• Hem
 • Redaktionen
 • TIDIGA V75: Jämnstreckat - därför är det spikförslag!

TIDIGA V75: Jämnstreckat - därför är det spikförslag!

Vi sätter fart på juni månad och gör det med V75-jackpot från Mantorpstravet! Vi har bland annat en jämn Silverdivision där man kan hitta spiken!

V75-1

Hemmastjärnan 6 Iznogoud Am går ut mot äldre och gör det från springspår med Erik Adielsson i sulkyn. Det går inte att bli mer intressant än så och han räknas mycket tidigt. Av det man sett i vår så duger han mer än väl i V75-konkurrensen.

8 Indigo ska det främst lösa sig för från utgångsläget men lyckas Rick Ebbinge med det kommer sjuåringen köras offensivt så tidigt som möjligt. 7 Illfindmywayhome är tredjeranken och som utmanar om ledningen.

     V75-2

     1 Wingait Henke kan dirigera det här mycket länge från innerspåret men kommer snabbt få press av 4 Erv Zet som nu fått två välbehövliga lopp i kroppen och selas ut med toppform.
     11 X.Tour
     har ett svårt utgångsläge mot dessa två men är å andra sidan i en ruggig form för dagen och man ska inte ignorera honom! Fjärderanken coh den som är outsidern är 3 Just Make It som Markus B Svedberg känner mycket väl till.

         V75-3

         • Ina Scots Ära med 300 000 kronor i förstapris över medeldistansen bjuder även i år på flera fina fyraåringar. 

         Jörgen Westholm har med 3 Global Concept vars insats på Solvalla senast var femstjärnig. Blir att räkna med igen. 5 Full of Muscles är en tuffing som utmanar tidigt och hur är 6 Narzario i sin Sverige-debut? 9 Felix Orlando behöver lite flax med sig här bakifrån men vid gardering är han självklar.

         7 Mellby Joker har varit överraskande bra i sina två senaste starter och ska bli intressant se hur han hävdar sig här.

             V75-4

             Motståndet hårdnar något men intrycket på 4 Margareta Tooma har varit sanslöst bra och trots en del tuffa miljonärer emot sig här så kommer hon bli svårslagen.
             När dessutom läget blev som det blev för henne så ska hon vara stoet att besegra i Diamantstoet. Hon känns som en självklar vinnare även här.

             10 Marion Fouty Bon sjabblade bort sig tidigt senast från innerspåret men här bakifrån bör hon ta sig iväg problemfritt. Fartmässigt den som höjer sig i fältet men kommer behöva göra en femstjärnig insats för att utmana Margareta.

                 V75-5

                 3 Sam The Man löste straffsparken senast och nu när det är autostart får sjuåringen tävla i jänkarvagn. Räknas tidigt men den jag förväntar mig mest av är 4 Oxidizer med lopp i kroppen. Positiv som tvåa i årsdebuten och ska jag tvingas välja en i detta jämna Silverfältet så är det Oxidizer. 
                 Jag tror det blir jämnstreckat värre här men väljer att luta mig mot Oxidizer!

                 Bakom är det även 2 Indy Lane och 10 Four Guys Dream som räknas, men hur är läget med sistnämnde för dagen?

                    V75-6

                    8 Red Rum var riktigt läcker i sin årsdebut senast och lita på att det här är en fyraåring som går mot en toppsäsong. Nu är det däremot spår 8 och trots kapaciteten kommer det krävas en toppinsats härifrån.

                    10 Nils Zonett har efter segern för fyra starter sedan bara varit halvdan på slutet. Han kan bättre än så och det väntar jag mig se här. 3 Dirty Martini har varit jättefin i två raka segrar och André Eklundh kan mycket väl ha en årgångstopp i 7 Farfars Dream. Dags att ta fyraåringen på rejält allvar.

                         V75-7

                         • Östgötaloppet lockade ett fint fält för att vara helgen efter Elitloppshelgen

                         12 Born Unicorn fick ingen plats förra helgen och får istället gå ut här på Mantorpstravet. Nu fick han spår 12 vilket väl normalt inte är något jätteplus, men 2 640 meter gynnar honom i längden och han är i toppskick för dagen. Kan runda allt och ses med stor segerchans trots läget.

                         Den som intresserar bakom är 6 Calle Crown som var fantastiskt bra i Copenhagen Cup. Det var med knapp marginal han inte fick plats i Elitloppet men åttaåringen är en av loppets mest härdade och van vid toppkonkurrens från Frankrike. I det skicket han är i nu så utmanar han Born Unicorn.

                         Bästa spelbolaget för travodds

                         Bet365

                         Bäst
                         • Världens största spelsajt
                         • Egna fasta travodds
                         • Bra välkomsterbjudande
                         • Inget poolspel
                         Välkomstbonus
                         1250 SEK i spelkrediter
                         Hämta bonus Besök hemsidan

                         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                         Sammanfattning

                         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                         Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                         Läs hela recensionen

                         Fler aktuella travtips

                         Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

                         Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

                         Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

                         Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

                         Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips