De bästa av de bästa gör upp » 23 okt. | Sandra - Travstugan.se

De bästa av de bästa gör upp

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min hemmabana Sundbyholm lite längre fram. 


Både en hel del prestige och ära, samt givetvis även en betydande del pengar står på spel.
Årskull tävlar mot årskull och kön tävlar mot samma kön. Dessutom är det lika lön, ston och hingstar tävlar om precis lika mycket pengar.

Min tidiga analys till söndagen

Avdelning 1 
Den som lyckas sno åt sig ledningen här av 2 Hennessy AM och 3 Armani Degato, bör ha god chans att leda loppet runt om. 9 Selected News skulle dock kunna få en smygresa i draget där bakom.

Avdelning 2
Hon behöver vara sjuk för dagen eller galoppera bort sig, för hur ska annars 2 Mascate Match kunna förlora detta från ett perfekt startspår bakom bilen? Nej, det är mycket osannolikt och den klart bästa spiken i hela omgången hittar vi alltså här. 

Avdelning 3
Var först inne på att spika även i det här loppet, där 2 Elegant Ima startar. Har inte riktigt fått till det på slutet, trots att han svarat för starka prestationer. Ett bättre läge nu och han kan absoluta leda loppet från start till mål. Den stora frågan är bara vad som händer i starten, kan han ta sig till ledningen? Och kommer han att få en hetsig 7 Brambling malandes på utsidan? I så fall blir det klart svårare och flera andra spännande hästar lurar i vassen. Till exempel 6 Bandido Gar som är spurtstark och 5 Furies Rain, som är riktigt rapp den sista biten med smyglopp. 

Avdelning 4
Den naturliga favoriten är 3 Barbro Kronos som sällan gör ett dåligt lopp. Hon riskerar dock att få en tung löpning här om 2 Bank Wise As körs i ledningen - vilket inte alls är otänkbart med fina 200.000 kr i förstapris! Vore kul om 12 No Business kunde få hjälp med tempo, i så fall kan det bli en obehaglig överraskning för många spelare! Även 6 M.T. Perette har visat fina fartresurser, och framför allt fin styrka. Hon slutade trots allt tvåa i E3-finalen trots ett lopp utvändigt om ledaren! Kan räcka långt med en mer vilsam resa den här gången. 

Avdelning 5
Här får vi se en mycket spännande kamp mellan en trio som verkligen sticker ut från mängden! 5 Grande Diva Sisu, som med stor sannolikhet piper till ledningen direkt, 8 Ghostintheshell som kanske också laddas direkt för att hinna vinnarhållet (positionen bakom ledaren) eller rentav försöka köra sig till ledningen? Sedan har vi även virvelvinden 10 Golden Tricks, som är den troliga vinnaren om tempot blir högt och hon hushåller med krafterna nu när det handlar om medeldistans.

Avdelning 6
I semifinalen för treåriga hingstar och valacker känns det också något ojämnt och faktum är att jag planerar att "spika mig ur" detta. Så som 11 San Moteur ser ut i loppen är det svår att gå emot, trots ett lurigt elftespår den här gången. Att han inte orkade hålla undan i Kriteriet senast är honom definitivt förlåtet. Förhoppningsvis är det andra som gör grovjobbet den här gången, och att speeda fort den sista biten, ja - det kan han verkligen. Skulle 7 Mister Hercules lyckas ta sig till ledningen utan att behöva offra allt för mycket krafter, kan han dock bli svår att fånga in. 

Avdelning 7
Det sista loppet är inte nödvändigtvis det enklaste att försöka lösa. Skulle nog snarare säga tvärtom! Som tur är har jag dock hittat omgångens fynd just här, och jag hoppas att han inte blir så mycket mer streckad än de förhållandevis låga 5% som streckprocenten ligger på just nu. Talar om Jerry Riordans 5 Bordeaux S. där formen verkligen verkar vara på topp för dagen! Får han ett smyglopp blir jag inte det minsta förvånad om han är först över linjen. För oss som letar efter stora pengar känns det även smaskigt att Adrian Kolgjinis bjässe, 12 Ubiquarian Face bara är streckad på 2%? Han kvalade trots allt in till Europaderbyt, men gjorde tyvärr bort sig med galopp i finalen. Kan vara en riktigt stark prestation på gång därifrån, och hästen är som bekant riktigt starkt och tuff.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips