TIDIGA V75: Rekordjakt i Guld!

V75 körs nästa lördag från Bollnästravet och i huvudlöpningen 'Bollnäsloppet' ska det jagas rekordtid!

V75-1

Efter ett par startande med lite mindre bra lägen ser det väldigt intressant ut nu för 1 High Line Pellini. Erik Adiuelsson sitter upp igen och kommer hamna perfekt till direkt. Jag förväntar mig att fyraåringen segertrider nu!

5 I Can Steel har jag lyft fram ett par gånger och som jag även spikade senast på V64. Han visade sitt bästa jag där och är den som utmanar!

Outsidern är 8 The World Is Mine om det löser sig från utgångsläget. Se även upp för 3 Dandruff som var strålande bra senast på Skellefteå!

     V75-2

     I Jenny R.G.'s stolopp är det två högkapabla som står för främsta klassen i form av 11 Stjärnblomster och 12 Åsrud Vilja. Deras främsta utmaning är dubbla tillägget över korta distansen, men motståndet ska de normalt runda alla dagar i veckan... Svårt och se att BÅDA ska svika.

     Vad som kan vara intressant är att Erik Adielsson sitter upp bakom 7 Vännfors Stjärna som ju har perfekt läge i på startvolten för att tidigt bestämma i ledningen. 

          V75-3

          Gulddivisionen över korta distansen och slås dessutom världsrekordet belönas vinnaren med ytterligare 500 000 kronor. Jag har dock svårt och se att det kommer gå...

          3 Sister Sledge är självfallet den man fastnar för allra främst och som nu återkommer efter varit ifrån sedan april. Givet att Örjan Kihlström testar för att leda det här hela vägen runt. Jag tror knappast att Daniel Redén hade selat ut henne i Gulddivision i comebacken om hon inte var redo för topp-insats!

          Bakom är stallkamraten 6 Snowstorm Hanover att se upp för liksom ständigt ojämne 5 Inti Boko. 4 Zaccaria Bar är väldigt svår att räkna på

                V75-4

                1 Readly Lavec gjorde ett av karriärens bästa insatser senast och är given att räkna med här. 3 Dark Roadster trivs över kort distans och har toppläge. Ida Riesterer räds knappast någon här.

                7 Gooner ska det lösa sig från läget men i mina ögon är han möjligen starkast i fältet och kan vinna det här från utvändigt ledaren. 8 Zanzibar Wise As har fått ett lopp i kroppen efter långt uppehåll och det var synd med läget för 12 Dwayne Zet då han är på väg in i toppformen nu.

                     V75-5

                     Kan bli en riktigt sevärd strid - men omtag för spiken!?

                     2 Real Scotch spikade jag i helgen men där det inte riktigt löste sig med positionerna. Nu går han ut här direkt och från perfekt läge. Han har även gått strålande över 2 640 meter förr och har läge för ledning här. Anmäld i jänkarvagn dessutom och från spets mycket svår att ta ner!

                     4 Civilon har fått ett lopp i kroppen efter långt uppehåll och 5 Kash Keeper i jänkarvagn ska bli spännnade. Från bakspåret är det 11 Declan man ska räkna med.

                         V75-6

                         Tomas Pettersson-stallet är imponerande bra för dagen och 13 Madame af Djupmyra är en av många i toppform. Den här gången är hon däremot anmäld med bakskor vilket är litet minus.

                         6 Faeza Zet perfekt läge på startvolten, men nog kommer 1 Bird Lane vilja "bråka emot" där framme. 
                         Tidig på strecken är 11 Iceland Radio trots hennes rad på slutet. Även talangfulla 14 Impala Am ska bli intressant att se. 

                               V75-7

                               9 Born To Run har varit den från det gula stallet som imponerat mest den här sommaren och han har ju även löst bakspår förr. Han är onekligen svårslagen för dagen och är åter ett starkt spikförslag!

                               11 Sidney Celeber med lopp i kroppen är tidig bakom och garderar man i loppet ska man även se upp för 1 Joe Frazier Boko.

                               Bästa spelbolaget för travodds

                               Bet365

                               Bäst
                               • Världens största spelsajt
                               • Egna fasta travodds
                               • Bra välkomsterbjudande
                               • Inget poolspel
                               Välkomstbonus
                               1250 SEK i spelkrediter
                               Hämta bonus Besök hemsidan

                               Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                               Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                               Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                               Sammanfattning

                               Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                               Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                               Läs hela recensionen

                               Fler aktuella travtips

                               En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

                               Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

                               Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

                               Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips