TIDIGA V75: Hemmahästen strålar i Guld?

Örebrotravet är V75-värden kommande lördag och i Gulddivisionen ser det ut som att hemmahästen kan stråla och leda runt om!

V75-1

Mycket starkt spikförslag!

6 Borups Victory kommer ha en lysande säsong och han har ju sett otroligt fin ut på senare tid. Detta kommer bli en stark V75-profil med tiden och jag håller honom väldigt högt i Silver. Det ska sägas att det är intressant med skoryck och jänkarvagn på 5 King of Everything och så även att 4 Borups Tornado återkommer - men lika bra som Borups Victory är de inte. Tyvärr är även 9 Axel Ruda lite bortlottad men den jag rankar som trea i loppet...

        V75-2

        1 Itso Sisu har perfekt läge och står väldigt bra inne i loppet. Jag tror det kan vara dags för honom nu med loppet i kroppen och rankas etta för mig. 
        2 Catch Me
        har gjort två väldigt bra lopp på raken och testas nu på V75. Är i finfin författning för dagen och körs den här gången barfota fram.

        Jörgen S Eriksson ska försöka ta sig iväg någorlunda bra med 4 Frazze. Lyckas han med det är fyraåringen given i segerstriden och det var ett fint intryck senast! Stallkamraten 6 Solkattens Lucas har visserligen springspår men känns långsökt som någon V75-vinnare...

            V75-3

            Åke Lindblom tar nya tag med sin profil, 6 Chapuy. Här är det betydligt enklare motstånd än vad det var förra lördagen och Guldtanden kommer ge ALLT för att roffa åt sig ledningen. Lyckas han med det är det mycket vunnet och visst det det upplagt ut för hemmahästen att stråla från ledningen runt om!?

            1 Spickleback Face känns småspännande för mig. I grunden mycket bra för den här sällskapet och nu har han dessutom fått något lopp i kroppen och får äntligen rycka skorna. Jag förväntar mig att Spickleback Face visar sitt bästa jag - då kan han utmana!

              V75-4

              3 Indigo känns för mig alltid aktuell när han går iväg från framspår över kort distans och visst står han även bra till i den här omgångens Bronsdivisionen. Kommer Indigo snabbast iväg och når ledningen är mycket vunnet!

              1 Castor The Star rycks det skor på och sätts på jänkarvagn och kommer ju få perfekt resa hela vägen härifrån. 2 So Far Away Ås är färsk i klassen men i mycket fin dagsform och kan mycket väl försöka sig mot ledningen där han är oerhört effektiv ifrån. 
              Outsidern är 6 Comes With Age och så även toppformande 9 Feel The Benefit.

                Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

                V75-5

                Visst, vi har 7 Carry Cash från framspår som varit otroligt vass på senare tid - men jag är ju verkligen hänförd av 9 Fabulous Pellini.
                Jag är övertygad om att hon kommer bli en stostjärna hos Daniel Wäjersten och i årsdebuten senast var hon otroligt fin. Det krävs lite tur härifrån så klart över kort distans, men jag tror väldigt mycket på den här sexåringen och möjligen är det så att inledande farten bjuder in henne till slut!? 

                         V75-6

                         Stall Rick Ebbinge står verkligen i centrum när det är Diamantstoet som ska avgöras!

                         Ebbinge själv kör 8 Cassandra Ferm som visat toppform på slutet och löser det sig någorlunda från det här läget i volten kommer hon garanterat segerstrida återigen.
                         Stallkamraten 6 Bahia körs av Gustav Johansson som har ett perfekt utgångsläge och lyckas Johansson pricka starten och tidigt sitta i ledning? Då tror jag faktiskt loppet är över...

                         Det som får mig att gardera är att 1 Bovary Face startar från spår 1 och jag hoppas och tror Rikard N Skoglund försöker ladda emot Bahia. Det här stoet är oerhört starkt och hon gick även mycket bra förra veckan på Eskilstuna! 

                         7 Madame Norrgård är rejält osäker men de gånger hon bestämmer sig för att gå felfritt är hon av hög kapacitet. I grunden inte mycket sämre än Bahia.
                         12 Athena Face rycks det skor på och känns som den från tillägget jag håller som mest segeraktuell.

                           V75-7

                           Riktigt rolig Klass 1-uppgörelse över 2 609 meter!

                           12 Bugatti Hall har haft en ruggig form hela vintern och visst, läget den här gången är ju inget vidare men distansen är gynnsam för hans del och det ska även bli spännande se honom i jänkarvagnen den här gången!

                           1 Deboanir Mary tyckte jag såg mycket positiv ut senast och 3 Global Above All är mycket gynnad av att ta sig iväg från framspåret den här gången! 5 Golden Boy Sisu känns jätteintressant med ett välbehövligt lopp i kroppen och visst är 7 Vincent C.D. given vid gardering så bra som han gått efter årsskiftet. Fyra topplopp på raken och trivs över längre distans.

                           Bästa spelbolaget för travodds

                           LeoVegas

                           • Bra välkomstbonus
                           • Bra utbud på vardagstravet
                           • Bra kundsupport
                           • Svårnavigerad hemsida
                           Välkomstbonus
                           Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                           Hämta bonus Besök hemsidan

                           18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                           Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
                           Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                           Leovegas startsida
                           Leovegas sport
                           Leovegas Trav

                           Sammanfattning

                           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                           Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                           Det här hittar du i LeoVegas recension:

                           Läs hela recensionen

                           Fler aktuella travtips

                           Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

                           April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

                           Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips