TIDIGA V75-tipset: Nyårsafton 2021 med öppet avslut

Vi riktar in oss mot Nyårsafton som bjuder på maffig jackpot och ett förhoppningsvis framgångsrik avslutning på året. Omgången ser minst sagt öppen ut!
Här är tidig tanke på Nyårsaftonens omgång:

V75-1

3 Bravo Sabotage är mycket effektiv över korta distansen med framspår och visst är mycket vunnet redan efter spårlotten för hästens del här. Leder länge.
6 Roller Coaster Ås
har fått två lopp i kroppen och siktas nu tävla med jänkarvagn, vilket han inte gjort på ett tag! 9 Bravo Santana har ett bakspår att brottas mot men så är det också det där med upploppet på Axevalla...

V75-2

Högintressant med 6 Alisson Face som går iväg från springspår och det här siktar Adrian Kolgjini att leda hela vägen runt. Kan mycket väl vara djärv chansspik.

Väldigt många bakom att se upp för; framförallt är 1 Bontoni Degato och 2 Hockey Am aktuella från startvolten. 11 Ego Sisu var tillbaka efter två månaders frånvaro och vann direkt förra veckan. 14 Open Sky har fått välbehövligt lopp i kroppen och är ett måste på garderingskupongerna.

V75-3

4 Lampard har läget till sin fördel och kommer sitta i ledning direkt. Därifrån är fyraåringen hästen att slå. 2 Teanie tycker jag gjort det bra under hela hösten och in mot vintern och är definitivt bra nog att kunna utmana här.
9 Chasingneonrainbow
är en mycket lovande fyraåring som fått ett lopp i kroppen där han vann direkt efter två månaders frånvaro. 8 Theycallmesixten har det verkligen lossnat för på slutet. Nu är läget vad det är här, men en av de mer formstarka som startar här.

V75-4

Nicklas Westerholm sitter lite i pole position här med sin 7 I Can Steel som från läget  bör kunna ladda sig framåt direkt och når ekipaget ledningen tror jag den här stålhästen kan leda hela vägen runt om. Jag blev lite smått imponerad av hur han senast med lätthet kunde avgöra och med den insatsen i kroppen är han än bättre den här gången.

10 Squanto har haft en strålande säsong och reser nu över till Sverige med fem raka segrar. Istället för Kai Johansen blir det Ulf Ohlsson upp den här gången och visst ska det bli spännande se hur fyraåringen hävdar sig den här gången. 13 Luringen La Ma är näst på tur i ranken.

V75-5

Kim Eriksson kör ut med racerhandskarna här och kommer göra allt för att leda hela vägen runt med 2 Betting Pacer. 1 Twinkle Face är i riktigt fin form för dagen och vann övertygande senast och trots spår 8 så håller jag 8 Devs Daffodil högt i sällskapet. Hon spelades till storfavorit på Solvalla senast där hon även vann enkelt.

10 Chablis Ribb övertygade rejält senast där stoet vann från bakspåret på V75. Den här gången är distansen 500 meter längre vilket bara är gynnsamt för henne och det är läge att ta henne på allvar trots bakspåret.

V75-6

1 Hattusa var det lite snack om senast då stoet startade med två raka segrar. Dessvärre ströks hon till aktuella starten och nu är hon tillbaka igen efter lite mer än en månad sedan senaste starten. Stoet har övertygat i två raka segrar och från det här läget kommer hon försöka hålla konkurrenterna bakom sig hela vägen.

Det är några riktiga tuffingar från tillägget som jag tror kan utmana. 15 Aurora Show sjabblade bort sig direkt i helgen och tar omtag här. En felfri Aurora Show kommer sluta långt framme och jag tror rentav det kan vara en chansspik!

13 So Superb reser hit i angeläget ärende och visat toppform på slutet och en som står väldigt bra inne i loppet är 9 Platinum Tile.

V75-7

  • Sylvesterloppet är som alltid både öppet och ser framförallt väldigt spelvänligt ut!

14 Spickleback Face har varit strålande bra hos Daniel Wäjersten senaste halvåret och trivs över dessa längre distanserna. Detsamma gäller 15 Pacific Face som däremot startar nånstans borta i Skara, typ... Många metrar att jobba in här.

Från mellanvolten är det fin klass på hästarna med 10 King Schermer och 9 Gaylord Am men en jag verkligen gillar är 11 Dwayne Zet. Har tidigare inte riktigt gått bra över distansen men jag tror femåringen är på helt rätt väg hos Oscar Berglund och kommer stå för en toppinsats!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi har en finfin lördag att vänta oss när det är V75-finaler på Solvalla. Här är tidiga kollen på omgången! Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Lite ny energi när man under veckan som varit analyserat helt rätt i det mesta men får inte med sig det sista även om det blev plus båda dagarna i ... Läs travtips

Det är ljuva V75-finaler som står framför oss denna lördag. ALLT står och väger på Ivanka Amok. Faller hon? Ja, då blir det bra betalt...!Formen ... Läs travtips

Ny vecka och en ny V75 omgång att sätta tänderna i! Förra veckan blev det snöpliga 6 rätt men ändå 13 000 kronor tillbaka och cirka 1300:- per andel ... Läs travtips

V75-finaler på Solvalla och med två säkra spikar går Björn Goop in i omgången!Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 Stoeliten ... Läs travtips

Solvalla bjuder på riktigt fina tävlingar imorgon och vi får hoppas att de kan få till en fin bana i denna slaskiga tid. Vi har två megafavoriter att ... Läs travtips

Det är som alltid kul med finaler på Solvalla och en nästagångare jag haft ögonen på liras på vinnarspelet! Jag tycker lopp 6, V75-2, är bland ... Läs travtips

Dagens Dubbel-loppen ser riktigt roliga ut på Solvalla under lördagen. Jag testar på en rak!DD-1 Det är så klart som så att 1 Hidalgo Heldia är en ... Läs travtips

Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips