TIDIGA V75: Starka spikförslag

Det är ingen stjärnglans som på Solvalla i lördags men väl en småtrevlig V75 från Skellefteå nästa lördag.
Omgången innehåller ett par starka spikförslag att rygga!

  • Travstugans andelar hittar ni som alltid här!

V75-1

Nicklas Westerholm är på plats med sin starka 10 I Can Steel som jag verkligen håller högt i Klass 1. Han är av en ruggig styrka och har kapaciteten att runda detta fältet. Klar etta för mig.

Pappa Robert Bergh har med 9 Laredo Boko som kan tänkas bakom

Jan Ove Olsons hästar har verkligen gått bra den här säsongen och så sent som på söndagen skrällvann stoet Krakas på GS75. Annan som övertygat i år är 3 Mizai som efter segerlöst fjolår tagit fyra segrar på tolv starter i år.
Fyraåringen har haft enorm otur med spårlotten på slutet vilket gör att raden ser ut som den gör. Här tror jag däremot att det blir en perfekt resa hela vägen och Mizai är intressant!

5 Bosse Bee inledde säsongen starkt men hade senare en dipp under våren. Har sedan verkligen högt sig igen och ordnat två raka segrar inför det här. Anmält barfota runt om för tredje gången den här säsongen.

            V75-2

            1 Indy Journey stormtrivs över korta häcken och har perfekt uppgift här för sig. Tidig på lappen.
            Ulf Ohlsson får uppdraget bakom finska gästen 4 Conrads Kickoff som gjort det strålande och från andra par utvändigt gick hästen ut i tredje och kunde enkelt avgöra senast. 

            5 Timo Jutila är betydligt bättre än vad han visat på slutet och med framspår över kort är taktiken given från Robert Bergh.
            11 De Facto
            testade kort distans för första gången senast och från spår 7 kunde Jorma Kontio enkelt ta sig mot spets och vann lätt. Lite missgynnad av läget här så klart, men given på kupongen!

            Synd med läget för 8 Burn Notice som ser ut att vara en väldigt talangfull treåring som gått riktigt starkt under sommaren. Anmäld barfota runt om för första gången. 9 Barolo Gene är annan som bör nämnas och som vunnit 4 av 8 starter.

                      V75-3

                      1 Stjärnblomster är ett toppsto som haft en fantastisk säsong i år och nu får hon åter tampas mot tuffa grabbar. Ska bli intressant se hur hon står sig från perfekt läge!

                      2 Gorm har verkligen börjat varva upp och ska nu få tävla barfota runt om. 7 Grisle Odin G.L. skulle utmana Månlykke A.M. och Odd Herakles näst senast - några sådana finns inte den här gången. 

                      V75-4

                      Jag tycker två höjer sig något i Diamantstoet och det är 12 Invidia och 13 Keira de Veluwe som båda är i toppform för dagen. För den djärve kan det mycket väl vara gångbart lås och för den än djärva är Invidia förstahästen av de två. Inte minst går det inget annat än imponeras av Daniel Wäjerstens form på hästarna och Invidia är en fyraåring av hög klass.

                      Klara tredjeranken i loppet är 10 Golden Opportunity

                      Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

                      V75-5

                      Oskar J Andersson är garanterat optimistisk bakom 3 Readly Lavec och med ett perfekt utgångsläge kommer femåringen bli mycket svårslagen i Silverdivisionen.
                      Detta kan mycket väl bli omgångens jättefavorit som bestämmer utdelningen.

                      Bekymret för konkurrenterna är att de flesta inte har någon vidare jätteform för dagen som kan tampas mot Readly Lavec - främst tänker jag på 5 Gazoline Mearas och 9 Even's Cool Boy.

                                V75-6

                                Troels Andersen har väldigt spännande uppgift med sin 1 Kinky Boots som är satt i toppform för dagen. Här står sexåringen perfekt till på startvolten och är tidigt segerbud!

                                10 L.L.Royal är den som ska utmana först och främst och från svårt bakspår i finalerna i lördags gick han jättebra till tredjeplatsen.
                                Sandra Eriksson har med två måstestreck i loppet i form av 2 Holy Moses Mearas och 11 Magic Cash.

                                14 Selmer I.H. är tuffingen själv som är van vid denna typen av uppgifter. Med förra starten i kroppen är han precis där han ska vara nu!

                                V75-7

                                Daniel Wäjersten har för vanlighetens skull ett starkt segerbud och denna känns än mer klarare än vad Readly Lavec är i V75-5.

                                3 Fabulous Pellini har ett strålande utgångsläge att ta sig iväg ifrån och när 12 Devils Tongue fick det läget han fick är stostjärnan från Wäjersten närmast klar för att vinna avslutande Bronsdivisionen.

                                Bästa spelbolaget för travodds

                                Bet365

                                • Världens största spelsajt
                                • Egna fasta travodds
                                • Bra välkomsterbjudande
                                • Inget poolspel
                                Välkomstbonus
                                1250 SEK i spelkrediter
                                Hämta bonus Besök hemsidan

                                Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                Sammanfattning

                                Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                                Läs hela recensionen

                                Fler aktuella travtips

                                V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

                                Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

                                Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

                                Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

                                Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

                                Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

                                V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

                                Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

                                Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips