TIDIGA V75: Vem vinner duellen!?

Vi har en Unionskamp att se fram emot mellan två kallblodstoppar och i Gulddivisionen ska segerstaplaren Unico Broline göra sin första start i högsta klassen
Framförallt? Det är jackpot på V75!

 • Travstugans andelar hittar ni som alltid här!

V75-1

Visst, Carl Johan Jepson kommer säkert försöka spåra runt om med 1 Asnaur dei Rum som avslutade bra på Lunden senast, men fungerar 2 Aragorn As? Då vinner han det här.

Sexåringen är aningen ojämn av sig men distansen 1 640 meter är hans bästa och spår 2 är alldeles perfekt. Jag tycker Aragorn As blir jätteintressant den här gången och håller honom som en kul spik!

      V75-2

      8 Tara Hills tror jag kan vara en riktig stostjärna med tiden. Nu är det spår 8 volten vilket knappast är något plus men jag räknar med att Björn Goop löser det och för mig är stoet tidig trots läget.

      Robert Bergh siktar på revansch med 2 Timo Jutila som inte fungerade riktigt i lördags. Nu är distansen bättre för fyraåringen och framförallt utgångsläget. 1 Crown Wise As med två raka segrar blir att räkna med härifrån!

           V75-3

           Unionskampen är givetvis en tillställning där två toppar står ut ur mängden - låser man på de två är det bara att njuta av duellen.

           8 Odd Herakles är trots spår 8 vinnaren av de två i spårlotten och Tom Erik Solberg kommer givetvis vara oerhört offensiv i styrningen direkt när bilen släpper fältet. Lyckas Odd Herakles placeras i ledning utan någon kamp kan det här bli en norsk seger.

           10 Månlykke A.M. är givetvis toppen emot som ännu en gång fick ett bakspår att tampas med. Han är givetvis tuff nog att kunna runda fältet, placera sig utvändigt om Odd Herakles och ge en match.

           V75-4

           5 John King Boko är en sexåring som är av mycket hög kapacitet och känslan är att han har alldels för lite pengar på sig sett till hur han presterar. 
           Han står perfekt in i Klass 1-loppet, har sett otroligt vass ut i sina två starter han gjort på slutet och nu sätts jänkarvagnen på igen. Han kan ta ännu en övertygande seger här och känns som ett starkt spikförslag!

           1 Ninepoints Candy gjorde vad hon kunde i stoderbyuttagningen senast. Nu sitter Björn Goop upp och ryggledaren hade varit perfekt för henne. 2 Black Fire kommer givetvis laddas härifrån och är han som vid segern för fyra starter sedan ger han John King Boko en match.

                Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

                V75-5

                Örjan Kihlström med 2 Mister Hercules försökte ge San Moteur en kamp i Jubileumspokalen - att det inte höll är det inte mycket att säga om. Nu möter Mistern ett lämpligare motstånd och med det här utgångsläget borde han tidigt få sitta i tät och därifrån ska ha inte förlora det här...

                9 Global Welcome är den bakom jag varnar lite för och som kommer hamna perfekt på det med ryggen på Mister Hercules i starten.
                11 Unico Broline
                debuterar i högsta klassen och som alltid går han iväg från bakspår. Det ska bli jättespännande se honom! 6 Jaguar Dream förtjänar även ett omnämnande och som visat storstilad form.

                     V75-6

                     Erik Lindegren kör ut med 4 Ruger i Unionsstayern och hingsten står väldigt bra inne på startvolten. Kommer försöka ta kommando av det här tidigt - men jag tror det är något som även 2 High On Pepper vill!

                     9 Hobart blev liten snackis senast men utgick där med galopp. Omtag nu och Calle Jepson i sulkyn. En jätteöverraskning i loppet är 11 Curie som efter en segerlös karriär lyckats slå till tre gånger den här säsongen! 14 Hulken Sisu och 15 Beckham är ju stentuffa båda två och ska kunna hinna fram.

                           V75-7

                           5 Bandido Gar är den jag fastnar främst för i detta starka Bronsloppet. Fjolåret blev både himmel och helvete men i årets två starter har han gått väldigt bra i båda starterna. Senast återkom han efter tre månaders frånvaro och var riktigt fin. Detta rör sig om en stark femåring och distansen hanterar han utan bekymmer.

                           Det var lite småsurr om 12 Titan Yoda i lördags men där det inte gick vägen med stilen. Nu är han med igen och tar omtag och 2 640 meter är en klar fördel för honom.  7 Bo C. är tredjehästen och som med förra loppet i kroppen är i ordning ordentligt inför det här. 
                           1 Dollar Doc
                           rankas fyra och som har en lite lämpligare uppgift nu än senast.

                           Bästa spelbolaget för travodds

                           Bet365

                           • Världens största spelsajt
                           • Egna fasta travodds
                           • Bra välkomsterbjudande
                           • Inget poolspel
                           Välkomstbonus
                           1250 SEK i spelkrediter
                           Hämta bonus Besök hemsidan

                           Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                           Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                           Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                           Sammanfattning

                           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                           Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                           Läs hela recensionen

                           Fler aktuella travtips

                           Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                           V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                           Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                           Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                           Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                           Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                           Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips