Inför V86: förutser att han leder från start till mål
  • Hem
  • Sandra
  • Inför V86: förutser att han leder från start till mål

Inför V86: förutser att han leder från start till mål

Klär ut mig till spådam 

Dags att skilja agnarna från vetet igen - är något människor i min ålder inte brukar säga. Men jag känner mig lite busig den här veckan nu när det är Halloween-tider och allt!

I lördags var jag tyvärr helt fel ute och tyvärr tog det roliga slut redan i den första avdelningen. Där VINCENT AS gjorde ett kanonlopp, men ändå fick se sig besegrad tillslut. Just sådana dagar är det jäkligt skönt att travet för min del är så mycket mer än bara spel. Även om jag givetvis är en vinnarskalle som definitivt inte uppskattar att förlora. Men ibland måste man chansa om man ska komma någonstans i livet. Fortsätter givetvis att spela djärvt och hoppas att det ska löna sig i längden. 

Hursomhelst tycker jag att travsporten i sig är fantastisk även utan spelet, och jag önskar verkligen att de som fortfarande inte har förstått det, gör så inom snar framtid. Annars får jag helt enkelt bjuda in till "studiebesök" i mitt stall framöver. Men kanske inte under den här årstiden, då det lätt kan bli lite ont om utrymme när det inte är fullt lika attraktivt att vistas utomhus. 

Spådamens tidiga V86-analys

V86-1 För många är det här ett trekejsarslag där det står mellan 3 REVEREND WINE, 4 GLOBAL UNLIMITED och 5 ORLANDO TRISS. Fina utgångslägen och jämna, säkra kuskar i vagnarna. Hur de kommer lägga upp taktiken i loppet är dock lite ovisst på förhand enligt mig. Så garderar med några till ifall att det blir stafettkörning, alt. för hårt tempo inledningsvis. Glöm för all del inte bort 10 MALKIN som är en kanon de dagar han står på fyra friska ben! Blir lite bortglömd från bakspåret. Han lever mycket på sin styrka och är nog gynnad av den långa distansen. 

V86-2 Omgångens största favorit ska fällas! Hoppas att "kajan" försöker svara upp innerspåret med 1 BALTO D´HUON, så att det blir lite tävling och ingen "promenad i parken". Då kan det bli jobbigt för 2 HOPE OF JOY

V86-3 Öppet montélopp där jag väljer att ta ställning för 2 LADYOFTHELAKE som brukar vara enormt stark den sista biten och även tål att göra en del själv under loppet, om det behövs. 

V86-4 Spontant säger jag 11 DREAM CASH vid första anblicken. Men frågan är om inte 6 MISTER SELFIE och Björn Goop tar sig till spets inledningsvis? Då kan det nog blir svårt för övriga att tugga ner honom. Björn är en mästare på att "hålla igång" hästarna över upploppet, så att de håller hela vägen in i mål.

V86-5 Härdad i hårda gäng och går ner i klass nu. Borde vara dags för 5 LOLEE TRIZZOFROCK nu. Per Linderoth verkar i alla fall ha väldigt fin form i stallet för dagen och kör som regel väldigt snyggt i loppen. Det fina startspåret bör innebära en bra resa och här tror jag att "Lolee" bara visar sig bäst över upploppet. 

V86-6 Kan bli Björn igen bakom Stefan Melanders 5 DIGITAL PERFORMER. Spelar dock inte utan 4 JAQUES NOIR som för ovanlighetens skull fått ett bra startspår. Efter en liten pause från tävlandet kan det vara så att han kommer till start och är ruskigt bra direkt. Örjan serverar förmodligen en fin resa! En häst med toppform är 10 URGENT CALL som behöver ha lite tur från bakspår. Tror det räcker med dessa tre. 

V86-7 Har funderat och funderat. Tror nog att 9 ANDRE AGASSI som blir stor favorit går att fälla från sitt bakspår över kort distans. Framför allt kan det bli väldigt långt fram till en snabbstartande 5 PREDICTION som är i fint slag för dagen. Men han kan även få svårt att hålla undan för 12 TWINKLE KRONOS, som kanske kan få rygg på favoriten under slutvarvet?

V86-8 Med risk att jag spår fel här, väljer jag att gardera talangen 11 MAN AT WORK. Han är förmodligen överlägsen, men har trots allt inte startat på ett tag och det finns dessutom ett par tuffa motståndare med i loppet som kan tänkas få fina resor innan det ska avgöras. 3 LASS REVENUE exempelvis otroligt vass med rygglopp och honom vill jag inte spricka på från ett perfekt läge. 

Mina andelar på onsdag heter:


Skulle det mot förmodan gå dåligt, är jag förberedd på att ni kastar tomater eller ägg - eller vad det nu är man gör på Halloween?

Hoppas dock att vi får fira en fin vinst tillsammans istället, ge oss själva "treats" och undvika dessa "tricks" helt och hållet. 

Stort lycka till allihop!

  • Sandra
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips