Inför V75: Elitloppet nästa väntar för..?

Tidiga analysen inför V75 

Lördagens andelar hittar ni här:

  V75-1

  Vi inleder lördagens omgång med en jämn Silverdivision, där flera hästar dock står med byngliga lägen pga. voltstart. Som till exempel 4 Jaques Noir och även 2 Sandsjöns Enzo, som både kan få svårt att öppna fort i starten. Men inte förhandsfavoriten 6 Van Gogh Z.S., som istället lottats till ett idealiskt springspår och bör kunna ta hand om taktpinnen ganska så omgående. När värsta motbudet på förhand, 10 Red Bar tillsammans med Åsbjörn Tengsareid dessutom startar från bakspår, känns singelstrecket givet. Spets och slut - hämta ut! Extra tryggt känns det med stabila och pålitliga Per Lennartsson i sulkyn, bakom denna Robert Bergh-tränade tuffing. 

  V75-2

  Kombinationen av ungdomslopp och försök i Diamanstoet över medeldistans, gör att det känns som upplagt för skräll. I synnerhet när loppet dessutom ska startas med voltstart. Tycker 3 Nina Ginto känns mycket spännande till en låg spelprocent från ett fint startspår. Med duktige Victor Rosleff i sulkyn och fina insatser på slutet. Den som känner sig lite morsk och vågad låser loppet på detta ekipage, samt den förmodade ledaren, 7 Maggiore tillsammans med Marc Elias. Samt Fredrik Wallins formstarka duo, 9 Xanthis Delicious som får Emilia Leo i vagnen, samt 10 Ies Elisabet med Mats E Djuse. Men som sagt, hög skrällfaktor och det kan vara samtliga hästar som gäller för att lyckas "överleva" detta på kupongen. 

  V75-3

  Det har tidigare varit framgångsrikt att spela efter devisen: klass två, strecka på.
  När det nu handlar om spetsbanan Gävle och ett lopp över kort distans med autostart, tror jag dock att vi kan gå kort. Hittar Sundbyholmshästen 6 Call to the Bar ledningen tillsammans med sin tränare Markus B Svedberg, tror jag att loppet är över. Om det inte blir någon vansinneskörning initialt, det vill säga. Dock inte helt säker på de lyckas ta sig förbi 4 Aurora Borealis och 5 MR Brilliant, som jag tror kommer hamna bra till och tillsammans med mitt förstastreck bör vara de som gör upp om segern till slut. 

  V75-4 

  Gunnar Wallbergs minne för Kallblod och ett försök i Dubbelcupen. Tränare Anders Wallins segermaskin 2 Ulvsåsen ståtar med tio segrar på tretton lopp, vilket självklart talar sitt tydliga språk - hästen vet exakt var mållinjen ligger. Den här gången är dock motståndet knivskarpt och skulle han inte vara först i mål den här gången, är det honom förlåtet. På läget och resultatraden dock klar förstahäst här i ranken. Därefter tycker jag främst att 15 Ard ska streckas, trots det byngliga utgångsläget på tredje volten. Han har nämligen skyhöga toppar och kan springa riktigt, riktigt fort, de dagar han är på humör. Med Moe Odin som pappa finns det en hel del att brås på för denna stiliga sexåring! 

  V75-5

  Veckans klass 1-lopp, och detta tycker jag känns som omgångens mest svårlösta. Hade förmodligen spikat Oskar Kylin-Blom och 8 Hombre D. från ett bättre utgångsläge bakom bilen. Från spår åtta kan det dock häxa en hel del, och inte lyckas de väl ta sig förbi 5 Zeolit i starten heller? Som var riktigt fin senast med optimal utrustning och Erik Adielsson i sulkyn. Sedan blir det intressant att se var Robert Berghs formkort 1 Mellby Ironman hamnar från innerspåret? Kittlande bortglömda verkar både 9 Reven Dejavu, 2 Powerbank och 4 Stepping Moneyboy bli. Se upp i ett vidöppet lopp! Känns som att precis vad som helst kan hända..

  V75-6


  Spänningen är otroligt hög, när en "rosa biljett" ska delas ut och innebär en plats i årets upplaga av Elitloppet nästa söndag för vinnaren. H.K.H. Prins Daniels lopp är utan tvekan eftermiddagens höjdpunkt och körs över Elitloppsdistansen 1609 meter med autostart. Tittar vi på resultaten historiskt sett, dyker det faktiskt upp en del överraskningar här med jämna mellanrum. Många är givetvis sugna på att få starta i Elitloppet, så räkna med formtoppade hästar, optimal utrustning och full fart från start till mål! Den troliga vinnaren är topphästen 1 Disco Volante, som är en riktig startraket och kan springa extremt fort över den korta distansen. Håller han sig bara lugn bakom bilen kan det nog till och med bli en överlägsen seger! 

  Han har dock stressat upp sig tidigare vid enstaka tillfällen, och innerspår på Gävle kanske inte är helt optimalt? Den som tror att "Disco" har en bra lördag spikar. Annars finns det flera tänkbara skrällar bakom. Till exempel stallkamraten 2 Milligan´s School - som nu ska tävla barfota runt om.. Streckad på fjuttiga 3 % i skrivande stund! 

  V75-7 

  Pengarna ska fördelas. Förhoppningsvis stora pengar dessutom! Vad passar då bättre än att fälla favoriten 7 Admiral As? Trots att det handlar om en riktig kanon som är van vid betydligt tuffare motstånd, känns det långt ifrån säkert att han fixar segern direkt nu i årsdebuten. Nej, tycker David Perssons förvandlingsnummer 9 Oxidizer har övertygat såpass mycket i år att jag lämnar honom ensam på kupongen. Det får bära eller brista. 

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

  Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

  Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

  Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

  Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips