot att 2 Didi Dam blir nästintill helt bortglömd den här gången på grund av den kanske lite svagare insatsen senast. 1 % just nu på en tjej som står bra till för att få ett fint smyglopp i främre träffen, tillsammans med en av Nordens bästa kuskar - det kallar vi spelvärde! 

V75-5

I en omgång som ser ut att kräva sin spelare och flera breda garderingar, är det tacksamt att 3 Admiral As startar i Silverdivisionens final. Trots skyhög spelprocent är det inte särskilt mycket som talar för favoritfall här, och inte minst då de värsta motbuden 1 Algot Zonett inte är särskilt snabb bakom bilen och 4 Emoji dessutom fått startspår utanför favoriten bakom bilen. Nej, det här löser Örjan och skulle det inte bli ledningen är han tuff nog att ta ner det här gänget från "dödens", dvs. positionen utvändigt om ledaren. 

V75-6
Dags för Daniel Wäjersten att visa upp ytterligare en häst i toppskick? Hästarna från hans stall lyser verkligen om dagen och favoriten 2 Gooner är sannerligen inget undantag. När startspåret bakom bilen även blev riktigt bra läser jag tidig ledning, och vem ska sedan sätta upp tempot..? Möjligtvis 5 One Kind Of Art som duktige Oskar J Andersson också fått i kanonslag, men det går väl inte att besegra en frisk Gooner utvändigt? Örjan Kihlström hittar ofta rätt ryggar, men visst ser det svårt ut för 7 Oracle Tile över medeldistans från ett startspår långt ut bakom bilen? Skulle något oförutsett ske och det blir lite tempo, vill jag även varna för 10 Moses som är en spurtade av rang för han är i fint slag för dagen. Som nu. 

V75-7
Jag hoppas att värdet är helt ok inför den avslutande avdelningen. Tror nämligen att det blir en vinnare från Jörgen Westholms stall här i klass ett-finalen. Spelfavorit verkar 7 Parker bli och det med all rätt. Men jag vill nog ändå gardera med stallets andra häst, 9 Santos De Castella som också kan en hel del och enligt mig ser ut att få ett bättre lopp. 2 S.G. Kingstone framför kan öppna bra i starten och Erik Adielsson som kör Parker behöver nog lägga en del kraft inledningsvis för att hitta dödens eller ledningen, från kluriga spår sju. Ni som tror att tempot blir högt uppskruvat/överpace ska definitivt ta med 12 Gaylord Am. En stark och tuff herre som nyligen glänste inför detta vid segern i ett långlopp på min hemmabana, Eskilstuna. Anders Eriksson som både tränar och kör är en duktig kille och vore kul om han fick sätta dit en V75-vinnare denna finaldag! 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips