• Hem
 • Redaktionen
 • TIDIGA V75: Säsongens sista storloppsdag med hög klass!

TIDIGA V75: Säsongens sista storloppsdag med hög klass!

På sätt och vis säsongens sista storloppsdag är här när Breeders' Crown-finaler ska avgöras på Eskilstuna.
Det är en söndag av hög klass och vi har tagit tidigt grepp om eftermiddagen!

 • Travstugans alla andelar hittar ni här!

V75-1

Det börjar äntligen hända grejer kring 9 Grant Hall som verkligen haft det svårt att stämma den här säsongen. Två raka segrar stoltserar han med nu och tveklöst är han starkast i fältet. Nu ska han springa barfota runt om vilket blir andra gången i karriären.

1 Estrella Diamante är väldigt opålitlig vilket han sannerligen visat på slutet. Felfritt står han sig bra här...! 8 Izor Sisu är liksom Grant Hall den starkare sorten och trots spår 8 kan han lösa det. 12 Wingait Leif är tankarna lite likadant till. Står bra inne i loppet och är en av de bättre i fältet.

5 So Far Away Ås står väldigt bra till i loppet och Kenneth Haugstad aviserar jänkarvagn för andra gången i fyraåringens karriär!

       V75-2

       Jag har snart tappat räkningen kring hur ofta jag rosat 2 Great Skills och efter en framgångsrik karriär hos Hans B Swedberg har hon verkligen kommit igång på allvar hos Daniel Wäjersten nu och höjt sig ytterligare.
       3 Lara Boko
       är en rejäl tuffing emot så klart, men Great Skills är lika högkapabel och kan vara en kul spik att koppla greppet om kring omgången!

       V75-3

       11 Waka Waka är förstahästen i detta stoloppet och Ulf Ohlsson sitter som vanligt upp. Felfritt mycket svårstoppad.
       14 Tasherit
       och framförallt 15 Edima är den starkare sorten och även fast lägena är lite utmanande så kan de båda på ren styrka ändå sluta långt fram.

       6 Solar Wind har varit närmast överraskande bra på slutet och dags ta henne på stort allvar. 7 Creme Brulee Font tror jag är att räkna med nu med lopp i kroppen och säkerligen taggad när det är V75 på hemmabanan!

       V75-4

       • Ja, det är inte den djärvaste spiken man drar till med det här travåret men att göra annat än att singelstrecka 4 Francesco Zet känns som att slösa på bläck i pennan...

       Han är en av de "värsta" vi sett senaste säsongerna och en av landets främsta superstjärnor. Det går givetvis att nämna att kullkonkurrenterna håller hög klass även de, men närheten av Francesco Zet är de inte. 
       Se och njut!

          Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

          V75-5

          Jag har självfallet respekt för 3 Triton från toppläge bakom bilen med jänkarvagnen på men "pansarvagnen" 7 John King Boko håller jag högt i den här klassen. Han står bra till i loppet men å andra sidan är utgångsläget lite mer utmanande.
          Jag håller honom ändå så pass högt att han på ren styrka kan vända ut och in på det här sällskapet och är spikförslag!

          Noterbart i övrigt är att 8 First Tartar regidebuterar för Jörgen S Eriksson. Femåringen inledde karriären hos Eriksson innan flytt till Nicklas Westerholm. Nu tillbaka i nygammal regi och siktas med jänkarvagn för första gången på länge.

                 V75-6

                 3 Bedazzled Sox löste det i semifinalen senast och visade åter hur stark han är. Baserat på hur han presterat i år är han hästen att slå. Det har varit en lång säsong och han har varit ute i många tuffa race. Han är förstahästen men jag tycker mig känna av att det trots allt kan bli favoritfall!?

                 4 Bengan är jätteintressant bakom och som ska köras barfota bak den här gången. 5 Following tror jag även blir att räkna med och en jag håller högt bland treåringarna är 9 Jikken som nu ska köras av Per Lennartsson!

                  V75-7

                  Örjan Kihlström får sitta upp bakom 4 Queen Belina som mycket väl kan ha toppchans om ekipaget når ledningen. 
                  Jag tycker dock det kommer köras för fullt med 3 O'Mara Zon som jag har som en stark utmanare!

                  6 Kayla Westwood och 8 Bonneville W.I. är de starkare i fältet och roliga överraskningen i detta storacet är 11 Jest som blir spännande med Björn Goop för första gången!

                  Bästa spelbolaget för travodds

                  LeoVegas

                  • Bra välkomstbonus
                  • Bra utbud på vardagstravet
                  • Bra kundsupport
                  • Svårnavigerad hemsida
                  Välkomstbonus
                  Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                  Hämta bonus Besök hemsidan

                  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
                  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                  Leovegas startsida
                  Leovegas sport
                  Leovegas Trav

                  Sammanfattning

                  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                  Det här hittar du i LeoVegas recension:

                  Läs hela recensionen

                  Fler aktuella travtips

                  Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

                  April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

                  Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips