TIDIGA V75: Starka spikförslag

  Det är ingen stjärnglans som på Solvalla i lördags men väl en småtrevlig V75 från Skellefteå nästa lördag.
  Omgången innehåller ett par starka spikförslag att rygga!

  • Travstugans andelar hittar ni som alltid här!

  V75-1

  Nicklas Westerholm är på plats med sin starka 10 I Can Steel som jag verkligen håller högt i Klass 1. Han är av en ruggig styrka och har kapaciteten att runda detta fältet. Klar etta för mig.

  Pappa Robert Bergh har med 9 Laredo Boko som kan tänkas bakom

  Jan Ove Olsons hästar har verkligen gått bra den här säsongen och så sent som på söndagen skrällvann stoet Krakas på GS75. Annan som övertygat i år är 3 Mizai som efter segerlöst fjolår tagit fyra segrar på tolv starter i år.
  Fyraåringen har haft enorm otur med spårlotten på slutet vilket gör att raden ser ut som den gör. Här tror jag däremot att det blir en perfekt resa hela vägen och Mizai är intressant!

  5 Bosse Bee inledde säsongen starkt men hade senare en dipp under våren. Har sedan verkligen högt sig igen och ordnat två raka segrar inför det här. Anmält barfota runt om för tredje gången den här säsongen.

       V75-2

       1 Indy Journey stormtrivs över korta häcken och har perfekt uppgift här för sig. Tidig på lappen.
       Ulf Ohlsson får uppdraget bakom finska gästen 4 Conrads Kickoff som gjort det strålande och från andra par utvändigt gick hästen ut i tredje och kunde enkelt avgöra senast. 

       5 Timo Jutila är betydligt bättre än vad han visat på slutet och med framspår över kort är taktiken given från Robert Bergh.
       11 De Facto
       testade kort distans för första gången senast och från spår 7 kunde Jorma Kontio enkelt ta sig mot spets och vann lätt. Lite missgynnad av läget här så klart, men given på kupongen!

       Synd med läget för 8 Burn Notice som ser ut att vara en väldigt talangfull treåring som gått riktigt starkt under sommaren. Anmäld barfota runt om för första gången. 9 Barolo Gene är annan som bör nämnas och som vunnit 4 av 8 starter.

            V75-3

            1 Stjärnblomster är ett toppsto som haft en fantastisk säsong i år och nu får hon åter tampas mot tuffa grabbar. Ska bli intressant se hur hon står sig från perfekt läge!

            2 Gorm har verkligen börjat varva upp och ska nu få tävla barfota runt om. 7 Grisle Odin G.L. skulle utmana Månlykke A.M. och Odd Herakles näst senast - några sådana finns inte den här gången. 

            V75-4

            Jag tycker två höjer sig något i Diamantstoet och det är 12 Invidia och 13 Keira de Veluwe som båda är i toppform för dagen. För den djärve kan det mycket väl vara gångbart lås och för den än djärva är Invidia förstahästen av de två. Inte minst går det inget annat än imponeras av Daniel Wäjerstens form på hästarna och Invidia är en fyraåring av hög klass.

            Klara tredjeranken i loppet är 10 Golden Opportunity

            Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

            V75-5

            Oskar J Andersson är garanterat optimistisk bakom 3 Readly Lavec och med ett perfekt utgångsläge kommer femåringen bli mycket svårslagen i Silverdivisionen.
            Detta kan mycket väl bli omgångens jättefavorit som bestämmer utdelningen.

            Bekymret för konkurrenterna är att de flesta inte har någon vidare jätteform för dagen som kan tampas mot Readly Lavec - främst tänker jag på 5 Gazoline Mearas och 9 Even's Cool Boy.

                 V75-6

                 Troels Andersen har väldigt spännande uppgift med sin 1 Kinky Boots som är satt i toppform för dagen. Här står sexåringen perfekt till på startvolten och är tidigt segerbud!

                 10 L.L.Royal är den som ska utmana först och främst och från svårt bakspår i finalerna i lördags gick han jättebra till tredjeplatsen.
                 Sandra Eriksson har med två måstestreck i loppet i form av 2 Holy Moses Mearas och 11 Magic Cash.

                 14 Selmer I.H. är tuffingen själv som är van vid denna typen av uppgifter. Med förra starten i kroppen är han precis där han ska vara nu!

                 V75-7

                 Daniel Wäjersten har för vanlighetens skull ett starkt segerbud och denna känns än mer klarare än vad Readly Lavec är i V75-5.

                 3 Fabulous Pellini har ett strålande utgångsläge att ta sig iväg ifrån och när 12 Devils Tongue fick det läget han fick är stostjärnan från Wäjersten närmast klar för att vinna avslutande Bronsdivisionen.

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 GoGo Casino

                 • Ny licens från LeoVegas
                 • Stort spelutbud
                 • Swish som betalningsmetod
                 • Minst 200 SEK insättning
                 Hemsida: Grundat:
                 Ägare:Huvudkontor:

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
                 Följ Travstugan på Youtube