TIDIGA V75: Riktigt vass jackpot-omgång

Det är från Eskilstuna allt händer i helgen och på lördagen är det jackpot och omgången överlag ser riktigt vass ut!

 • Travstugans alla andelar hittar ni här!

V75-1

3 Sidney Celeber har trummat igång ordentligt nu och med förra starten i åtanke är han tillbaka in i toppform nu. Duger mer än väl i Silverklassen och mycket tidigt segerbud här!

8 Hipster Am gillar jag verkligen men han är åter lite spårtorsk. Från spår 8 i volten däremot tror jag ändå han kommer hamna bra till med några startsnabba framför sig.
2 L.L.Royal
är rapp iväg och trots utgångsläget tror jag detta kan vara ledaren av loppet. Frågan är även vad Björn Goop väljer med 1 Frodo S. som gick jättebra senast och härifrån får hästen en perfekt resa hela vägen!

       V75-2

       Jag har en känsla för att 6 Match'Em kommer göra ett jättebra lopp den här gången. Ulf Stenströmer planerar att även rycka bakskorna och sätter på jänkarvagnen och jag tror fyraåringen blir att räkna med nu!

       3 Jean P.Hill och 4 Ballerina Indika är de som som utmanar först och främst och givetvis måste 10 What A Deal nämnas i den formen han är i just nu. Anmäld med jänkarvagn nu som då skulle vara första gången!

       V75-3

       Jorma Kontio vände ner till Berlin för att köra stall Lugauers 3 Hidalgo Heldia senast och där ekipaget med lätthet hade full kontroll hela vägen runt. Femåringen har verkligen framtiden för sig och står stjärnorna rätt tror jag han är en tuff Gulddivision-profil. Det är fin klass på Bronsdivisionen ska sägas och garderas man behövs en hel del streck. 

       Jag går rakt ut på denne femåringen som ska vara satt i toppform nu med två oktober-starter i kroppen!

       V75-4

       • Frånsett Honey Mearas är landets bästa sto tveklöst 8 Margareta Tooma. 

       Hon är verkligen oslagbar och inte varit närheten av att se annat än omöjlig ut att besegra. 
       Spår 8 är spår 8 men distansen är samtidigt 2 640 meter och det känns mycket svårt att se henne som annat än vinnaren, i det skicket hon visat upp sig.

       1 Fifty Cent Piece blir spännande bakom så klart som tog efterlängtad seger senast och 4 Digital Class har hållit form en längre tid nu!

         Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

         V75-5

         • Min absoluta favorit är äntligen tillbaka - 3 Very Kronos!

         Självfallet ser jag fram emot hans återkomst till tävlingsbanan och efter att han tränats upp under längre tid är han nu redo. Han kommer knappast vara av sitt bästa jag och behöver loppet i kroppen men så högt som jag håller honom så blir jag knappast förvånad om han slår till direkt.

         1 Brother Bill är hästen att slå så klart som tagit två tunga triumfer på slutet. Magnus A Djuse i sulkyn verkar stormtrivas bakom sexåringen. Hästen har vid två tillfällen startat från spår 1. Senast (april 2020) galopperade han innan bilen släppte fältet och näst senast försvarade han spåret. Han kan givetvis leda runt om!

         9 Missle Hill är den som hoppas det blir fart på kalaset och kan hamna perfekt till härifrån. Outsidern är 2 Phoenix Photo som haft svårt att få det att stämma men nu med lopp i kroppen på hemmabanan och jänkarvagn på kan han bli spännande!

         4 Click Bait är ju alltid spännande på framspåret men intrycket på slutet har inte charmat en...

               V75-6

               Erik Adielsson fick sitta upp bakom 2 Miss Imperatrice för första gången senast och det kunde knappast gått bättre. Detta är ett fyraårigt sto som är avsevärt bättre än de 296 500 kronorna hon sprungit in.
               Hon har gjort få starter och här blir det start nummer 9 men den klassen hon visat upp gör att jag tror mycket på henne i det här fältet.

               En och annan tuffing på tillägget finns så klart liksom 1 Katrine S.H. från spår 1 men Miss Imperatrice med sin inställning tror jag kan bli svår att stå emot. 

                V75-7

                • Andreas Lövdal får som vanligt sitta upp bakom stall Nurmos-muskelpaketet, 7 E.L.Jetpack.

                Fyraåringen är verkligen av en rejäl styrka och känslan är att han är betydligt bättre än Klass 1 som han huserar i just nu. Utgångsläget kunde givetvis varit bättre men han är ändå den att slås i loppet. Han känns svårslagen om han är på rätt humör...

                3 Marlon Boko var det kul att se senast och läget här går det verkligen inte att klaga på. 5 Reshevsky är på väg in i rejäl toppform och jag har honom lite som en outsider. 

                4 Pure Muscle är enormt ojämn och varvar sina prestationer. HAn gör här sin blott åttonde start och Örjan Kihlström sitter upp återigen. Kommer från en stark insats men möjligen inte av samma hårdhet som E.L.Jetpack.

                Bästa spelbolaget för travodds

                LeoVegas

                • Bra välkomstbonus
                • Bra utbud på vardagstravet
                • Bra kundsupport
                • Svårnavigerad hemsida
                Välkomstbonus
                Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                Hämta bonus Besök hemsidan

                18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
                Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                Leovegas startsida
                Leovegas sport
                Leovegas Trav

                Sammanfattning

                Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                Det här hittar du i LeoVegas recension:

                Läs hela recensionen

                Fler aktuella travtips

                Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

                April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

                Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips