Inför V86: 13 miljoner i jackpot

Inför V86: 13 miljoner i jackpot

Känner mig blåst på konfekten

Ja, då är det dags för nya tankar och idéer inför morgondagens mycket spännande V86-omgång, som ska avgöras på Solvalla och Åby. Hade i princip redan börjat fira "sjuan" i lördags när 12 Inshallah i V75-5 spurtade formidabelt och förbi samtliga konkurrenter, då fem rätt på systemet "Sandras chansning" även blev ett faktum efter den femte avdelningen.
Tyvärr ville Robert Berghs fina sto Indra´s Secret dock allt annat än springa för dagen. Så vi fick nöjda oss med sex rätt även den här lördagen.

Emilia Leo körde ju som bekant helt felfritt i V75-epilogen och vann mycket övertygande tillsammans med min andra spik, Arch Lane. Tröstpengar blev det i vart fall - och man ska självklart vara glad för det lilla! Så istället för att vara bitter tar jag nya tag och hoppas på alla rätt i morgon istället.

Ända sedan startlistorna blev klara har jag haft klart för mig vem som är omgångens bäst spik. 
Och fortsätter ni läsa min V86-analys, får ni givetvis reda på vem jag tänker på. Bra va!?

Veckans tidiga V86-analys

V86-1 Xpressprintern inleder på Åby och här gäller det att inte ryka direkt. Loppet känns riktigt lurigt och glöm inte bort 3 ANGIE SIMONI som kan avsluta riktigt vasst och nu startar på sin hemmabana där hon definitivt vet var mållinjen ligger. Blir det lite körning tror jag även att 11 GIDEON H.RENKA ska kunna vara med och göra upp om segern, trots det tråkiga utgångsläget. 

V86-2 Här ska det vara mycket bra segerchans för 2 RELIGIOUS som har fått ett perfekt utgångsläge och siktar på att leda loppet runt om. Den enda spänningen på förhand, enligt mig, är om han lyckas hålla ut 4 GIVE ME TEN som förmodligen också är sugen på att använda sig av samma taktik? Eller rättare sagt, förmodligen så körande Erik Adielsson kommer att lägga upp det hela. 

V86-3 Det här loppet är döpt till "Välkommen till V75 Champions 1 februari". Men jag tycker definitivt att det borde heta något i stil med: skrällkväll - för detta ser läskigt öppet ut på förhand nu när favoriten 7 ENZO fått ett dåligt utgångsläge. 3 BASTIAN känns mycket spännande efter det han visat den senaste tiden och med tanke på hur lite han trots det verkar bli streckad? Joakim Lövgren har en fin häst i 5 GLOBAL WORKAHOLIC som visat sig vara stark och hoppas på ett högt tempo. 9 JARETH BOKO vann senast trots galopp och får inte nonchaleras trots spåret. Vilket även gäller 12 ALLOCCO JET som behöver hjälp med lite tempo för att komma in i matchen. Vet att det låter orimligt, men är faktiskt även sugen på att ta med 11 TRESEXTON i det här loppet. Han kan verkligen flytta på sig om han får en fin och vilsam löpning.

V86-4 Skulle kunna vara så att 4 LANGEN´S AIRBORNE och Emilia Leo är en bra spik. Läget är bra och den långa distansen passar utmärkt för denna starka rackare. Frågan är dock hur bra 7 INDY D. är? Som senast reglerade fältet från positionen utvändigt om ledaren? Och när två kör emot varandra vinner som bekant en tredje, vilket i så fall borde vara 5 JONATAN TROT. Min skräll i loppet heter 2 SOUZY och körs av duktiga Ulf Ohlsson som är säker i jollen och får till det med jämna mellanrum. Vilket dessutom är väldigt ofta! 

V86-5 Hur ska vi göra med 9 SEVILLA den här gången? Häst mot häst är han nog bäst, absolut. Men nu är det voltstart och Åby med open stretch tillslut som gäller. Är sugen på att försöka fälla honom och är lite inne på att Hanna Lähdekorpi kan göra det med 1 ZELANTE C.R. Hur det ska gå till i så fall är dock ovisst. Rygg på favoriten och en vass slutstöt kanske..? 4 SETAUKET är ingen bluff heller, som startar på första volten. Sedan undrar jag när fina 7 BREIDABLICK COGNAC ska få till det i lopp? Kapacitet har han alla gånger. Tror även att 8 JUST WAIT AND SEE är riktigt på gång.  

V86-6 Kan tänkas att det blir lite körning här då några betrodda hästar fått fina startspår. Tänker framför allt på 3 HE´S MARVELOUS, 4 GREEN MAMBA, 5 BETTING REBEL och 6 EICAS. Svårt att sia om vem som tar sig till ledningen och vem som får det bästa loppet. Funderar därför på att strecka samtliga, samt att ÄVEN ta med 1 ARCTIC AGENT och 11 BOULDER LUKE. Tror nämligen att vi hittar vinnaren bland dessa sex hästar. 

V86-7 Dags att ta betalt. Här är min tanke att det kommer skrälla till. Lång distans, 15 relativt jämna hästar, samt open stretch. Smaskiga ingredienser för oss som letar stora och fina pengar! Tackar och tar emot för att exempelvis 9 ROCKY BEAR enbart är streckad på 3 % just nu. Har trots allt spurtvunnit i två av de tre senaste loppen. 5 M.T.NORDIC SPIRIT kunde visserligen inte hålla undan senast. Men han är bättre med ryggresa och att han får en fin resa bakom 6 HÖGSTENASTALLDRÄNG som kanske tar sig till ledningen, kan vara helt rätt och resultera i en fin spurtvinst med lite flyt. Strecka på, är mitt bästa råd här. 

V86-8 Självklart har vi sparat det roligaste till slutet. För det här vinner 1 CAPTAIN MY CAPTAIN som är riktigt vass över just kort distans och Erik Adielsson är en mästare på att starta kvickt i voltstart dessutom. Är ni fortfarande inte övertygade så handlar det även om en stark rackare som tål ett högt tempo, om det är någon av motståndarna som bjuder upp till rejäl kamp. Jag låter mig dock inte skrämmas och kommer att lämna omgångens bästa spik ensam på kupongen. 

Kupongerna som lämnas in i morgon heter 

Den enda blåsten jag godkänner i morgon är vinden, vilket inte är något konstigt inslag såhär års. Att falla på mållinjen när det gäller full pott på streckspelen, har jag dock testat nu ett antal ggr. Så det får gärna bli "stolpe in" istället den här gången. Hoppas givetvis att ni är med mig när det väl smäller till igen! 

  • Sandra 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips