Söndagens förslag: V75 på Kalmar » 20 juni | Sandra - Travstugan.se

Söndagens förslag: V75 på Kalmar

Nära full pott förra veckan och vi landade på sex rätt på mina andelar. 

Efter lite stolpe ut på slutet hoppas jag att det nu är dags för sjuan att hamna hos mina andelsköpare, och att vi får riktigt bra betalt dessutom. Loppen på söndag ser öppna ut på förhand och det var klurigt att hitta bra spikar - så förmodligen blir det bara en häst som lämnas ensam på kupongen i sin avdelning. Min tidiga analys följer här nedan: 


V75-1 Här ser det på förhand bra ut för 4 Cobbys Olifant som lottats till ett bra startspår. Med på lappen måste även 1 Sevilla som kanske kan smyga med på innerspåret och få luckan tillslut, 5 Pastor Power är snabb från start och kanske kan snuva favoriten på ledningen inledningsvis, 7 Sir Henry P.Hill och 11 Pacific W.F. är två tuffingar som har kraft att avgöra på ren styrka om de hamnar någorlunda vettigt till i loppet. 

V75-2 Kortlopp och bra spår extra viktigt här. Rankar 4 Maple Hill´s Eto´o först som jag tror körs mot spets, därefter 3 Red Rock Canyon Ås som har mycket bra form och kan ta fjärde raka segern, 2 Aha har fått ett bra spår, 6 Beyblade är en mycket fin häst och 1 Copaca Banana är väldigt gynnad av spåret.

V75-3 4 Pastore Bob är min förstahäst här. 5 Disco Volante?

V75-4 ) 9 Velten Versailles är förmodligen huvudet högre än sina konkurrenter. Men han har inte startat sedan december 2018 och ställs mot tuffa motståndare, där flera av dessa till skillnad mot honom har lopp i kroppen och bevisad god form. Tror det det kan vara smart att gardera på lite.

V75-5 Två hästar skiljer sig från mängden. Främst 4 Uppohoppa från ett bra läge med Örjan i vagnen. Men även 12 Ragazzo Da Sopra, som dock har fått ett uselt startspår och borde få det jobbigt att kliva runt ett helt fält i Silverdivisionen. Rysaren kan 9 Hazard Boko vara, som senast gjorde comeback efter skada och såg fin ut. Serveras han ett passande smyglopp med lite tempo är det inte otänkbart att han spurtar ner övriga tillslut.

V75-6 Bra förhandsrapporter på hemmahästen 13 Elliot Coger som trivs över den dryga distansen. Bästa hästen är 14 Platon Face som nog rundar samtliga hästar om han fungerar fullt ut för dagen. Vill inte heller inte missa på tuffingen 12 Vischio Holz som kan mycket i ljusa stunder, om han inte snurrar till det från start. 

V75-7 Här kommer förmodligen dagens bästa spik, som det ser ut på förhand just nu i alla fall. 6 In Toto Sund bör vara i full form och antingen trycks hon av från början för att hitta till ledningen direkt - eller så serverar Örjan henne ett fint lopp i draget och låter henne avgöra sista biten med sin vassa spurt - tänk så enkelt trav kan vara ibland!

Fånga din andel här! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips