TIDIGA V75: Norsk lösning i Guld!?

Färjestad arrangerar lördagens V75 och i V75-3 är Disco Volante och Lucifer Lane segeraktuella. En som dock kan snuva de båda är Ble du Gers - kan det bli norsktränad lösning på Guld?!

V75-1

3 Bravo Sabotage har åter tur i spårlotten och över kort distans från spår 3 kommer han leda mycket länge. Vann enkelt senast på Nyårsafton och med all respekt åt Markus B Svedberg så kittlar det än mer när Erik Adielsson nu sitter upp. Ledning runt om högst sannolikt.

Svedberg själv startar med 4 Kimi di Quattro som även han är i toppform för dagen. 5 Pere Ubu är oerhört effektiv från framspår över kort distans och är främsta motståndaren till Bravo Sabotage om ledarpositionen. Nackdelen för Pere Ubu är skotvånget och att han varit ifrån i två månader.

  V75-2

  6 Queen Ratzeputz svarade för en toppcomeback och vann direkt förra onsdagen. Det var framförallt kul att se henne prestera så pass bra med skor. Tidig här.
  10 Kirsi Boko har jag tidig i segersnacket från ett perfekt läge i volten och jag tror stoet sitter långt framme tidigt. 

  12 Quarcia har höjt sig ytterligare under vintern och ska normalt ta ner majoriteten här, likaså 13 Chablis Ribb och formtoppade 15 Devs Daffodil.

  V75-3

  1 Ble du Gers blir spännande från innerspåret och jag håller det inte helt osannolikt att han lyckas försvara innerspåret. Oavsett så får han perfekt resa hela vägen och kommer vara med i segerstriden.
  6 Disco Volante har varit en besvikelse med två raka galopper vilket för honom är högst ovanligt. Jag håller honom högt för Guld på vintern och vill trots senaste tiden ändå lyfta fram honom. Presterar han på topp tror jag han kan leda det här mycket länge då han är ruggigt snabb bakom bilen. Dags för att vända trenden?!

  2 Lucifer Lane har varit snackisen på sistone och senast skulle han så klart ha vunnit för att få godkänt resultat. Med tanke på insatserna har jag svårt se hästen köras i någon ledning den här gången och är tredjehästen i loppet.
  Noterbart är att 12 Elian Web återkommer till tävlingsbanan och gör sin första start sedan 21 april 2021. Att han tillåts göra det på självaste V75 går att diskutera - "lyckligtvis" gör han det nu från ett läge där han kan få ett lopp i kroppen.

  V75-4

  • Robert Bergh är i centrum i omgångens kallblodslopp!

  Bergh själv kör 3 Buska Blyg som står perfekt till på mellanvolten och de han startar runt är knappast av samma hårdhet som sexåringen. Jag tror Buska Blyg körs framåt tidigt och tror felfritt tror jag Buska Blyg vinner det här.
  Stallkamraten 11 Lome Storm fick det inte alls att stämma i lördags och det är en start att glömma. Tar omtag här och får Örjan Kihlström i sulkyn. En skötsam Lome Storm är urstark

  Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

  V75-5

  3 Equal To None övertog ledningen med två varv kvar över 2 640 meter senast och sträckte på sig starkt över upploppsrakan i snöovädret. Näst senast vann sexåringen från utvändigt ledaren så visst är han i toppform för dagen.

  4 Global Classified har inlett karriären lovande i sina sex starter. Senast från ledningen kämpade han på hela vägen men fick se sig slagen sista 50 meterna. Är den som främst utmanar Equal To None och är betydligt snabbare bakom bilen än sin konkurrent - således kan det vara Global Classfied som blir den att slå.
  1 Sjaman
  har ett perfekt utgångsläge och förstärks med Erik Adielsson för första gången och se även upp för 10 Boke Palema!

  V75-6

  • Ett riktigt starkt Klass 1-lopp över de två varven! Flera av de startande här har styrkan som sitt främsta vapen och jag litar på att det blir en sevärd strid här.

  2 Räser Helge återkommer efter varit ifrån sedan 27 november och visst kan 4 Ture L.A. bättre än i hans två senaste starter. Johan Untersteiner har stor chans att nå ledningen här med Ture så visst ser uppgiften intressant ut!
  6 King of Greenwood
  är i toppform för dagen med två raka segrar och 10 Hannibal Face är visserligen lite missgynnad av bakspåret men är av hög kapacitet! Annan med hög kapacitet är 12 Amalencius B.B. och både frånvaro av lopp och utgångsläget gör det givetvis svårt, men femåringen är en av de bättre här och garderar man ska han tveklöst med på lappen.

  V75-7

  12 Maestro Crowe har fått två lopp innanför västen nu och i och med distansen 2 640 meter så tror jag han är segeraktuell trots spår 12. Den här gången förväntar jag mig en toppinsats och då räcker sjuåringen långt i det här sällskapet.

  10 Four Guys Dream är i riktigt fint slag för dagen och jag tycker även 6 Upper Face känns spännande från framspåret. 

  Tidiga DD-förslaget:

  1. 4, 6, 10, 12
  2. 12 Maestro Crowe

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

  V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips