Inför V75 Eskilstuna - stark spik på min hemmabana » 28 juni | Sandra…
  • Hem
  • Sandra
  • Inför V75 Eskilstuna - stark spik på min hemmabana

Inför V75 Eskilstuna - stark spik på min hemmabana

När V75 avgörs på min hemmabana känns det extra viktigt att leverera.
Därför har jag förberett stallet på att det kan bli kul imorgon.


Självklart har jag läst på lite extra inför den här omgången och känner mig därför både förväntans - och förhoppningsfull. Två starka spikar har jag hittat som borde ha god chans att vinna sina respektive lopp. Sedan har jag fått bra träningsrapporter på ett par roliga skrällar också, som kan hjälpa mig med att skjuta utdelningen i höjden och samtidigt skrämma bort övriga V75-kuponger. Ingen kommer ihåg en fegis och nu bör storvinsten dyka upp.

V75-1 Provar att spika 3 Eelis här då jag hoppas han ska kunna svara ut bl.a. 4 Reigning Moni som på förhand verkar vara värst emot. Eelis går ner ordentligt i klass här och borde ha en god chans att vinna loppet. Bara galopp emot som jag läser loppet. 

V75-2 1 Quito Lane tyngs ner i balansen så han bör kunna vara mer körbar till slut och det kan nog räcka hela vägen. Tror han kan hålla ut dom andra från start och då blir det jobbigt för övriga. 4 Global Winner och 6 Macelleria är de främsta utmanarna. 

V75-3 3 Mascate Match är ju tipsetta men tror inte hon kommer till spets och från dödens blir det tufft. 1 Award Kronos, 2 Grande Diva Sisu och 9 Zolly utmanar. Varning för 7 Ies Elisabet som är startsnabb, går barfota runt om och det brukar kunna skrälla i dom här loppen.

V75-4 Min bästa spik i omgången, 13 Mindyourvalue W.F. Stark och härdad häst som varit ute mot mycket tuffare motstånd än detta på sistone - vinner det här loppet över passande distans. Här gäller det nog för körande Robert Bergh att ta en lugn och säker start, för att sedan kunna avgöra på ren styrka. 

V75-5 9 Zalie Gar favorit med all rätt. Tycker dock att tränaren blandar och ger i loppen så garderar med 10 Fleet Admiral, 2 Knifetown Lover och draget 6 Tale of Jacks som kanske kan utmana Knifetown på ledningen och nu ska gå barfota bak och med helstängt huvudlag. 

V75-6 1 Belker såklart favorit men Torbjörn Jansson som kör vet inte om han kan hålla ut dom andra från start så 2 Bythebook med urryckare garderar vi med. Har vi råd tar vi även 4 Guzz Mearas som nu kommer att tävla barfota runt om och definitivt har fart i kroppen för att kunna visa sig bäst tillslut.

V75-7 Öppet lopp där startsnabba 1 Nobel Amok och formtoppade 5 Bucks to Burn ska med. Favorit just nu är Mack Dragan trots spår 12. 2 Stepping Spaceboy och 10 Eldorado B. får också plats på systemet. Kan vara klokt med en bred gardering om plånboken tillåter. 

  • Vill ni vara med på mitt andelsspel så kan ni köpa andelar här innan kl.15:00 imorgon.
  • Nu tar vi för oss på min hemmabana och visar var skåpet ska stå.

  /Sandra

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips