Inför V86 - vinst när han hoppar upp själv
  • Hem
  • Sandra
  • Inför V86 - vinst när han hoppar upp själv

Inför V86 - vinst när han hoppar upp själv

Litar på att Joakim löser detta 

Hallå där mina vänner! Dags att bjuda på en V86-analys igen.
Har annars varit fullt upp i stallet de senaste dagarna. Bland annat med en utflykt till Färjestad i söndags, där min egentränade Father of Sun som ägs av Stall Rita, segrade i samband med Grand Slam 75. I sulkyn satt Emilia Leo och det här var verkligen roliga nyheter efter lite stolpe ut på sistone. Som om inte den vinsten vore nog, var även vår Helios Di Quattro duktig som trea i loppet direkt därefter. Extra skönt när hästarna fungerar bra med skor på hovarna. Med tanke på att det råder barfotaförbud. 

"Extra skönt när hästarna fungerar bra med skor på hovarna"

Håller såklart tummarna för att hästarnas form har "smittat" av sig på min egen. V86-omgången ser i vart fall sådär lagom lurig ut och jag har givetvis siktet inställt på full pott. 

V86-1 Långlopp med voltstart och tre olika tillägg. Att det enbart är åtta hästar som kommer till start borde gynna de som startar längst bak. 5 JUAN verkar spelas till favorit och det är nog helt rätt. Förutsättningarna är helt rätt för den här hästen som lever på sin styrka. Formen verkar dessutom vara fin och väljer Joakim Lövgren att avancera tidigt är nog chansen stor att han får överta ledningen i ett tidigt skede. Skulle han däremot få svar, kan det bli tuffare. I synnerhet om dansken Steen Juul lyckas ta sig dit före med 4 CHABLIS D.K. som verkar kunna en hel del. Då är det inte helt säkert att han släpper.  Är 7 CALVIN BOREL i närheten av bra form räcker han långt i det här sällskapet. Detsamma gäller för 8 OLLE ROLS. Luringen i loppet är 1 APPRECIATED som kan få en fin resa på innerspår, och att formen är god visade han vid en övertygande seger över lång distans i det senaste loppet. 

V86-2 Kan vara så enkelt att favoriten 6 PAYET D.E. är huvudet högre än konkurrenterna här. I synnerhet när distansen är lång och kommer vara utslagsgivande. Gillar dock 2 DIGITAL PRO som har läget och 10 HEYLOW som kan avsluta starkt. Vad hittar Örjan Kihlström på med 11 IDREAMICANFLY som verkar ha toppform och kan spurta fort tillslut?

V86-3 Han ska jag spika nästa gång han kommer ut på tävlingsbanan, har jag programmerat in i mitt minne efter att 9 SEVILLA spurtat visslande på V75 i den senaste starten. Dock fin han tyvärr fritt lite för sent för att kunna hinna fram till segern. Men det gör ingenting. För omgångens bästa spik kommer att göra det den här gången istället. Många på framspår är dessutom sugna på ledningen i detta kortlopp. Så jag vänder blad och räknar med att Joakim Lövgren, som kör den här gången, lotsar in Sevilla till en säker seger. 

V86-4 Många tror att 5 ITALIANO BOKO vinner det här loppet. Visst kan det bli så från ett fint spår med Örjan i vagnen. Men min idé heter 2 CAPTAIN MY CAPTAIN och verkar vara något extra. Spik för den modiga! Annars tycker jag att man även ska plocka med Italiano, samt 1 MANUZIO HANOVER och 8 DREAM CASH.

V86-5 Ludde, som för övrigt fyller 60 år idag och som jag vill rikta ett stort grattis till - har en fin och stark häst i 2 USE FACE. Kan nog streta emot bra här. Däremot tror jag att 10 WAITING HILL HALL är stenklar, så länge hon inte råkar ut för trafikproblem på vägen. Visserligen bara en treåring, men svepningen hon gjorde senast gav mersmak. Säkrar upp det hela med 3 ELLE TITATION och 4 AMERICAN HILL.

V86-6 Här luktar det skräll de luxe! Med det menar jag att vinnaren kan komma att stå i ett riktigt högt odds. Spännande att en såpass bra häst som 13 ENJOY´S WIFI enbart är streckad på 2% just nu. Säger lite om hur svårlöst loppet är. Tror det krävs en helgardering för att inte ryka i det här loppet. 

V86-7 Tror att fem hästar har likvärdiga chanser i det här loppet. Den som får det bästa loppet av dessa är min vinnare; 5 RACING RIBB, 4 MELLBY GUARD, 3 IVANA BOKO, 6 O.M. ESCOBAR och 9 HAVBERGS VIKING

V86-8 Får 5 EXIT ANGOT äntligen till det i den nya regin nu? Inte helt säkert och han har galopperat i båda starterna för Nurmos. Fungerar kanske bättre nu när det är skor på? Men har samtidigt inte startat på väldigt länge och kan behöva lopp i kroppen. Även om Timos hästar sällan brukar behöva det förstås. Utifrån kommer Kaj Widell säkert att ladda med 8 BALTO D´HUON som är en riktig tuffing. Tar han sig till ledningen? 4 BETTING REBEL var strålande senast och Oskar är duktig på att köra. 1 VAGABOND BI är kapabel och har fått läget. 9 HERRERA BOKO har en bra vinnarskalle och 11 CEASAR F.C. möter relativt enkla hästar den här omgången.

Tycker ni att jag verkar vettig den här omgången, föreslår jag att ni är med på en av mina andelar. Den här veckan satsar jag på att få in dessa två:

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi inleder och avslutar med spik när V64 på måndagen körs från Färjestad! I V64-6 selar Jimmy Nilsson ut sin segervane Kinky Boots som kan runda ... Läs travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips