Inför V75 Årjäng - fina chanser för Jorma » 12 juli | Sandra -…
  • Hem
  • Sandra
  • Inför V75 Årjäng - fina chanser för Jorma

Inför V75 Årjäng - fina chanser för Jorma

En spännande V75-omgång från den idylliska sommarbanan Årjängstravet väntar.
Näst intill lika spännande som när Estelle Brodda ska ut i uttagningslopp till Stochampionatet ikväll. 

Ser självklart fram emot bägge två, även om det givetvis är en hel del nerver med i bilden inför vår "lilla utflykt" idag. Kommer i vart fall till Axevalla med en häst i form som tränar väldigt bra hemma och det ska bli spännande att se ur hon står sig mot det här motståndet. Håller både tummar och tår för att det inte ska strula med något i loppet, så att hon får chansen att visa vad hon kan. Det är ju en hel del som ska klaffa i de här loppen och som oftast är det positionerna som avgör vilka ekipge som lyckas bäst, med tanke på att samtliga tränare givetvis har vässat upp lite extra inför detta. 

Nog om kvällens äventyr och åter till V75-omgången som väntar imorgon. Mina tidiga tankar kommer här nedan.

Jag spelar som vanligt andelarna "Sandras hundring" och "Sandras chansning" som du kan köpa här om du vill vara med. Det har gått bättre på sistone och vore så jäkla skönt om sjuan satt imorgon! Någon gång ska det väl fasiken bli stolpe in. 

Vill även påminna om att systemen som lämnas in kan se annorlunda ut pga. sista-minuten-info som jag får ta del av innan starten av V75. Samt att varje andel är unik och alltså inte heller behöver se identisk ut. Precis som vanligt, går jag dock för vinster i den större klassen! 


V75-1 Ledningen över lång distans i de högre divisionerna har visat sig vara ett vinnande koncept, framför allt på sommaren när det är tufft att plocka in meter och att springa fortare än vad ledaren kan. Därför kan 1 Eldorado B, som förmodligen tar sig till ledningen direkt - kanske rinna undan tillslut. Kan vara en spik att inleda med direkt för den som tror på det loppscenariot. Annars har 2 Apapmand tokform och är det någon som törs trycka upp tempot i loppet kanske han får en fin resa i draget? Skulle kanske kunna vara 8 Antonio Trot. 6 Ragazzo Da Sopra har fått ett bra spår efter strykningen invändigt och den här hästen avslutar nästan alltid starkt och tål att kliva på med varvet kvar. Körande Björn Goop brukar även lyckas bra just den här omgången. 7 Virginia Grif är härdad i tuffa sällskap och har bl.a. gjort det bra över just lång distans nere på Vincennes - spännande med Örjan. 10 Västerbo Exact är märkligt bortglömd med tanke på vilket kunnande han har. 

V75-2 Här tror jag att Jorma spårar runt om med fina 1 Deede Star. Det som ev. skulle kunna hota är att Örjan hinner förbi i starten med 7 Upload - men hoppas och tror inte att han lyckas med det. Heja Jorma!

V75-3 I Dubbelcupen för kallbloden känns det som vanligt vidöppet, här gäller det nog att måla på med så många streck vi har råd med. Vore bra med en liten skräll så att värdet blir högt eftersom jag är sugen på miljonerna, så varför inte 8 U.R.Faxe med Örjan som förmodligen smyger med som vanligt och kommer farandes över upploppet när prischecken ska delas ut. 

V75-4 Bra chans för Jorma igen med 2 Lady Nadine som blir favorit - vilket jag tycker är rätt. Vill dock även ta med 1 Timotejs Godis, 10 A Taste of Honey, 11 Dallas As, 12 Ottens Dibaba och 15 Hope and Dreams.

V75-5 Ser upplagt ut för 4 Charlock Wiking då det verkar bli körning från start. Vill ändå varna för 10 Mellby Frodo och 11 Findus M. som är kraftigt gynnade från sina bakspår om körningen blir allt för extrem. 

V75-6 Samma visa igen, näst intill garanti för hård spetskörning. Favoriten 1 Visa As vinner nog om hon hittar ut från sitt innerspår - men tror inte hon kan svara upp det från start och är därför sårbar. 2 N.Y.Coeurdesoleil var ruskigt bra under Elitloppshelgen och startar över sin favoritdistans igen. Med på lappen måste även Jormas styrning 7 Lexington Hall som inte verkar få så mycket streck på sig pga. det dåliga utgångsläget. Löser det sig från start är 2 % som han är streckad på just nu, löjligt lite. 


V75-7
Miljonerna ska fördelas och vilket fint startfält vi har fått i Årjängs Stora Pris - skulle gärna ta med samtliga hästar på kupongen, men det blir lite väl dyrt och jag måste ta ställning. Väljer nog att spika hästen som fått bäst startspår och håller tummarna för att Björn Goop avrundar omgången - med häst nummer 2 Nadal Broline

Stort lycka till alla som är med på mina andelar i helgen - nu kör vi!


Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 onsdag och V75 torsdag faller vi på målsnöret. Lite plåster på såren blir att utdelningarna inte var mycket att hänga i granen. Men revansch vill ... Läs travtips