Dags för V75 på Hagmyren » 26 juli | Sandra - Travstugan.se

Dags för V75 på Hagmyren

Full fart hemma i stallet på Sundbyholm och hästarna tränar på bra för dagen, vilket känns väldigt roligt och inspirerande! En av mina fina vänner spurtade mycket fint till andraplatsen i sitt senaste lopp och visade att formen verkligen är på gång - hoppas att det smittar av sig ordentligt på andelsspelet!

Ni som har varit med ett tag har sett att det blivit några kronor tillbaka här och där, men tyvärr inga miljoner - än så länge i alla fall. Hoppas såklart på att trav från en norrlandsbana i solen ska bjuda på både bättre tur och utdelning. Det tycker jag absolut att vi förtjänar! Eller vad säger ni? 

Vill även ta tillfället i akt och tacka samtliga andelsköpare som tror på mig. Otroligt kul att så många vill vara med varje vecka och kämpa tillsammans med mig!

Även om lördagens V75omgång ser ganska svårlöst ut på förhand, så tror jag faktiskt att vi kan hitta alla vinnare den här gången och jag har studerat startlistorna mycket noga. 

Mina tidiga tankar ser ut enligt följande: 

V75-1: Förhandsfavoriten 7 ELDORADO B. svek lite senast men bra distans nu. 9 SIGN ME UP TOO har ju gjort jättebra lopp hela tiden. 4 MR GOLDEN QUICK har ju ”alltid” dåliga spår men nu äntligen ett förhållandevis bra spår.

V75-2: 1 BEAR BAHAREH hoppas jag leder från start till mål. 15 AMALIA CASH står ju 40 efter och har många att runda. Tror kanske att dessa två bildar ett starkt lås. 

V75-3: Nurmos har 2 givna favoriter här... 2 GLOBAL UNDECIDED kan vara en spik, annars får man ta många om man inte tror att han håller undan för stallkamraten 3 VICTORY TOPLINE. För det skulle i så fall innebära att man trot på tuff körning i loppet, vilket i så fall bäddar för ett tredje ekipage. 5 CORRODED från Robban Berghs formstall..?

V75-4: Tror mest på 14 U.R.FAXE här, men finns ju några motståndare då det känns som han måste ha sitt lopp med smygresa fram till upploppet. 9 GULI RUBIN galopperade i en snabb upploppsstrid sist men är ju riktigt bra de dagarna han håller ihop aktionen. Vore helt klart trevligt om han gör det i morgondagens lopp.

V75-5: Öppet lopp man bör ta många. 4 MISS SILVER är rejäl och bra men missa inte 5 PELLE ROC där dem rycker skorna för första gången!

V75-6: Tycker Guld är svårt. 4 MUSCLE HUSTLE vinner ju inte massor av lopp, 3 ANTONIO TABAC är kanske inte redo för vinst än? 9 POLICY OF TRUTH borde kunna vinna snart. 2 QUEER FISH?

V75-7: 4 TALE OF JACKS har gjort riktigt bra lopp en längre tid. Borde sitta nu och ett spikförslag. 

Andelar som finns till försäljning inför helgen är 

Sandras exklusiva 200 kr (enbart 10 andelar)

Sandras hundring 100 kr

Sandras chansning 50 kr

Som vanligt är det här min tidiga analys inför omgången och spelen som lämnas in i morgon kan därför se annorlunda ut när jag tagit del av viktig sista minuten-info osv. 

Stort lycka till i helgen nu, och njut av värmen! 

  • Sandra
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips