TIDIGA V75: Vem kan inte vinna!?

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!
Femtonhästarsfält där flera av kuskarna inte är välbekant med hästen - ja, vem kan INTE vinna!?

 • Travstugans alla andelar hittar ni här!

V75-1

Ett roligt och svårt stayerlopp sätter fart på V75-dagen och på startvolten står 4 Demir K.M.E. väldigt bra till. Sexåringen ska räknas tidigt men bredvid har vi 5 Boke Palema som är förmodade ledaren.

På tillägget är 11 Conch On Inn självklar och jag varnar rejält för 14 Humble Stance. Jag har verkligen väntat in på att det ska lossna för honom och han är på väg in i toppformen nu! Stormtrivs över längre distanser dessutom.

        V75-2

        Det tål att upprepas gång på gång den här omgången; men även det här är en mycket öppen tillställning!

        Jag gillar 10 Crowning Kronos och när bitarna faller på plats är hon verkligen högkapabel. Intrycket senast på Jägers visade åter hur otroligt bra hon är när hon är på rätt humör!
        15 Only Angelica O.C
        . är ett jättelångskott jag varnat för i hennes två senaste starter där hon vid båda tillfällena slutat tvåa. Svårt läge här så klart men otroligt spännande med Björn Goop upp!
        Hetast på startvolten måste 3 Zelma de Castella som aldrig varit i sån form som hon är i just nu!

            V75-3

            Visserligen trivs 4 Beachcomber bättre utan skor på hovarna men jag tror han ändå är mycket intressant i V75-3. Han har gjort två jättebra lopp på raken och är den jag fångas mest av i detta, så klart, öppna loppet... 

            6 Tearsinheaven ser jag som främsta motbudet som gjorde vad han kunde bakom omöjliga Con Crowe senast. Jag skulle tro att Johan Untersteiner håller honom högt i detta sällskapet och väntar sig en stark insats.

             V75-4

             Prickar Björn Goop starten något så när hyfsat tror jag han kan få en härlig åktur bakom 6 The Eagle. 
             Senast sjabblade hästen till det vilket är högst ovanligt för hans del. Nu sitter tränare Goop upp i sulkyn igen och jag håller The Eagle högt i det här sällskapet! 

              Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

              V75-5

              Jag håller henne högt och kan vara en kul chansspik i omgången!

              10 Beauty Smart Face är ett sto jag håller väldigt högt av årets fyraåringar och hon ska bli jättekul att se med Gustav Johansson. Det är ett klart plus att Johansson kört stoet förr och det är även fördelaktigt att hon tål att göra jobbet som krävs ute i spåren. 

              14 Luv Lois Schermer presenterade sig för oss 1 februari där han tidigt tog hand om ledningen och gjorde det svårt för tilläggshästarna att nå ikapp honom. Nu är det helt annat utgångsläge och uppgift men självklart är han högt upp i ranken om man garderar!

                       V75-6

                       Erik Adielsson kan styra och ställa hela vägen när han lotsar iväg 6 Zola Love perfekt från springspåret. Stoet gjorde sin första start på nio månader senast men var redo för seger direkt!
                       7 Lazy Breeze
                       är den som tampas emot henne där framme.

                       15 Orlando och 14 Nina Ginto har visserligen dubbla tillägget att jobba in men lita på att dessa miljonärskorna är vana vid att tugga på ute i spåren och är av en kapacitet som de flesta här inte är närheten av. Framförallt Orlando tror jag kommer göra ett topplopp!

                        V75-7

                        6 Indigo stormtrivs i ledningen och nu när han lottats till springspåret är det givetvis läge för att han tidigt kan styra och ställa där framme. Det är det mest troliga scenariot i det här loppet!

                        Magnus A Djuse får testa på att tävla med 3 King of Everything som nu fått lopp i kroppen och jag tror Djuse kan göra ett kanonfint lopp med sjuåringen, vilket gör att det för mig främst står mellan dessa två!

                        Bästa spelbolaget för travodds

                        LeoVegas

                        • Bra välkomstbonus
                        • Bra utbud på vardagstravet
                        • Bra kundsupport
                        • Svårnavigerad hemsida
                        Välkomstbonus
                        Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                        Hämta bonus Besök hemsidan

                        18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                        Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
                        Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                        Leovegas startsida
                        Leovegas sport
                        Leovegas Trav

                        Sammanfattning

                        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                        Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                        Det här hittar du i LeoVegas recension:

                        Läs hela recensionen

                        Fler aktuella travtips

                        Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

                        April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

                        Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips