TIDIGA V75: Mästaren inleder?

Det är Unionkampen-dags med norrmännen igen och V75 kommande lördag körs från Momarken som bland annat har sitt långa upplopp!

V75-1

Peter Ingves sitter upp bakom 10 Maestro Crowe. Ingves körde sjuåringen i dennes inledning på karriären så visst känner kusken väl till hästens egenskaper och kapacitet. Maestro Crowe trivs över längre distanserna och kommer sannolikt bli svårslagen om han är på rätt humör.

Bakom är 14 Oracle Tile alltid intressant och så även 13 Amazing Warrior som är i absolut toppform just nu och Iikka Nurmonen lär köra därefter...

   V75-2

   9 Velten Swarovski tror jag är bästa hästen i fältet och kommer garanterat runda majoriteten härifrån. Kim Pedersen brukar vara bra att ha hästarna i ordning så att det är första starten sedan oktober bekymrar mig inte!
   3 Fighter Vang gillar jag verkligen och han har förmodligen aldrig varit bättre än vad han är nu. Given i segerstriden den här gången. 2 Open Sky årsdebuterar och ska bli spännande att se igen! 1 What A Winner har ett betydligt bättre läge den här gången än senast och är given vid gardering.
   Trots spår 12 hamnade 10 Global Bodyguard bra till i andra par utvändigt på V75 senast. Gick väl fullt okej över upploppet till fjärdeplatsen.

    V75-3

    Kallblodskungen 14 Odd Herakles comebackade förra veckan och vann utan att behöva ta i riktigt från ledningen. Nu är uppgiften något helt annat än vad han är van vid och ska bli spännande se hur han löser det här. Givetvis är det den som höjer sig i Östfoldpokalen och normalt sett vinner han väl...!?

    10 Ulsrud Tea är på slutet av sin karriär men radar upp segrarna och är tidig bakom liksom 15 Troll Solen

      V75-4

      12 Namanga Bo är klasshästen i det här stoloppet och var verkligen jättefin på Jägersro för två veckor sedan. Än bättre nu med loppet i kroppen och troliga vinnaren! 8 Bahama Passion satt sist i fältet in mot sista sväng på V75 senast men avslutade riktigt vasst ute i spåren till tredjeplatsen.

      15 Force de Flandre förväntade jag mig lite mer av på V86 senast men kunde från rygg ledaren inte hänga med ledande vinnaren som var överlägsen! Kan vara en jätteskräll här dock. Från startvolten är det 3 Solar Wind med lopp i kroppen och 5 Listas Marion som är hetaste buden.

      Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

      V75-5

      Frode Hamre har en tuff uppgift framför sig med 8 A Perfect Dutchess som lottades till spår 8 över korta distansen. Stoet har radat upp segrarna på slutet och av den anledningen en självklar segerkandidat här, trots sitt jobbiga läge.

      3 Present Tile trivs över korta distansen och trots att storfavoriten 10 Squanto satt i ledningen kunde Present Tile med lätthet över upploppet spurta förbi och ta hem segern. Nu rycker Kristian Malmin skorna runt om och femåringen står inför en vettig uppgift här. Kan leda hela vägen.
      11 Elegant C N i toppform såg jättefin ut vid segern senast men tillsammans med 12 Stenson givetvis lite missgynnad av bakspåret... I den författningen Elegant C N är i nu ska han inte nonchaleras.

      Anna Sedström är på plats med sin 4 Firebird Scoop som älskar ledarpositionen och stoltserar med tre raka segrar och är tidig bakom! 7 Borups Umami har spår lite långt ut men i ordning nu med lopp i kroppen. 

      V75-6

      Åke Lindblom ska sätta fart på Momarken-ovalen och han fick toppläge med 2 Chapuy över korta distansen och givetvis ska guldtanden försöka leda hela vägen runt!

      4 Bill's Man är motbudet nummer ett och som är van vid tuffare konkurrens än de han ställs mot här. 5 Remarkable Feet gjorde en ruggig insats senast på Axevalla och är värd att ta på allvar. 8 Floris Baldwin har visserligen genomkörare i kroppen, men känns bortlottad härifrån.

       V75-7

       Det blev sjabbel för 1 Strong Heartbeat senast men nu får han åter gå ut över autostart igen vilket är gynnsamt för honom. Jörgen Westholm kommer så klart försöka ha koll på det här hela vägen.

       Bakom är det väldigt öppet och 2 Bismarck Comery är i fin form för dagen och kapacitetsmässigt är förmodligen 4 Hulken Sisu bästa hästen i fältet. Man ska heller inte nonchalera 10 Jackson Avery trots baksprået för denne. 

       Bästa spelbolaget för travodds

       Bet365

       Bäst
       • Världens största spelsajt
       • Egna fasta travodds
       • Bra välkomsterbjudande
       • Inget poolspel
       Välkomstbonus
       1250 SEK i spelkrediter
       Hämta bonus Besök hemsidan

       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

       Sammanfattning

       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

       Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

       Läs hela recensionen

       Fler aktuella travtips

       Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

       Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

       Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

       Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

       Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

       En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips