TIDIGA V75: Storstjärnan sveper förbi?!

En av årets vackraste eftermiddagar är här! Årjängstravet med sin stordag i vacker miljö - och vi avslutar med Årjängs Stora Sprinterpris där storstjärnan ska svepa ner fältet!

Det är dessutom jackpot med 35 miljoner kronor på V75 denna omgång!

V75-1

Spontant fastnar man annars för att Björn Goop får styra 7 Gardner Shaw den här gången, som varit bra två gånger om på V75 som tvåa men sjabblade bort sig i galopp senast. Distansen talar mycket till sexåringens fördel.

9 E.Type Cash är på rätt väg nu efter några halvdana insatser på slutet och vann enkelt på Århus senast. 11 Ad Hoc vann i regidebuten för Robert Bergh senast och ska nu köras barfota runt om för första gången sedan augusti 2019!

2 Readly Lavec har inte fått till det helt i årets fyra starter men gått bra över 2 640 meter förr och läget är perfekt. 4 Oracle Tile är i finfin form när turen nu går till Årjäng.
12 Viking Brodde vet vi om är bra, men hur är det egentligen med dagsformen?

     V75-2

     • Mycket lurigt Diamantsto-försök som kan kräva sina streck!

     Den som höjer sig i loppet är 14 Beatrice Trio med 7 segrar i årets 9 starter! Ska man gå på EN är det hon som gäller.

     2 Easy Star är intressant med Erik Adielsson upp den här gången, men lita på att Robert Bergh kommer försöka styra länge med 1 Mellby Ia. 3 Janita Honey Love ska inte underskattas på startvolten heller.

     På tillägget ser vi flera härdade damer som selas ut. 10 Bring Me Wine med två starter i kroppen ska vara bättre nu.

          V75-3

          • Riktigt kul kallblodslopp över tre startvolter och normalt brukar startvolten innehålla några orutinerade som inte är redo att tampas.
           Starthästarna är bra nog att stå emot!

          3 Kong C.K. med 11 segrar på 13 starter och 2 Crussi Dull är tveklöst bra nog att stå emot hela vägen! Just Kong C.K. känns som en kommande stjärna!
          Även intressant att Oskar Kylin Blom åter ska köra barfota runt om med 4 Monster Brage Bo.

          7 Bjornemyr Tore, 8 S.K.'s Ariel och en felfri 10 Wolt ska försöka ta upp kampen mot de där framme och längst bak hittar vi 13 Tekno Viking som kommer behöva stå för en dunderinsats om han ska hinna utmana.

                V75-4

                7 Kövras Joker galopperade bort sig direkt som favorit i lördags. Nu tar han omtag med springspåret och det ser ut som en mycket passande uppgift!

                6 Ayah de Lux bredvid i volten kommer även denne vilja bråka emot lite och tempot på loppet kan slutligen bjuda in 12 Red Rum.

                Oskar J Andersson kör själv 2 Cheval Mon Ami men lånar ut 10 Houdini J.C. till Björn Goop, en femåring som stoltserar med två raka segrar!

                     V75-5

                     Erik Adielsson har vid två tillfällen kört 2 Icouldbetheone och båda gångerna blivit tvåa. Nu har ekipaget stor chans att ta tredje gången gillt och vinna när läget är perfekt bakom bilen!

                     3 Rossi Garline ska kunna utmana liksom 5 Conrads Diderot. 10 Midnight Special är i fortsatt jättefin form och gick bra på Vaggeryd senast. Kan vara den som rensar i kuponghögen!

                         V75-6

                         6 Zorro Wind besöker Årjäng och ska göra det med att bjuda på fartfest. Sjuåringen fungerade fullt ut på Solvalla senast och blir sannolikt betrodd här!

                         5 Lord Horse är satt i sitt livs form just nu och blir verkligen spännande se hur han står sig i den här omgivningen. 7 Callisto har inte fungerat i sina två Sverige-starter och testas nu med Goop i sulkyn.
                         12 Charlock Wiking
                         är dessvärre helt bortlottad.

                               V75-7

                               • Årjängs Stora Sprinterlopp med 600 000 kronor i förstapris!

                               Storstjärnan 9 Don Fanucci Zet är på plats och fick bakspåret över kort distans. Det är så klart en utmanade uppgift, men det är solklara stjärnan i sammanhanget och jag tror ändå han med lätthet rundar detta motståndet. Noterbart är att sexåringen även är anmäld barfota runt om, vilket i så fall är första gången i år!

                               Bästa spelbolaget för travodds

                               LeoVegas

                               • Bra välkomstbonus
                               • Bra utbud på vardagstravet
                               • Bra kundsupport
                               • Svårnavigerad hemsida
                               Välkomstbonus
                               Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                               Hämta bonus Besök hemsidan

                               18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                               Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
                               Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                               Leovegas startsida
                               Leovegas sport
                               Leovegas Trav

                               Sammanfattning

                               Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                               Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                               Det här hittar du i LeoVegas recension:

                               Läs hela recensionen

                               Fler aktuella travtips

                               Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

                               April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

                               Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips