TIDIGA V75: SM-dagen 2022 är här!

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta utgångsläget - kan det stoppa honom...!?

 • Travstugans andelar hittar ni som alltid här!

V75-1

Daniel Redén var tydlig senast att huvudmålet är sto-SM och även fast det var snöpligt för 1 Honey Mearas att förlora där så är det nu hon ska vara i topptrim.
Utgångsläget kommer knappast bli en fälla på Åby-ovalen och jag tycker detta ser ut som en stark segerchans för femåringen. Vad som gör loppet intressant är att flera av utmanarna är i toppslag för dagen!

Bakom möter hon ett par riktigt formstarka. 5 Digital Class är riktigt i ordning för dagen och 7 Dear Friend har varit jättebra i sina tre senaste starter! 11 Sayonara är som alltid effektiv i spurten.

      V75-2

      Mycket kul med monté-SM på V75-kupongen!

      Fjolårsvinnaren av loppet är 6 Mindyourvalue W.F. som ifjol strålade med Eric Raffin på ryggen. Nu är det med Jonathan Carre han ska göra det och det är även första gången som elitryttaren ska få tävla med hästen.
      Jag tycker även detta ser ut som den klara ettan i loppet och jag tror Mindyourvalue W.F. blir svårslagen.

      4 Linus Boy har haft en lysande säsong med sex segrar på tio starter och 8 McGarret är oerhört vass om han får nyttja sin speed mot slutet. 
      2 Polycrates Face återkommer efter varit ifrån sedan juni, så den jag rankar fyra är istället 1 Infinitus.

           V75-3

           I ungdoms-SM får en av de bättre kuskarna köra hästen med högst kapacitet. 7 Crown Wise As får Victor Rosleff i sulkyn och därtill är hingsten anmäld i jänkarvagn. Fyraåringen har varit riktigt vass i tre raka segrar och ska ses med stor segerchans - nu är dock läget mycket intressant för att det ska kunna öppna upp sig...!

           Gustav Johansson är annan höjdare bland ungdomarna och som får köra formtoppade 9 Bold Request som jag rankar som motbudet nummer ett. 4 Lucky Guy Boko ska få springa barfota runt om och framförallt testas i jänkarvagn för allra första gången!
           Fjärderanken går på 6 Boss Design som gjorde det riktigt bra i fredags och som går bra med täta starter.

           V75-4

           Familjen Jasmine Ising och Patrik Fernlund kan få en fin dag i Mölndal när Fernlund kör ut med 1 Gordini Brick.
           Han känner givetvis mycket väl till fyraåringen och fem segrar på årets nio starter är imponerande. Detta är loppets troligaste vinnare!

           5 Global Billboard är tidig att utmana med barfota runt om igen och 9 Dame Lane fick äntligen ta efterlängtad seger senast. 9 Jerka Sting fick Jari Åkerfeldt bekanta sig med senast när de vann på V86. Nu åker jänkarvagnen på!

           Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

           V75-5

           I lärlings-SM är det givet att lyfta fram 11 Capital Gain C.C. som jag tycker varit riktigt vass under sin femåringssäsong. Han kommer däremot få jobba stenhårt för det denna gången när 5 Manual Flight fått framspåret. Denne hingsten är vid sina bra dagar den bäste i det här startfältet...!

           8 Ninepoints Lasse var jättebra ifjol men inte fått det att stämma den här säsongen. Klart positiv som tvåa senast och kan vara på rätt väg nu!

                V75-6

                Diamantstoet ser riktigt rolig ut och med all respekt för övriga lopp så känns detta för mig lite som det roligaste loppet som gör upp!

                Erik Adielsson fick perfekta springspåret med 7 Mellby Jingle som givetvis kommer pricka starten perfekt. Stoet gjorde det jättebra förra onsdagen och är den att slå här. Behöver du en spik till? Ja, men då är det nog Mellby Jingle!

                2 Bovary Face har framtiden för sig som visat fin form på slutet. Var ute på djupt vatten senast. 4 Debutante har stor galopprisk härifrån men lyckas Connie Lugauer få iväg henne är hon stark nog att gå den tunga vägen. 

                Thomas Uhrberg har höga tankar om sin 5 Marabou Brodda som även han likt Adielsson är skicklig i volten. På tillägget är det 12 Honfleur Mearas som räknas men även 14 Nanny's Girl som är i absolut toppform!

                V75-7

                Svensk Mästerskap 2022 avslutar en förhoppningsvis lysande tävlingsdag. För loppets skull är det kul att stjärnan fick jobbigaste läget.

                Spår 8 är givetvis ingen höjdare för 8 Don Fanucci Zet men han är minst en klass bättre än dessa vid normala fall. Jag tror Daniel Redén verkligen förberett sexåringen inför det här. Säsongen fick sig en törn vid Elitloppet och senast blev hingsten snöplig trea.
                Jag tror Redén verkligen knutit näven i fickan och selar ut världsstjärnan i bästa slag här. Då vinner han SM.

                5 Unico Broline är den jag har respekt för bakom som varit otrolig i år liksom 4 Oscar L.A. med genomkörare i kroppen.
                11 Brother Bill? Lika bra som han är ojämn. Spännande med Björn Goop nu som kör honom för andra gången i karriären.

                Bästa spelbolaget för travodds

                Bet365

                • Världens största spelsajt
                • Egna fasta travodds
                • Bra välkomsterbjudande
                • Inget poolspel
                Välkomstbonus
                1250 SEK i spelkrediter
                Hämta bonus Besök hemsidan

                Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                Sammanfattning

                Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                Läs hela recensionen

                Fler aktuella travtips

                V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

                Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

                Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

                Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

                Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

                Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

                V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

                Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

                Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips