• Hem
  • Redaktionen
  • V75 tips lördag 18 december » "Jerv" lösning är bästa spiken på Romme?

V75 tips lördag 18 december » "Jerv" lösning är bästa spiken på Romme?

V75-1

Det var surt med spårlotten för 12 Arch Lane vars säsong jag verkligen gillat och stall Jennifer Persson har verkligen fått igång sjuåringen ordentligt i år. Med bättre spår hade jag trott på toppchans, men visst behöver det lösa sig lite härifrån...

3 Four Guys Dream är den med fördelen som dels står perfekt inne i loppet och har hittat toppformen! 

7 G.K.Justus kämpar alltid lite i skymundan och gick jättebra som tvåa i V75-final senast. Han vinner på V75 när som helst.

V75-2

Familjen Jonsson besöker Romme med stallets stjärna 6 Tekno Jerven. Senast fick vi se han från den "rätta sidan" och då visade han åter vilken hög topp han har i sitt tävlande. Felfritt kommer han bli svårslagen i det här fina kallblodsloppet.
Det emot honom är så klart hans galopptendenser så det finns ingen garanti att han sköter sig.

Han har 20 meters "försprång" på 9 Bellfaks och 11 Tangen Haap. Bellfaks tävlar jättebra med skor på hovarna, däremot är det ett klart minus för Tangen Haap med skotvånget. Vid ytterligare streck ska man nog inte glömma bort 1 Kalmar på startvolten som väl som sämst får rygg ledaren och visade senast att han är bra i ordning för dagen!

V75-3

10 Global Bodyguard är trots läget den jag håller som förstahästen i loppet. Med framspår hade det kunnat vara toppchans så visst är det lite minus med bakspåret men intrycket på honom på sistone har varit läckert. Kan svepa förbi allt.

Kan Kylin Blom trolla bort allt med sin femåring?
5 L.L.Labero
har inte minst haft en lysande höstsäsong med tre segrar på fem starter och sammanlagt fyra segrar på årets nio starter. Han ska bli intressant att se även den här gången i ett öppet klass 2-lopp!
3 Gordon Brodde ska man tidigt se upp för och likaså 4 Optimum Bankrobber som varit riktigt bra i två raka segrar på Solvalla och nu åter ska köras i jänkarvagn. 6 Hula Hula Sisu är visserligen sto som nu går ut mot några hingstar/valacker men hon sätter snart nosen först igen.

V75-4

3 Kabor Boko är inne i ruggig utveckling och kan mycket väl vara lösningen här. Däremot har hon 2 Izola Silvåkra vid sig i volten som varit minst lika bra och vunnit i alla sina tre starter hon gjort den här säsongen. Dessa två är riktigt bra i ordning för dagen!

12 Green Mamba är äntligen på väg tillbaka på riktigt igen och fick ta efterlängtad seger senast. 15 Unique Juni tog en ytterst meriterande seger senast och är ju van vid uppgifter likt denna, men 40 meters tillägg på så bra starthästar gör det sannerligen inte enkelt. Kan hon kliva runt allt ändå?

- Följ Travstugans travgrupp för tips, andelsspel och gott travsnack

V75-5

4 Milliondollarrhyme kördes i ledningen senast i ett rätt behagligt tempo men hade inget att ge när Brother Bill tog sig förbi över upploppet. När det nu är 2 640 meter istället har jag svårt se att Ulf Ohlsson testar mot ledning igen. Med bra rygg och fritt sista halvvarvet kan Milliondollarrhyme slå till den här gången.

I samma lopp senast såg vi även 8 Milligan's School som kastade in handduken in mot upploppet efter att ha gått i dödens. Frågan är dock om inte Örjan Kihlström försöker ladda mot ledning härifrån där hästen går bäst ifrån?
2 On Track Piraten
gör sin 195:e start i karriären vilket är fantastisk bedrift. Han var klart godkänd som trea senast och tar man tre eller fler streck i loppet ska man räkna med valacken.

V75-6

3 Certainly fick ingen bra start från innerspåret senast, togs lugnt för att sedan med varvet kvar avancera fram och överta ledningen. Därifrån gick han sedan undan till enkel seger. Fyraåringen är i bra slag för dagen och står väldigt bra inne i Klass 1-loppet.

5 Amarcord L.G. fastnade jag tidigt för när jag slog upp startlistan, en femåring som kan betydligt bättre än vad han visat i sina två senaste starter. 10 Digital Eye visade senast att han går bra med skor runt om när han på ett snöyrt Åby kopplade greppet över upploppet och visade styrkan.

V75-7

  • Blir det en guldkantad avslutning i Silver?

Åke Lindblom har äntligen lite tur med spårlotten igen med sin 2 Chapuy. Från det här utgångsläget över korta distansen hoppas guldtanden givetvis på att de med lätthet tar hand om ledningen och vinner på topptid. Även fast Chapuy går bäst barfota runt om visade han även förra vintern att han kan prestera med skor.

Claes Sjöström sätter givet emot med sin 5 Eddy West som framförallt är en riktig tuffing som går hela vägen in i mål. Tycker han är klart mer gynnad av skotvånget än Chapuy. 3 Dats So Cool har visat oväntat fin form under hösten. Satt i fjärde par invändigt i lördags och kom aldrig in i matchen därifrån. Vid ytterligare streck ska man nog ha koll på honom här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips