TIDIGA V75: Treåringsfinaler är höjdpunkten!

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna!

V75-1

Väl medveten om utgångsläget så tror jag att 9 Arch Lane kan göra ett riktigt bra lopp. Han har fått ett lopp i kroppen och fungerar han som han ska tror jag han kan vara lösningen i Silverdivisionen.

Johan Untersteiner är beredd för att ta kontroll på loppet med 6 Toto Barosso som den här sommaren börjat få lite utdelning. 

1 Uncle Töll känns spännande med Björn Goop för första gången och läget går det inte att klaga på. 8 Borups Tornado visade näst senast att han går bra över längre distanser. Det ska först och främst lösa sig från läget...

      V75-2

      Jag hade lite feeling för 2 Missle Hill senast och där han även visade kapaciteten han besitter. Nu är det bättre utgångsläge bakom bilen och han ska räknas som främsta segerbudet.

      Hemmahästen 4 Lucifer Lane hade normalt varit segerbud, men jag ställer mig lite frågande till hans intryck i de två senaste starterna. Kan han slå tillbaka här?

      6 Beartime är intressant vid ytterligare gardering och som utvecklats starkt i år. 3 Eddy West med ett lopp i kroppen trivs från spår 3 och ska vara näst på tur.

           V75-3

           Pekka Korpi tar omtag i E3-finalerna och ska nu istället vinna korta uppgörelsen. 1 Corazon Combo är redan nu lite av en stjärna och ska nu även köras i jänkarvagn igen som vid andraplatsen i långa E3. Tveklöst hästen att slå.

           3 Bedazzled Sox stormtrivs med Torbjörn Jansson och sett helt oslagbar ut på slutet. 
           Nästa på ranken är 2 Drake Kronos och 4 Ante la Roque!

                 V75-4

                 Jennifer Persson kan ha en vinnare i V75-1 (Arch Lane) och så även här med 1 Lexington Yoda. En riktigt stark fyraåring som borde vara bättre nu med en genomkörare i kroppen.

                 4 Father Simon håller jag högt i loppet och löser det sig bara från spår 4 i volten tror jag han gör upp om det. 7 Labyad Bros tog en läcker och överraskande seger på  Axevalla senast. Nu drar han iväg från springspår med Johan Untersteiner i sulkyn.

                      V75-5

                      10 Estrella Diamante är tidigt motbud och som nu är anmäld i jänkarvagn för första gången. Han kommer runda majoriteten här, tror jag och tycker han kan vara spikförslag, rent av!

                      Daniel Wäjersten har verkligen bra snurr på stallet och här kör han 2 Eagle In Disguise som stoltserar med två raka segrar. 9 Final Whistle börjar få fart på formen igen och tog en stark seger senast.

                      7 L.L.Labero var väl okej men inte mer förra torsdagen. Kommer vilja laddas fram så tidigt som möjligt.

                           V75-6

                           E3-finalen för stona tror jag blir en sevärd kamp med hög fart!

                           2 Jewilla och 3 Dea Grif samt en startrusande 5 O'Mara Zon är givetvis segerbud - men den jag håller som knapp etta är 4 Beat It som gjorde det bra i försöket hit. 

                           Jag tycker årets upplaga är streckkrävande och ska bli spännande med att se hur 6 Decision Maker står sig med barfota runt om och Björn Goop upp!

                                 V75-7

                                 Bronsdivisionen avslutar lördagen och det kommer bli åka av rejält här.
                                 I mina ögon ett väldigt jämnt race som kommer kräva sina streck.

                                 10 Born To Run hade vid framspår möjligen haft en rejäl toppchans, men nu med bakspåret över sprinterdistansen kommer det krävas en rejäl insats från hans sida.

                                 6 Jackson Avery siktas gå barfota runt om den här gången och stall Walmanns båda, 1 Habrik Am och 3 Mojo Express, är båda framförallt starka platsbud i loppet.

                                 Bästa spelbolaget för travodds

                                 Bet365

                                 • Världens största spelsajt
                                 • Egna fasta travodds
                                 • Bra välkomsterbjudande
                                 • Inget poolspel
                                 Välkomstbonus
                                 1250 SEK i spelkrediter
                                 Hämta bonus Besök hemsidan

                                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                 Sammanfattning

                                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                                 Läs hela recensionen

                                 Fler aktuella travtips

                                 Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                                 Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                                 Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                                 Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                                 Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips