Inför V86: vem ska lyckas besegra ledaren?

Tidiga tankar inför V86

Äntligen onsdag och härlig stämning i laget där många kollegor, inklusive jag själv, fått till det på slutet. Självförtroendet är det därför inget fel på och vi har många gemensamma tankar inför kvällen. Vilket brukar vara ett gott tecken! Hoppas ni är med även den här gången, när vi spelar V86 som denna onsdag avgörs på Solvalla och Åby.

Avdelning-1
Alltid spännande när inledningen känns vidöppen och så även den här gången. Spårtrappa med 14 ekipage och låg klass. Norrmannen 12 Run To You  jagar femte raka segern och ska tydligen vara en riktig "skjutare". Dock aldrig helt enkelt att runda ett fält på Åby och jag väljer att gardera upp med ett par formstarka ekipage som jag tror kommer serveras fina resor i den främre träffen. 

Avdelning-2
Ett mycket fint fyraåringslopp för ston ingående i Svensk travsports unghästserie. Lyckas 4 Tilda Express ta hand om taktpinnen direkt talar mycket för ledning från start till mål i ett väldigt jämnt fält. Skräll-letarna får inte missa 3 Thelma M.M. som är i gott slag för dagen och kanske får en fin resa bakom de mer betrodda. Vid positionsstrul för favoriten tror jag att i princip vad som helst kan hända här. Därför streckar jag samtliga!

Avdelning-3
Treåringslopp på Åby över medeldistans med voltstart. Svårigheterna fortsätter och det är precis den här typen av lopp som vi streckspelare verkligen gillar! Då jag tror mig ha hittat riktigt bra spikar i avslutningen, väljer jag att göra det enkelt för mig även här och markerar streck för alla tolv. Statistiken talar för skräll och det är sannerligen inte mig emot. 

Avdelning-4
Ytterligare ett treåringslopp, den här gången för enbart ston. Hade det inte varit för autostartsdebuten, hade jag förmodligen lämnat 4 Somethingroyal ensam på kupongen tillsammans med sin tränare och tillika kusk, Björn Goop. Visade riktigt fina takter nyligen vid enkel seger och står bra till även här. Dock svårt att sia hur hon kommer att starta gentemot sina konkurrenter och även här känns chansen för skrällvinnare överhängande. Den modige går kort och låser på streck för favoriten, 7 Mayia Exclusive som har ett fint facit hittills i karriären och bättre spår nu efter strykning invändigt, samt Daniel Redéns träning 9 Succession som nu ska tävla barfota runt om för första gången och även blir förstärkt med Örjan Kihlström i vagnen. Många spännande förändringar, helt klart. Idag siktar vi dock på att tömma ATG-banken och det blir faktiskt helgardering även i det här loppet. 

Avdelning-5
Lite mer rutinerade hästar i det här loppet och förhoppningsvis är V86-värdet skyhögt redan efter de fyra första avdelningarna. För att undvika att försöka "ta ner månen" ställer vi nu vårt hopp till favoriten 6 Oracle Tile. Utgångsläget är helt ok i detta långlopp, Kristian Malmin som kör är säker och dagsformen ska det inte vara några fel på enligt stallet. Senaste förlusten på V75 var snöplig och att han inte hann växla tempo när Hands Down D.E. kom flygande långt ut i banan må vara honom förlåtet. Tror på snabb revansch och enkel vinst från ledningen. Spik. 

Avdelning-6
Ser ut att bli ren och skär "Walmann-show" i avslutningen på Solvalla. I det här sprinterloppet över 1640m med autostart har han både storfavoriten 7 S.G. Kingstone samt andrahansfavoriten 1 Mojo Express till start. Båda ska tävla barfota runt om och trivs på distansen. Även om favoriten historiskt sett varit den tuffare, talar väl ändå läget för Mojo Express just den här gången? Magnus A Djuse har dessutom kört honom förut och känner hästen väl. För egen del tar jag ställning och hoppas att favoriten får en allt för dryg inledning och stumnar till slut, samtidigt som Djuse-pojken styr ut från invändig position och avväpnar samtliga! 

Avdelning-7
Expressbrudens stolopp och återigen, många om budet! Är lite sugen på att lämna Jeppe Juels fina Donato Hanover-sto ensam på kupongen, trots ett minst sagt besvärligt utgångsläge bakom bilen över kort distans för 11 Down Town Girl. Vann senast trots kort galopp i starten och känns väldigt fartfylld! Jagar fjärde raka och visst kan det räcka hela vägen även den här gången med lite klaff. Förhoppningen är hård körning om ledningen inledningsvis mellan andra ekipage. Vilket dock alltid är lurigt på just Åby, där det inte alls behöver vara lika chansartat att släppa ledningen. Med risk för att 3 Kattis J.Boko nu ska tävla barfota runt om igen och i tillägg är riktigt startsnabb, dubblar jag systemet med Conrad Lugauers vapen i loppet. Håller tummar och tår för att det ska vara ett riktigt starkt lås! 

Avdelning-8
Går det att göra något åt Roger Walmanns hästar här i V86-epilogen? Förmodligen inte då det verkligen luktar spets och slut här för den stora favoriten 6 Sidney Celeber. Som nu både har fått ett betydligt bättre spår efter strykning invändigt, samt kommer med toppform och seger i resultatraden. Får nog överta taktpinnen av 3 Mega Star som är vass från start och den förmodade ledaren. Sedan har jag svårt att se någon annan köra offensivt om favoriten sitter i ledningen? 9 Four Guys Dream är sylvass på speed och kanske kan utmana till slut? Med det känns väldigt chansartat och kräver en hel del flyt med positionerna ända fram till upploppet nalkas. Det mesta talar helt klart för att omgången avrundas med seger igen för den gode Örjan, tillsammans med Sidney Celeber. 

  • Låter detta intressant har jag idag femton andelar till försäljning på mitt exklusiva andelssystem. Samt spelar i vanlig ordning även mitt lilla chanssystem med desto fler andelar, för en mindre penning. 

    Sandras exklusiva 200

    Sandras chansning 50 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips