TIDIGA V75: Svårbedömd inledning

Halmstad bjuder onekligen på topphästar kommande lördag när det vankas V75! Här är en tidig koll med Martin Engström:

V75-1

Franska toppstoet är kapacitetsmässigt bäst - men vart har vi henne inför lördag?

1 Hirondelle Sibey gör högintressant regidebut för Björn Goop och är van vid stentufft motstånd nere i Frankrike. Nu har hon varit ifrån någon vecka och dagsformen är trots allt litet frågetecken. I grunden helt klart bäst, men där råder vissa frågetecken och möjligen kan Stoeliten bjuda på överraskning?!

5 Heroine Darling möter tuffare gäng nu än vad hon gjort tidigare men intrycket har det verkligen inte gått att klaga på. Stoet är i en stark utveckling nu och verkligen redo för Stoeliten.
9 Iceland Falls tar ryggen bakom Hirondelle Sibey som Calle Jepson säkert hoppas försvara innerspåret och Iceland Falls kan få perfekt resa. 3 Digital Class har verkligen kämpat under vintern med skor på hovarna - nu rycks de!

        V75-2

        Björn Goop borde ses med segerchans när han laddar iväg från springspår med 6 Drizzle som nu dessutom ska få springa barfota runt om.
        1 Fönix Vang
        är i sitt livs form och som sämst blir det rygg ledaren - perfekt!

        9 Noxx Vrijthout är högintressant i loppet så klart och gör knappast resan i onödan. Jag tror denne sexåringen är rejält i ordning för att kunna svepa runt majoriteten.
        Skrällbudet? Ja, men 3 Vanity Flair gillade jag verkligen senast på Solvalla i hans årsdebut och kommer garanterat smyga under radarn här.

            V75-3

            Personligen bankar mitt hjärta hårt för 5 Very Kronos och det var riktigt finfint att se hur han presterade under vintern innan det blev vila. Träningsrapporterna låter mycket uppåt och felfritt är Very Kronos ett givet segerbud! Nu ska han springa barfota runt om och efter att varit ifrån ovalen liten tid lär han sannolikt vara på hugget. 

            6 Önas Prince har fått spår utvändigt om Very Kronos men det råder ingen tvekan om att Per Nordström kommer ge allt för att nå ledningen. Nordström låter mycket nöjd med sin stjärna och är givna utmanaren. 

            I övrigt ska det bli intressant se hur 9 Aetos Kronos står sig nu när han får springa barfota runt om - men förstareserv är ändå 10 Four Guys Dream.

              V75-4

              • Som alltid är Diamantstoet en öppen historia som kräver antingen flertalet streck eller att man går på en idé - här kan jag mycket väl tänka mig det sistnämnda!

              9 Italy Mearas fångades jag lite av när jag ögnade igenom fältet och till den här starten ska femåringen siktas på att springa barfota runt om. Hon har ju framförallt gått jättebra i monté den här vintern men visade senast att hon fortfarande trivs med sulkyn. Formen är verkligen på topp och jag tror framförallt hennes slutvarv kan gå riktigt fort!

                Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

                V75-5

                Stefan Persson ser som alltid fram emot tävlingsdagen hemma på Halmstad och här kör han Jägersro-hästen 3 Judge D. som verkligen har toppchans för fjärde raka segern.
                Det har hunnit gå cirka en månad sedan senast men utgångsläget är perfekt här så klart och fyraåringen står perfekt inne i Klass 2 - hästen att slå!

                Bakom är det väldigt streckkrävande med framförallt 12 Mister Jigolo (spårtorsk?) och 4 Dogleg som gick bra i sin årsdebut som tvåa. 1 Alessio är inte snabb nog att försvara innern men får ju position rygg ledaren och hoppas få chansen.

                         V75-6

                         • Bronsdivisionen blir garanterat en höjdare över 2 640 meter!

                         5 E.L.Jetpack är en kommande Gulddivision-profil som gick jättebra i årsdebuten. Nu tar femåringen turen ner till Halmstad och ska få springa barfota runt om. Trivs över distansen och är hästen att slå!

                         1 Catullo Jet blir intressant debutant hos Jerry Riordan och hingsten hålles högt inför den här säsongen. 2 Jello W. fick äntligen utdelning senast och 3 Indigo vid ledning kan felfritt göra upp.
                         7 Bottnas Idol
                         har ju inget drömläge men formen har aldrig varit bättre. Given vid gardering.

                           V75-7

                           • Connies belgare är tillbaka som en vinnare direkt?!

                           7 Laradja Vrijthout avslutade fjolåret på bästa sätt med långresa till Bergsåker där han sedan strålade på topptid. Då liksom nu var utgångsläget spår 7 och visserligen är det ett tufft startfält på lördag - men nog tror jag han kan vara tillbaka som vinnare!
                           Lugauer ger järnet direkt från start och jag håller denna åttaåringen högt för Silverdivisionen.

                           Vid gardering? Ja, då är det väldigt många som ska med på lappen. 2 Bravo Sabotage och 5 Eros Zola först och främst. 11 Unique Creation blir det sannolikt svårt för från bakspår.

                           Bästa spelbolaget för travodds

                           LeoVegas

                           • Bra välkomstbonus
                           • Bra utbud på vardagstravet
                           • Bra kundsupport
                           • Svårnavigerad hemsida
                           Välkomstbonus
                           Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                           Hämta bonus Besök hemsidan

                           18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                           Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
                           Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                           Leovegas startsida
                           Leovegas sport
                           Leovegas Trav

                           Sammanfattning

                           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                           Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                           Det här hittar du i LeoVegas recension:

                           Läs hela recensionen

                           Fler aktuella travtips

                           Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

                           April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

                           Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips