TIDIGA V75: Mycket öppen eftermiddag på Bergsåker

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!

 • Travstugans alla andelar hittar ni här!

V75-1

Raden ser inget vidare ut för 2 Castor The Star men jag tycker han haft en himla otur på slutet. Nu är det åter ett perfekt läge och även lite mer överkomligt motstånd. Jag tror det kan vara dags för honom i Bronsdivisionen.

Wäjersten-stallets båda hästar är givna bakom, 1 Mellby Ironman och 7 Trumpie, och nog kommer Robert Bergh vara offensiv direkt med 5 Laredo Boko.

Troels Andersen kommer försöka nyttja springspåret med 6 Turenne och här kommer det trimmas ordentligt för att sjuåringen ska försöka leda hela vägen.

       V75-2

       Det är kul att se hur det verkligen börjat lossna för 10 Grant Hall nu och han är i absolut toppform för dagen. När han nu startar på hemmabanan gör han det dessutom med Örjan Kihlström i sulkyn.

       Jag tycker det ser ut som att det blir bra fart på loppet där framme - detta bjuder till slut in fyraåringen som kan kliva runt allt över sista 800 meterna.

        V75-3

        I Klass 2-loppet har vi en möjlig spik i 5 Douanier som jag tycker verkligen visat skyhög kapacitet den här säsongen. Är han så bra som han kan vara, vilket jag givetvis förväntar mig, då har jag svårt att se hur någon ska kunna strida ner honom i detta loppet. 

        Garderar man kommer det krävas en väldig massa streck. 
        1 H.C.'s Crazy Horse
        och 9 Mercenary är möjligen jag ser som främst emot men både 3 Il Capitano Mearas och 4 Round Cube är två roliga skrällbud som hävdar sig gott.

        V75-4

        9 Indira Split är så klart bra men jag tycker väl inte hon är något att luta sig mot den här gången. 
        Diamantstoet håller riktigt fin klass!

        2 Kate River på startvolten är intressant och så även 4 Hermione som gjorde ett kanonlopp senast. 7 Invidia blir spännande med Örjan Kihlström i sulkyn den här gången och nygamla 14 Green Mamba är tillbaka igen med en efterlängtad seger senast!

            Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

            V75-5

            Fastän formen på senare tid varit ett frågetecken så tycker jag det ser upplagt ut för 11 Esprit Sisu. Han gjorde vad han kunde utvändigt om Önas Prince senast och jag tyckte insatsen därifrån var ett bra steg på vägen mot att hitta form igen.
            Distansen är gynnsam för hans del och jag skulle tro att Daniel Wäjersten är offensiv så tidigt som möjligt. Jag tycker detta ska vara ett segerbud denna gången.

                    V75-6

                    Jag tror definitivt att 1 Ros Borken är redo att kunna lura hem det här Brimsguttens Minne. 
                    Fyraåringen har varit jättebra den här säsongen - men det ska sägas att det varit med barfotabalans. Nu när det krävs skor är det möjligen frågetecknet.

                    13 Gorm har hittat tillbaka till en otrolig form och han är i ett närmast oslagbart skick för dagen. Nu kommer det krävas väldigt mycket av honom härifrån och det är även många att runda. Så bra som han varit är det ändå så att han givetvis är utmanaren.

                    En storskräll i loppet jag vill varna för är 11 Månremus som är i riktigt fin form för dagen och gick jättebra som tvåa senast. Nyblivne miljonären smyger lite under radarn här.

                     V75-7

                     7 Laradja Vrijthout blir givetvis den som fångar intresset i avslutningen. Med ett framspår över kort distans är han alltid segeraktuell. Jag tycker däremot inte intrycket var särskilt bra senast hemma på Jägers. Även fast han är förbättrad den här gången så upplever jag honom som favorit i fara!

                     2 Merritt är på gång igen så sakteliga och lyckas 3 Mustang Racer sköta sig vet vi vilken kapacitet fyraåringen besitter. 12 Devils Tongue krävs det mycket av härifrån, men bakom Laradja Vrijthout är han den med högst kapacitet.

                     Bästa spelbolaget för travodds

                     Leo Vegas

                     • Bra välkomstbonus
                     • Bra utbud på vardagstravet
                     • Bra kundsupport
                     • Svårnavigerad hemsida
                     Välkomstbonus
                     Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                     Hämta bonus Besök hemsidan

                     18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                     Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
                     Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                     Leovegas startsida
                     Leovegas sport
                     Leovegas Trav

                     Sammanfattning

                     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                     Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                     Det här hittar du i NordicBets recension:

                     Läs hela recensionen

                     Fler aktuella travtips

                     Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

                     Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

                     Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

                     15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips