TIDIGA V75: Stona utmärker söndagen

Söndagen bjuder även den på V75 och det är stona som utmärker sig med StoChampionatet och Stoeliten!

V75-1

2 Bitcoind' Arc såg inte ut att trivas senast med att gå ute i spåren och sedan jobba utvändigt ledaren under slutvarvet. Desto finare i comebacken näst senast och nu ska han få springa barfota runt om för första gången i år. Känns mycket svårslagen om han är i sitt rätta jag.

3 Calamari har haft en strålande vår och stoltserar med tre raka segrar. 

     V75-2

     3 Midyat Zaz har varit bra under sin debut på tävlingsovalen den här våren och testas nu med Björn Goop för första gången. 
     Tidigare stallkamraten 2 Innersniffen är det lite fördel för med spår invändigt och ska bli jätteintressant i första starten hos Jörgen Westholm.

     På tilläggsvolten är 9 Robthebank mycket tidig. Är inne på att han kommer göra ett topplopp den här gången! Även så 14 Run n'Cola. Man ska heller inte nonchalera 15 J.S.Peaky Blinders som blev liten snackis senast och med långa upploppet kan detta vara till fördel för honom!

          V75-3

          1 Honey Mearas är tillbaka igen och visst är hon stostjärnan i sammanhanget. Spår 1 är knappast det bästa, men härifrån kommer Örjan Kihlström ta sig ut i andraspår direkt och hon känns verkligen svår att stå emot...

          En del startsnabba där framme som gör att just Honey Mearas hittar ut. 3 Vichy Grif och 4 Global Brilliance är båda snabba iväg och 2 Barbro Kronos med lopp i kroppen och skoryck. 

          Om nån ska utmana Honey Mearas känns 10 Fifty Cent Piece fortsatt intressant. Hamnade för dåligt till senast in mot sista sväng och galopperade bort sig. I grunden av hög klass. 11 Miracle Tile är även i toppform för dagen liksom ständiga outsidern 9 Devs Daffodil.

                V75-4

                • Lite öppet StoChampionatet Consolation med ett startfält där ingen direkt är utmärkt som segerstaplare...!

                Läget är ju knappast det bästa, men en felfri 7 Athena Face tror jag kan vara bäst till slut. Det ska som sagt vara att hon sköter sig... Kan mycket väl vara en vågad spik i streckkrävande lopp...

                6 Indira Split har varit bra under våren och får 3 Black Magic Eyes bra position i andraspår kommer hon sedan gå riktigt vasst över det långa upploppet. Lite likt tredjeplats-insatsen i E3-finalen ifjol. Stall Goop har med både 9 Roubine och 11 Bright Crystal där främst förstnämnda kan vara segeraktuell.

                     V75-5

                     10 Deeply Express har varit förkrossande bra i sina tre starter och är ännu obesegrad. Nu är han anmäld med jänkarvagn och treåringen är trots bakspåret den solklara ettan i treåringsloppet. Kan åter vara svårstoppad.

                     Det är inga "duvungar" han ställs mot som fått framspår... Två främsta motbuden; 

                     2 Destino D.J. var inte mer än sisådär i sina två första Sverige-starter men har i sina två senaste insatser fått fart på hovarna och varit riktigt fin. Perfekt läge nu.
                     3 Staro Mack Crowe
                     även han mycket bra med två raka segrar och trivs bra med Mika Forss.

                     1 De Gaulle Grif föll som stor favorit senast i Sverige-debuten när han gick ut på Tingsryd. Betydligt lämpligare uppgift nu. 

                         V75-6

                         2 Passion Tile har radat upp fyra raka segrar hemma i Norge och vänder nu mot Sverige och får Erik Adielsson i sulkyn. Ska bli spännande se hur hon står sig här.
                         7 Hula Hula Sisu har varit en besvikelse i två senast starterna men intressant nu med springspår och åter barfota runt om som vid segern för tre starter sedan.

                         11 Gitte Silvåkra ska med tidigt efter prestationen senast. Satt sist in mot upploppet men flög fram till andraplatsen. 12 Nova Mahiron är möjligen bästa hästen i fältet men det är knappast någon enkel uppgift hon har framför sig här. 

                               V75-7

                               • StoChampionatet ser mycket jämnt ut den här säsongen

                               3 A Perfect Face var läcker i uttagningen och ska nu springa barfota runt om. Felfritt är hon att räkna med hela vägen. 4 Deborah S.H och 5 Glamorous Rain är båda självklara och känslan är även att Daniel Wäjersten prickat in formen på 6 Great Skills till finalen.
                               9 Imhatra Am
                               har imponerat men får nu gå iväg från bakspår.

                               Bästa spelbolaget för travodds

                               Bet365

                               • Världens största spelsajt
                               • Egna fasta travodds
                               • Bra välkomsterbjudande
                               • Inget poolspel
                               Välkomstbonus
                               1250 SEK i spelkrediter
                               Hämta bonus Besök hemsidan

                               Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                               Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                               Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                               Sammanfattning

                               Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                               Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                               Läs hela recensionen

                               Fler aktuella travtips

                               Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                               Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                               Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                               Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                               Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips