Söndagens förslag: V75 på Kalmar » 20 juni | Sandra - Travstugan.se

Söndagens förslag: V75 på Kalmar

Nära full pott förra veckan och vi landade på sex rätt på mina andelar. 

Efter lite stolpe ut på slutet hoppas jag att det nu är dags för sjuan att hamna hos mina andelsköpare, och att vi får riktigt bra betalt dessutom. Loppen på söndag ser öppna ut på förhand och det var klurigt att hitta bra spikar - så förmodligen blir det bara en häst som lämnas ensam på kupongen i sin avdelning. Min tidiga analys följer här nedan: 


V75-1 Här ser det på förhand bra ut för 4 Cobbys Olifant som lottats till ett bra startspår. Med på lappen måste även 1 Sevilla som kanske kan smyga med på innerspåret och få luckan tillslut, 5 Pastor Power är snabb från start och kanske kan snuva favoriten på ledningen inledningsvis, 7 Sir Henry P.Hill och 11 Pacific W.F. är två tuffingar som har kraft att avgöra på ren styrka om de hamnar någorlunda vettigt till i loppet. 

V75-2 Kortlopp och bra spår extra viktigt här. Rankar 4 Maple Hill´s Eto´o först som jag tror körs mot spets, därefter 3 Red Rock Canyon Ås som har mycket bra form och kan ta fjärde raka segern, 2 Aha har fått ett bra spår, 6 Beyblade är en mycket fin häst och 1 Copaca Banana är väldigt gynnad av spåret.

V75-3 4 Pastore Bob är min förstahäst här. 5 Disco Volante?

V75-4 ) 9 Velten Versailles är förmodligen huvudet högre än sina konkurrenter. Men han har inte startat sedan december 2018 och ställs mot tuffa motståndare, där flera av dessa till skillnad mot honom har lopp i kroppen och bevisad god form. Tror det det kan vara smart att gardera på lite.

V75-5 Två hästar skiljer sig från mängden. Främst 4 Uppohoppa från ett bra läge med Örjan i vagnen. Men även 12 Ragazzo Da Sopra, som dock har fått ett uselt startspår och borde få det jobbigt att kliva runt ett helt fält i Silverdivisionen. Rysaren kan 9 Hazard Boko vara, som senast gjorde comeback efter skada och såg fin ut. Serveras han ett passande smyglopp med lite tempo är det inte otänkbart att han spurtar ner övriga tillslut.

V75-6 Bra förhandsrapporter på hemmahästen 13 Elliot Coger som trivs över den dryga distansen. Bästa hästen är 14 Platon Face som nog rundar samtliga hästar om han fungerar fullt ut för dagen. Vill inte heller inte missa på tuffingen 12 Vischio Holz som kan mycket i ljusa stunder, om han inte snurrar till det från start. 

V75-7 Här kommer förmodligen dagens bästa spik, som det ser ut på förhand just nu i alla fall. 6 In Toto Sund bör vara i full form och antingen trycks hon av från början för att hitta till ledningen direkt - eller så serverar Örjan henne ett fint lopp i draget och låter henne avgöra sista biten med sin vassa spurt - tänk så enkelt trav kan vara ibland!

Fånga din andel här! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips