TIDIGA V75: Vidöppet på Åby

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att det blir bra utdelning!

 • Travstugans alla andelar hittar ni här!

V75-1

 • Kan det äntligen vara dags nu!? Det är en otroligt jämn inledning av V75-omgången och här gäller det att strecka på rejält eller gå fullt ut på en.

Så här med några dagar innan och med spontana känslan känns 3 Titan Yoda mycket spännande. Alla vet vi hur bra han kan vara och distansen hanterar han alla dagar i veckan. Det känns även spännande att Örjan Kihlström åter sitter upp och från det här läget i loppet förväntar jag mig att Titan Yoda äntligen segerstrider!

5 Behind Bars måste få på sig skor men det ska sägas att han brukar gå jättebra med det! Han är mycket tidig i loppet liksom 9 Frodo S. som är en av få som älskar tävla på vintern...!
Hemmahästen 4 Special Major känns även mycket spännande och är minst sagt härdad i klassen.

       V75-2

       Förutsättningarna ser åter väldigt bra ut för 2 Laban Lagö. 
       Likt ett spöke skrämde Laban bort konkurrenterna näst senast på just Åbytravet och nu när det åter blir framspår ser det oerhört bra ut för hans del. Jag tror han majestätiskt kan leda det här hela vägen.

       Den emot är främst 9 Gatling som sett oerhört imponerande ut i alla sina fem starter och den här gången aviserar Björn Goop att fyraåringen ska tävla i jänkarvagn för första gången!

        V75-3

        • En kul upplaga av Legolas Minne och med utgångsläget kommer 3 Mister F.Daag bli en stark segerkandidat.
         Robin Bakker lär ge allt för att tidigt ta befälet i loppet och med ett lopp i kroppen är hästen garanterat förberedd för en stor insats här!

        1 Rackham känns väldigt spännande från spår 1 och jag vet hur högt Christoffer Eriksson håller sin fuxstjärna. 10 Emoji har ett av loppets starkaste psyken som kommer krävas härifrån.
        11 Upstate Face
        är givetvis jättespännande i sin comeback och det bästa med honom är inte bara inställningen utan att han går kanonbra med skor!

        6 Aetos Kronos är möjligen den som rankas efter det. Han gjorde en klart godkänd comeback näst senast och jag tyckte intrycket såg bra ut inför loppet på Solvalla senast men där han tidigt sjabblade bort sig och kördes runt ovalen. Alla vet vi hur bra han kan vara...!

        V75-4

        12 Affinity Face såg otroligt stark ut på Kalmar senast och de dagar detta stoet är på rätt humör har hon verkligen skyhög kapacitet! Jag tror hon nu reser upp till Åby och är i riktigt stark och fin författning. Hon borde tidigt även hamna rätt bra på det härifrån och fungerar hon som senast så håller jag henne högt i loppet!

        Mads Henriksen kör ut med racerfart och ska försöka leda hela vägen runt om med 7 Girl Happy E.P.
        För er som streckar på; Varning för 3 Autumn Vibes
        . Hemmahästen gjorde sin bästa start hitintills senast och hemmahästen får nu tävla Uffe Ohlsson 

        Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

        V75-5

        3 Lorenzo Boko tar omtag efter att han senast föll som betrodd. Nu sitter Thomas Uhrberg upp som vid sina två styrningar med hästen vunnit båda gångerna! 

        5 Immigrant Am testade på monté senast som inte gick jättebra. Jag tycker han duger mer än väl i Bronsklassen och tycker han känns spännande här! 1 Stepping Moneyboy har ju perfekt läge härifrån och framförallt står han otroligt bra inne i loppet!
        7 Beethoven
        regidebuterar för Björn Goop och det är även första starten på två månader. Han ska likväl vara väldigt tidig i segersurret tycker jag!

        • Bland eftermiddagens mest intressanta är att 9 Gerben testas med Örjan Kihlström i sulkyn. Femåringen har en otrolig inställning och kommer gå enormt starkt ute i spåren.

                V75-6

                Jag gillade verkligen hur stark 10 Lucifer Boko såg ut senast och där fyraåringen även visade att det minsann går att stråla även med skor på alla hovarna. Gustav Johansson verkar trivas jättebra tillsammans med hästen och lita på att det kommer gå undan rejält där framme i loppet.
                Jag tror detta till slut kan bjuda in Lucifer Boko och hans finfina dagsform och i ett lopp som annars kräver en del streck håller jag honom som djärvt spikförslag.

                6 Grant Hall lyfte jag inför lördagens tävlingar på Bergsåker. Han fick en rätt tung resa där men brukar gå bra med täta starter. Givetvis är han tidig bakom...!

                 V75-7

                 • Vi avslutar V75-dagen med Youanas stolopp och lita på att det är ett öppet race över korta distansen - precis så här ska en V75 avslutas!

                 2 Excuse Me tar åter resan över till Åbytravet och det var ju riktigt läckert se henne på Jägersro senast. Mycket tidig igen

                 5 Jeans n'Passion är en av två miljonärer i loppet och som nu återkommer efter två månader. Hon går bättre barfota runt om men ska sägas att hon gjorde några riktigt bra lopp med dojjor förra vintern!
                 Loppets andra miljonärska är 8 Nina Ginto som sig bör har svåra lägen att handskas med. Hon har däremot en inställning som få - känns dock svårt härifrån...

                 6 Georgia Am varnade jag för förra veckan men det var ett lite för tufft lopp där för henne. Näst senast däremot var hon riktigt bra och jag påminner om att hon är i en riktigt fin form för dagen! 3 Nova Mahiron lär även Thomas Uhrberg vara positiv kring.

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Leo Vegas

                 • Bra välkomstbonus
                 • Bra utbud på vardagstravet
                 • Bra kundsupport
                 • Svårnavigerad hemsida
                 Välkomstbonus
                 Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                 Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
                 Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                 Leovegas startsida
                 Leovegas sport
                 Leovegas Trav

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                 Det här hittar du i NordicBets recension:

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

                 Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

                 15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips